-
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
Teşekkür ederim canım.ben antalyadayım ivf de yapılacak.sen nerde yaptırıyosun.başladınmı sürece.benim ilk denemem olacak.eşimde de bende de problem yok.sebepsiz infertilite.Hayirrrli olsunn tedavin canim insallah olumlu sonuclanir da hamiş haberleriniz bize umut olur :)))) sen nerede yaptiriyorsun
Benim 8 ocak .rapor için başlarken evraklarıni al gel dedi bekleme oluoyr mu kiHangi tarih regliniz ??
Benimki 17 ocak :) doktorumu arayacagim eger o zaman başlarsak çok iyi olur ama rapor icin bekletebilirde beni... siz nerde yaptiracaksinizzz
merhaba
39 yaşındayım. 10 yaşında bir oğlum var. ona kavuşana kadar 3 deneme yapmıştık. sonrasında 1 deneme yaptık olmadı bıraktık. geçen ay 5.denemeyi yaptık. kimyasal gebelik oldu. haftaya oğlumun tedavisini yapan doktorla görüşmeye gideceğim. hemen mi başlar bekletir mi bilemiyorum. herhalde 6.tedavimi ocak ta yaparım ben de. bu son artık maddi manevi çok yoruldum. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.
Teşekkür ederim canım.ben antalyadayım ivf de yapılacak.sen nerde yaptırıyosun.başladınmı sürece.benim ilk denemem olacak.eşimde de bende de problem yok.sebepsiz infertilite.
Merhabalar bende aralık sonunda ankara baskent hastanesi göğsen onalanda tedaviye baslayacagim ocakta transfer olurum diye düşünüyorum
Meraba, biz de geçen ay başkent hastanesinde Göğşen hocada tüp bebek yaptırdık malesef tutmadı. Nasip olursa bir kaç ay sonra tekrar gitmeyi düşünüyoruz belki o zamana kadar ilaçların da etkisiyle kendiliğinden gelir bebişimizBu arada evliliğimizde 6. Yılımız. Daha önce iki farklı merkezde aşılama yaptırmıştık ama tutmadı. Göğşen hoca sağ tüpümün yapısının değişik olduğunu bu şekilde sağ taraftan hamile kalmamın çok zor olduğunu söyledi. Rahim filmini aşılamaları yaptırmadan önce çektirmiştim ama diğer gittiğim doktorlar göremedi malesef Eşimin de ileri hareketlisi azdı ameliyattan sonra o da iyi. Nasibimizde yokmuş demekki inşallah daha fazla bekletmez bebişimiz
Bugün kontrolüm vardı.doktor 25-30 tane yumurtam oluştuğunu söyledi.pazartesiye kadar iğnelere devam edeceğim.pazartesi tekrar kontrol.perşembeye kadar tedavin biyer dedi
Benim 8 ocak .rapor için başlarken evraklarıni al gel dedi bekleme oluoyr mu ki
Merhaba canim , 10 yildir hiç korunmadiniz mi ? Ilki de zor olmuş. Hemen başlar diye tahmin ediyorum yaş dolayisiyle birde zaten kimyasalda geçirmissin. Umarim ocak ayinda baslar ve guzel sonuclar alirsin buraya da yaz mutlaka canim
Aslında bende hiç bilmiyorum bundan sonra ne olacağını.ama çatlatma iğnesi de var ilaçların arasında demekki yaıpalack.yarın yine kontrole gıdeceğim.detayları yazarım25 -30 maşalllaaahhh... Peki catlatma ignesi vuruluyor mu tup bebekte ?
Ben asilamadan hatirliyorum 4 yumurtam oluşmuştu. Catlama oncesi ve sonrasi cok agrim olmustu ve idrarda problem yaşamistim. 10 ustünü düsünemiyorum gozum korktu suan...
Birde bende asilaama sonrasi 7 gun erken regl olmuştum. Kullandigimiz ilaclardan kaynakli saniirim. Rahim dinlendirme onerdimi doktorunuz?
Ben buyuk ihtimal dinlendirme yapabilirim diye dusunuyorum.
Çok olumlu seyler duydum o doktor hakkinda eger gidebilseydim bende o doktora giderdim sizde surecinizi mutlaka paylasin ben ocakta basliyorum ama transfer subat sonunu falan bulur diye dusunuyorum. Hayirlisi olsun :))
14 yıldır hiç korunmadım:)))
Amin inşallah
14 yıldır hiç korunmadım:)))
Amin inşallah
Merhaba bende bugün bir tüp bebek merkezine (bahçeci Fulya tüp merkezi) gelerek tedaviye başladım yumurta rezervin iyi olduğunu söyledi doktor. İğne verdi yarın başlayacağım bir ay rahim dinlendirme yapacağız dedi. Umarım hepimiz için herşey olumlu sonuçlanır
Aslında bende hiç bilmiyorum bundan sonra ne olacağını.ama çatlatma iğnesi de var ilaçların arasında demekki yaıpalack.yarın yine kontrole gıdeceğim.detayları yazarım
Aminn insallah Allah razı olsun evet bende çok olumlu Seyler duydum tabiki paylaşirim Siz hangi doktorda tedavi olacaksınz