2019 Şubat' ta gebe olanlar

Neler denemedim neler :) Ovulasyon movulasyon iyice kafayı siyirdik iyi mi :halay::confused:
Ozaman demekki rabbimin bi bildiği var canl zamanı var hiç bir zaman pes etme benm 4 düşük var .şuanda da düşük riskim var pıhtılaşma var günde 2 tane iğne kullanıyorum.birde progesteron iğne 3 tane günde oluyo yani kısacası rabbim hayılisndan sagliklisindan nasip etsin bunları yaşamakta zor ınşallah seninde saglikli olur rabbimden ümit kesilmez

Ozaman demekki rabbimin bi bildiği var canl zamanı var hiç bir zaman pes etme benm 4 düşük var .şuanda da düşük riskim var pıhtılaşma var günde 2 tane iğne kullanıyorum.birde progesteron iğne 3 tane günde oluyo yani kısacası rabbim hayılisndan sagliklisindan nasip etsin bunları yaşamakta zor ınşallah seninde saglikli olur rabbimden ümit kesilmez
Güzel dileklerin için teşekkür ederim canım benim. Rabbim de en sağlıklı en güzel şekilde yavrucuguna kavuşturur inşallah seni

Kızlar herkeze umut olmak için yazıyorum. Adetim 4 gün geçmişti çalıştığım hastanede heta hcg baktırdım 9 çıktı sonuç, iki gün sonra tekrar baktır dedi, tabi ben dayanırmıyım ertesi gün baktırdım 14 çıktı. sonra iki gün sonra gel dedi 64 çıktı. ve dört gün sonra 111 çıktı. kendi hastanemdeki doktor bana değerlerin çok düşük dış gebelik var muhtemelen iki gün sonra gel iğne yapıp düşürelim dedi. başımdan aşağı kaynar sular döküldü sanki. ben sevinirken hamileyim diye bana bunu söyledi ben şok oldum. Eşimi aradım sinirlendi. muayene yapmadan nasıl böyle bir kanıya vardılar diye. kendi hastanemdeki doktor bana bunu söyledi. hemen izin al özele gidelim dedi. bu hastanede doktorun yanında zaten 30 saniyeden fazla kalamıyorsun. bende izin aldım özele gittik. kan tahlillerin katlıyor. dedi beni rahatlatmak içinultrasona bile baktı ki gözükmiyeceğini biliyordum. tabiki birşey çıkmadı. sonra kahverengi akıntım oldu ve gittiğim doktor orada yoktu, bende başka bir özele gittim. orada bana düşük yaptığımı söyledi doktor. çok korktum ve ne bir ilaç ne de bir müdahale eve yolladı. bende ertesi gün kendi doktoruma gittim. bana kan testi yaptı sonuç 972 vainal ultrason baktı ve küçücük bir kese gördüğünü (resmini bile verdi) ve dış gebelik olmadığını söyledi önlem içinde progestan verdi. dinlenmem gerektiğini fazla hareket etmemem gerektiğini söyledi. korkulacak birşey yok ama önlem için verdiğini lekelenmeninde yerleşme lekesi olduğunu söyledi. dün tekrar kan verdim sonuç 2704. :KK49: Kimse moralinizi bozmasın izin vermeyin. bir doktor kötü birşey söyledi diye hemen inanmayın. başka bir doktor deneyin. ben gitmesem şimdi çalıştığım hastanede bebişimi düşürmüşlerdi.:nazar::anne: (Geç döllenme olmuş bende ondan dolayı düşük çıkıyormuş 5 haftalık gebeyim şuan ama lekelenmelerim devam ediyor. progestan kullanıyorum)
Caniiim ayni lekelenme bende de oldu. Doktor bana da yerleş kanamasidir ama yine de progestan kullan dedi. Tam senin içinde olduğun bu 5. 6.haftalarda oluyor bu sonra geçiyor bende çok korkmuştum düşecek diye meğer tutunmaya çalışıyormuş bebisiimiz

Caniiim ayni lekelenme bende de oldu. Doktor bana da yerleş kanamasidir ama yine de progestan kullan dedi. Tam senin içinde olduğun bu 5. 6.haftalarda oluyor bu sonra geçiyor bende çok korkmuştum düşecek diye meğer tutunmaya çalışıyormuş bebisiimiz
çok teşekkür ederim canım ama insan çok korkuyor birde ilk hamile kalışım iyice tedirgin oldum. ama geçiyor sanki azar azar. yada ben öyle hissediyorum.

Esila mesleğin de pek afilliymis:)) turkiyedeki ekonomik durumda bebek yapmak mantikli mi sence:)) yaa gecen arkadaslara diyorum evliliklerimiz iyi zamana denk geldi de bebekler pahali zamana denk geldi diye:)) ufacik kiyafetler 70tl.. Gecen gördüm şok oldum:/
Türkiye gerçekten çok pahalı. Ama euro yükseldiği için bize şimdi ucuz geliyor :)

Kızlar 6 haftaligim ve afedersiniz acik kahverengi sümüksü akintim basladi ne oldugunu bilemedim dr progestan verdi her ihtimale karsi sizce sorun var midir nedir bilemiyorum

Kızlar 6 haftaligim ve afedersiniz acik kahverengi sümüksü akintim basladi ne oldugunu bilemedim dr progestan verdi her ihtimale karsi sizce sorun var midir nedir bilemiyorum
akıntı durumu bende de var canım aynı ilaçtan verdi doktor inşallah geçer

Canım benimde öğrenmeden bi kaç gün önce akıntım geldi sonra geçti genelde oluyo sanırıö

Selam kızlar öncelikle tebrik ederim hepinizi bebeğimizi Sağ Salim kucağımıza Rabbim Almayı Nasip etsin.. benim de adetim salı günü gelecekti kanda Çarşamba günü öğrendim kan değerim 127 çıktı cuma günü de 268 çıktı sizce nasıl ? Doktor güzel dedi yumurtladığım güne bakarak sanki biraz fazla çıkması lazım diye düşünüyorum bilemedim
Merhaba hayırlı olsun hamileliğiniz bende 15 şubatta ilk testimi yaptırdım ve sonucum 268di 😁 kalp atılını duydunuz mu acaba nasıl gidiyor kontrolleriniz

X