- 9 Ocak 2019
- 240
- 145
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben sabah akşam oral kullanıyorum,bi yan etkisi olmadı dahaKızlar doktor progestan 100 mg günde 3 defa önerdi ağızdan dedi ama yan etkileri çok oluyormus okuyorum kullanan varmı 100 mg oral yoldan ne yapayım sizce yan etkileri varmıs
Ben sabah akşam oral kullanıyorum,bi yan etkisi olmadı daha
Sizin ne kadarlik ? Üstünde gebelikte ve emzirmede gerek olmadikca kullanmayiniz yazinca bi endişelendim yarin doktoruma sorucam ve ilk ultrasona bakinicam inşAllah herşey yolundadir .Canım benim de d vitamini düşük diye aynı damlasına verdi ben kullanıyorum çünkü bundan önce de değerim düşük olduğu için drm vermişti ve kullanmıştım. Onu bebek için değil zaten kendimiz için kullanıyoruz
100 mgKaç mg peki sizin ki
Bende kullanmadan prospektüsü okudum dediğiniz gibi bir ibare görmedim birazdan tekrar bakarımSizin ne kadarlik ? Üstünde gebelikte ve emzirmede gerek olmadikca kullanmayiniz yazinca bi endişelendim yarin doktoruma sorucam ve ilk ultrasona bakinicam inşAllah herşey yolundadir .
Canım şimdi dr dan geldim kese gözüktü bugün ilk defa . Sordum d vitamini damla kullanıyorum devam edeyim mi bırakayım mı diye. Değerimden ötürü kullanabilirsin devam et dediSizin ne kadarlik ? Üstünde gebelikte ve emzirmede gerek olmadikca kullanmayiniz yazinca bi endişelendim yarin doktoruma sorucam ve ilk ultrasona bakinicam inşAllah herşey yolundadir .
Canim bende şuan doktordayım 5+5 haftalikmiş kese göründü çok şükür haftaya bir daha çağirdı. Bende sordum kullanayim mi diye kullanma dedi bana . Kan fln verdim ayrintili bakacak şuan bekliyorumCanım şimdi dr dan geldim kese gözüktü bugün ilk defa . Sordum d vitamini damla kullanıyorum devam edeyim mi bırakayım mı diye. Değerimden ötürü kullanabilirsin devam et dedi
İyi haberler güzel değerler göresin canımCanim bende şuan doktordayım 5+5 haftalikmiş kese göründü çok şükür haftaya bir daha çağirdı. Bende sordum kullanayim mi diye kullanma dedi bana . Kan fln verdim ayrintili bakacak şuan bekliyorum
Sağol canim tirioid bezlerim yavaş çalişiyormuş onun için bir şey verdi bana onu kullanmam gerekmiş ama hiç içime sinmiyor kullanmak. Ama mecburİyi haberler güzel değerler göresin canım
Kaç çıktı canım değerin geçmiş olsun gebelikten sonra geçer inşSağol canim tirioid bezlerim yavaş çalişiyormuş onun için bir şey verdi bana onu kullanmam gerekmiş ama hiç içime sinmiyor kullanmak. Ama mecbur
Tam bilmiyorum ama az çalişiyor dedi doktor buda bebekte zeka geriliği yapabiliyormus ilaci kullan dedi bi zarari olmaz dedi ama bilemiyorum . Moralim de bozuldu . Gebelikte bi zarari olmasin inşAllahKaç çıktı canım değerin geçmiş olsun gebelikten sonra geçer inş
Sende keseyi görmüştün dimi ? Doktor bir daha ne zaman çağırdıKaç çıktı canım değerin geçmiş olsun gebelikten sonra geçer inş
Yok canım inşallah kötü bir etkisi olmazTam bilmiyorum ama az çalişiyor dedi doktor buda bebekte zeka geriliği yapabiliyormus ilaci kullan dedi bi zarari olmaz dedi ama bilemiyorum . Moralim de bozuldu . Gebelikte bi zarari olmasin inşAllah
Korkma canım bana da öyle demişlerdiBende varım aranızda 12 şubat son hastalanmamdı adetlerim düzensızdi 18 gece inde acilde beta hgc 155,63 dü busabah randevu aldım beta 488,67 olmuş doktor az artış var pazartesi tekrar kan testi istedi iç yada dış gebelik bisey diyemeyiz dedi bi korku bi heyecanla pazartesi gununu bekliyorum insallah güzel sonuçlanır
Canım şimdi baktim da 4.10 çikmış düşük dozda vermiş ilacı inşAllah sorun olmaz. Benide de çağırdı canim haftaya gel dedi büyük ihtimal bebeği görmek içindir. İnşAllah sağlikli olsunlar sağlikli büyüsünler:)Yok canım inşallah kötü bir etkisi olmaz
Hem tehlikeli olsa Dr vermezdi
Sen bence kullan
Evet canım bu sabah gittik kese gözüktü . Güzel yerleşmiş dedi Dr
Haftaya tekrar çağırdı . Tam olarak ne için çağırdığını da izah etmedi. Özele gidiyorum acaba bu yüzden mi sık çağırdı diye düşünmeden edemedim doğrusu
Canim ilaci kullanmaman daha tehlikeli. Zaten zeka geriligi olmasin diye gebeliktede kullanacaksin. Eltim tiroid hastasi hasimato. Dogurdu hala kullaniyor bi sorun olmuyor olmazda Allahin izniyle.Tam bilmiyorum ama az çalişiyor dedi doktor buda bebekte zeka geriliği yapabiliyormus ilaci kullan dedi bi zarari olmaz dedi ama bilemiyorum . Moralim de bozuldu . Gebelikte bi zarari olmasin inşAllah