Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşallahMerhaba kızlar... 2019 yılının ŞUBAT VE MART mucizelerini beraber bekleyelim mi?
Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahhhhh![]()
İnşallah Rabbim sağlıcakla kucagimıza almayı nasip eder kızlar yorumlarınızın altında bebeğin dogacagi zamanla alakali bilgiler resim cikiyor onu nasıl yaptınz?
Teşekkür ederimcanım fotoğrafın altında hamilelik günlüğünü imza alanına eklemek için tıklayınız diye bir ibare war oradan yapıyorsun
Daha yeni öğrendiğim için ben hiç birşey almadm biraz geçsin inşallah yavaş yavaş alırm tutamam kendimiBizde katılalım size hazırlıklar erken olmasına rağmen varmı neler aldiniz hanımlar heveslenip bizde Martin ilk haftasını bekliyoruz sağlıkla.dogsunlar
Hoş geldin cnm hayırlı olsun sağlıcakla al kucağınaBende geleyim bakalım herkese merhabalar
Cnm genelde ileri haftalarda duyarsın. Ben de 5 iken gittim kese göründü. Iki hafta sonra gel dediKizlar 5 ve 6 haftada doktora gidip kalp atışını duydunuzmu yarin gidicem doktora cok heyecanlıyım