2019 ŞUBAT-MART ANNELERİ

Bizde katılalım size hazırlıklar erken olmasına rağmen varmı neler aldiniz hanımlar heveslenip bizde Martin ilk haftasını bekliyoruz sağlıkla.dogsunlar
Tek aldığım tulum :) 2 ay sonra başlıcam ben almaya çok güzel hayaller kurdum odası filan onları gerçekleştiricem Allah kısmet ederse :)

Hanımlar hepimizin haftaları hemen hemen birbirine yakın sanırım benim bulantı tavan yapmış şekilde ve herşey aşırı derecede kötü kokuyor :bicak:siz ne alemdesiniz. Ne yapıyorsunuz diye sormucam:KK43: cunki yapacak hiç bişey yok gün sayacagiz :işsiz: varmi benim gibi..:KK57:

Merhaba kızlar. Allah tüm bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Benim midem genelde bulanmıyor, kokulara çok hassasım, iştahım fena açıldı. :halay:

Merhaba arkadaşlar bende yeni hamileyim hemde 8 sene sonra 3,tüp bebek tedavisiyle ikiz olabilir birinci kese göründü ama ikinci için haftaya gideceğim herkes inş sağ salim kucağına alır bebisleri
Ayy ikiz mi Ay INSALLAAAH bende cok istedim de ikiz Allah boyle nasip gormus evlad vermis iste :) sag saglim kucagimiza alalim insallah :)

Meraba kizlar bende 4 yillik evliyim hic bir sorun olmamasi ragmen hamilr kalamamistim 3 ay klomen le yunurta tedavisi gordum ama olmadi dahada tedaviye gitmedim aradan baya zaman gecti gecen hafta 6 bucuk haftalik hamle oldugumu ogrendim suan 7 haftaligim allah nasip etti smdi zamaniymis demekki allah tun isteyenelrede nasip etsin ins 1 martda dogucagi gorunuyor :)

Hanımlar hepimizin haftaları hemen hemen birbirine yakın sanırım benim bulantı tavan yapmış şekilde ve herşey aşırı derecede kötü kokuyor :bicak:siz ne alemdesiniz. Ne yapıyorsunuz diye sormucam:KK43: cunki yapacak hiç bişey yok gün sayacagiz :işsiz: varmi benim gibi..:KK57:

benm bulantılarda fazlalaştı bu aralar tuzlu çubuklu aşk yaşıyoruz resmen.. :halay:

Meraba kizlar bende 4 yillik evliyim hic bir sorun olmamasi ragmen hamilr kalamamistim 3 ay klomen le yunurta tedavisi gordum ama olmadi dahada tedaviye gitmedim aradan baya zaman gecti gecen hafta 6 bucuk haftalik hamle oldugumu ogrendim suan 7 haftaligim allah nasip etti smdi zamaniymis demekki allah tun isteyenelrede nasip etsin ins 1 martda dogucagi gorunuyor :)

zamanını beklemiş canım senin bebekte...rabbim sağlıkla elimize almayı nasip eder inşallahhhh

Merhaba arkadaşlar bende yeni hamileyim hemde 8 sene sonra 3,tüp bebek tedavisiyle ikiz olabilir birinci kese göründü ama ikinci için haftaya gideceğim herkes inş sağ salim kucağına alır bebisleri

aminnnn inşallah canım..bende 7 haftalıkken kalp atışlarını duydum çok şükür..

Back
X