2019 ŞUBAT-MART ANNELERİ

İnşallah Rabbim sağlıcakla kucagimıza almayı nasip eder kızlar yorumlarınızın altında bebeğin dogacagi zamanla alakali bilgiler resim cikiyor onu nasıl yaptınz?

Son düzenleme:
İnşallah Rabbim sağlıcakla kucagimıza almayı nasip eder kızlar yorumlarınızın altında bebeğin dogacagi zamanla alakali bilgiler resim cikiyor onu nasıl yaptınz?

canım fotoğrafın altında hamilelik günlüğünü imza alanına eklemek için tıklayınız diye bir ibare war oradan yapıyorsun

Bizde katılalım size hazırlıklar erken olmasına rağmen varmı neler aldiniz hanımlar heveslenip bizde Martin ilk haftasını bekliyoruz sağlıkla.dogsunlar

Kizlar 5 ve 6 haftada doktora gidip kalp atışını duydunuzmu yarin gidicem doktora cok heyecanlıyım

Ben 7 haftalikken duymuştum canım bazı bebislerin dahada geç duyulabiliyormus ama bildiğim kadarıyla umarım duyarsin sen yarin gittiğin zaman hayırlı olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim insallah:emir_bebek:

Hosbuldum canım teşekkür ederim allah razı olsun hepimiz sağlıkla alırız inşallah :anneadayı::KK24:

Bu gruplar zaten varken tekrar niye açılmış buranın farkı ne onu anlamadım))

Ben burda daha bir konudan bir kere açıldığını görmedim ayni konulardan 10larca gördüm ayri ayri yani tercih meselesi buraya gelmek isteyen buraya gelir o gruplara gitmek ısteyen oralara gider yada hepsini bir kullanabilir diye düşünüyorum :KK66:

Back
X