Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yanii önemli değil o dedi gayet güzel gözüküyor hersey dedi ama insanin aklina ds gelmiyor değilBence de sorun yoktur canım benimki de 4 gün önde gidiyor
EVet genel de Kızlar babacı oluyor ama unutma ki annesiz de yapamazlar Rabbim sağlıklı ve hayırlı nasip etsin canımBenimki de bir hafta geriydi.. Ins duzelmistir.. Kafama takmadm hiç ama eger yine ayniysa üzülürüm bu sefer sanrm hamile kalmadan önce kiz bebek diye ölurdum.. Ama simdi hic oyle bi hevesim yok.. Tek istegim saglikli olsun gerci erkek olursa bana asik olcak esimin yuzune bakmaz diye hain planlar icindeym kiz olursa babaya aşık olcak işim zor
Bende sağa yatamıyorum tam aksine. Sol tarafta rahat ediyorum ama o uyuşma bende de oluyor. Sırt üstü biraz rahat ediyorum ama fazla değil. Yüzüstü yatmak istiyorum ama daha şimdiden ağrı yapıyor. İlerisini düşünemiyorum.Yaa kızlar.. Ben sola yatamiyorum cildircam surekli sola yatinca yanlarım uyuşuyor.. Kilolu oldugum icin mi bilmiyorum.. Böyle birsey yasayan var mi? Yada çözüm bulabilen var mi? Sirt ustu yatıyorum mecburen.. Gerçi su zamanlarda pek onemli degilmis uyku pozisyonu ama ilerleyen zamanlarda naapcam diye düşünüyorum yardım pleasee
Benimde ikinci gebeliksadece benmiyim ikinci olan kii
Heyyy bende varımMerhaba arkadaşlar, yeni hamile olduğumu öğrendim ve bu konuyu açtım. Değerleriniz nasıl benim nasip olursa ilk cocugum olacak o yüzden tecrubesizim. Konu altında birbirimize yardımcı olalım
HamişlerMaşallah :)
1@gurbetci41
2 A Asli2016
3@Sevdalikelebek
4@BONCUK23
5 Berikko
6@portakalcicegi3457
7@dgdln
8@Sibelymc
9@saribaykus
10 hayat_bir_oyun
11@Vuslatty
12@Ankara3151
13@Cancanbir
14@Axelia
15@Nehirce 32
16@ebruu05
17@Oztrkbg
18@esgies
19@cemrecinar
20@senesra88
21@BalYapanSinek
22 Aselece
23@Oztrkbg
24@htctunc
25 I ilaydalbayrak
26@lotus87
27@Destina--1
28@sisko
29@limonikaa
30 @ebruu05
31@Seda2012Emre
32@htctunc
33@canimkocam1
34 @Renkli bukalemun
35 @yelek
36 @Bynalgos
37 @Gokdenizim
38 @Ada Lovelace
39 @leylaorhan
40 @nouvellemariee
41 @Minuscule
42 @nedemistimkibenn
43 @aysunkiril42
44 @Merzumut
45 @Ebru agaoglu
46 @coriolis
47 @Ozgenin annesi
Benimde ikinci gebelik hatta supriz gebelikBenimde ikinci gebelik
Bende ilk başlarda sola yatamiyordum uyanikken hafif hafif dönerek 2 dk 5 dk 10 dk derken zamanla uyuşukluğu gecti dene faydali olacagini düşünüyorum bende oldu canımYaa kızlar.. Ben sola yatamiyorum cildircam surekli sola yatinca yanlarım uyuşuyor.. Kilolu oldugum icin mi bilmiyorum.. Böyle birsey yasayan var mi? Yada çözüm bulabilen var mi? Sirt ustu yatıyorum mecburen.. Gerçi su zamanlarda pek onemli degilmis uyku pozisyonu ama ilerleyen zamanlarda naapcam diye düşünüyorum yardım pleasee
AynenBenimde ikinci gebelik hatta supriz gebelik
İlki kaç yaşında
Mayıs ayında 2yaşına girecekİlki kaç yaşında
Hayırlı olsun canım sağlıcakla kucağına alırsın inşallahMerhaba arkadaşlar ben de hamileyim :) 4hafta+6 günlük :)