- 25 Ocak 2019
- 202
- 298
- 39
Benimde oluyor insallah saglicakla tamamlariz hepimiz, aliriz yavrularimizi kucaklarimizaYüzümde ergenlikte çıkmayan sivilceler çıktı bir de kasık bel ağrım oluyo arada göğüste de hassasiyet başladı yavaştan :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde oluyor insallah saglicakla tamamlariz hepimiz, aliriz yavrularimizi kucaklarimizaYüzümde ergenlikte çıkmayan sivilceler çıktı bir de kasık bel ağrım oluyo arada göğüste de hassasiyet başladı yavaştan :)
Gerçekten yaaaa çok şaşkınım en sevdiğim şey zehir gibi geliyor resmenAyy cidden mi çay benim için olmazsa olmaz :) tırstım şu an :)
Canım beni de ekleMerhaba arkadaşlar, yeni hamile olduğumu öğrendim ve bu konuyu açtım. Değerleriniz nasıl benim nasip olursa ilk cocugum olacak o yüzden tecrubesizim. Konu altında birbirimize yardımcı olalım
Hamişler
@gurbetci41
A Asli2016
@Sevdalikelebek
@BONCUK23
Berikko
portakalcicegi3457
@dgdln
@Sibelymc
@saribaykus
hayat_bir_oyun
Vuslatty
@Ankara3151
@Cancanbir
@Axelia
@Nehirce 32
@ebruu05
O Oztrkbg
@esgies
@cemrecinar
S senesra88
@BalYapanSinek
@Aselece
Gerçekten yaaaa çok şaşkınım en sevdiğim şey zehir gibi geliyor resmen
Aynen bende öyleyim canımValla canim kisiden kişiye degisiyor.. Benimde 5 haftalik filan hamile degilmisim gibi.. Normalde nasilsam yine öyleyim.. Herkes farkli yaşıyor bence:)
Geçer İnşAllah cnm hem zor geç çok güzel hamilelikBende yumurtlamadan sonra karnim adet gününe kadar ignelendi 4 gun kala testte ogrendim hamileligimi adet gunum gelince kasik ağrısı basladi saniylerle sürüyor uzun olmuyor bakalim simdilik
Düzelir canım o bende ilk hamileliğimde öyleydim 5 aylık falan olunca düzeliyorGerçekten yaaaa çok şaşkınım en sevdiğim şey zehir gibi geliyor resmen
Ekledim tatlım :)Canım beni de ekle
Kizlar merhaba aranıza yeni geldim bende bugun oğrendim hamile oldugumu
Günaydın canım hoşgeldim hayırlı olsun :)Günaydın Kızlar bende aranıza katıldım
Teşekkür ederimGünaydın canım hoşgeldim hayırlı olsun :)
Nasıl midem yanıyor
günaydın kızlar bende dün öğrendim hamileliğimi :) ve aranıza katıldım :)
Cok yasa emiiBundan sonra gelenler zile burnuyla bassın