2019 Şubat' ta gebe olanlar

Kasik agrin adet agrisina benziyor mu benim agri oyle ama saniyeler sürüyor kesiliyor yine de korkuyorum o_O
Hayır bu gebeliğim çok Farklı gidiyor zaten ilkinde yaşamadığım şeyler yaşıyorum ve aşırı derecede zorlanıyorum inanılmaz halsizlik yorgunluk dediğim gibi şiddetli ağrılarım var

Hayır bu gebeliğim çok Farklı gidiyor zaten ilkinde yaşamadığım şeyler yaşıyorum ve aşırı derecede zorlanıyorum inanılmaz halsizlik yorgunluk dediğim gibi şiddetli ağrılarım var
Hayirlisi olsun gelecekse guzellikler agrisi bas üstüne napalim:))

Kızlar iyi akşamlar karnım çok şiş 3 gündür normalde hamile kalamadan önce adete yakın şişerdi şimdi sanki 5 aylık hamileymişim gibi şiş halbuki daha 1 aylık oldu bebiş sebebi be olabilir acaba

Canim kirmiziyi gormedikce evham yapma.. Vucudumuz degisiyor.. Bebise adapte olmaya çalışıyor.. Belki de tutunmaya calisiyo minnaklar.. Benim kasik agrilarm gecti. Keske agrisa diyorum simdi:))
Benim de geçti keşke olsa diyorum :) çünkü burdayım diyordu resmen

Yeni gelen arkadaşlar öncelikle hoşgeldiniz ve tebrik ederimmmm :KK68:
Tanışalım demişsiniz bn irem İstda yaşıyorm ev hanımıyım 27 yaşındaym 2 senelik evliyiz :KK25:

Kızlar iyi akşamlar karnım çok şiş 3 gündür normalde hamile kalamadan önce adete yakın şişerdi şimdi sanki 5 aylık hamileymişim gibi şiş halbuki daha 1 aylık oldu bebiş sebebi be olabilir acaba
Canim her gün yeni yeni değişimler oluyor vücutta valla benim ilk zamanlar göğüslerim çok agrirdi ağırdı simdi sadece bir dolgunluk var ağrı gitti mesela. Bazen karnım gün boyu sis oluyor eşim karnın çıktı bile diyor. Ertesi gün bakıyorum şişlik yok. Vücut alışmaya çalışıyor bence :) daha neler göreceğiz acaba :KK66:

X