- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.790
-
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
Ocağın ilk haftası ben de donmuş transfer olcam.ilki tuttu 17. Haftada öldü karnımda gebelik sonlandırıldı. Şimdi bidaha kolları sıvadım Aralık başı adetiyle başlanıp anca Ocak ta transfer olacak ekstra problemler çıkmazsa
Ben istanbul istinye üni hastanesinde başlıycam inşallah bende sorun düşük amh yaş 36.sizde varmı bir sıkıntı
Keske farkedilseydi canim. Ne yazıkki önceden anlasilmadi...esim varikosel ameliyati oldu sayi cok az..bende gorunen bir sikinti yok simdilik..ilk evliligimden 12 yaşında kizim var o yuzden cok umutluydum ilk denemede...olmayinca yikildim resmenO zamana kadar hic farketmediler mi ? Inşallah hayirlisi olur canim. Sizin bir sorununuz varmiydi ne kadar zamandir istiyorsunuz
Teşekkür ederim amin inşallah isteyen herkes hayırlısıyla evlat sahibi olurBaşın sagolsun canımmmmumarım bu denemende bebeklerini sağlıkla kucagina alırsın. Aslinda ne zor süreçlerden geçiyoruz insanlarin ruhu duymadan...
Keske farkedilseydi canim. Ne yazıkki önceden anlasilmadi...esim varikosel ameliyati oldu sayi cok az..bende gorunen bir sikinti yok simdilik..ilk evliligimden 12 yaşında kizim var o yuzden cok umutluydum ilk denemede...olmayinca yikildim resmen
Teşekkür ederim amin inşallah isteyen herkes hayırlısıyla evlat sahibi olur
Bende bahçeci umut tüp bebek merkezinde heyet raporuyla yaptırdım fiyat yarı yarıya düşüyo gem uygun fiyatlı hemde kaliteli bi merkezde yaptırmış oldum Allaha şükür hanileyim şuan
Tamamen nasip bu isler yaa...rabbim isterse tutuyor...hakkimizda hayirlisi olsun insallah...bir kizim oldugu icin bebek olmuyor diye hic uzulmedim 2 yildir...ama transfer yapılıp tutmayinca gercekten cok etkilendim...ama insan herseye alisiyor kabulleniyor..ilkindeki olumsuzlugu unuttum ikinci denemeye odaklandim bakalimBende tam tersi kendimi olmayacagina alistirdim. Ilkinde degilde ikincide tutacak birinci sadece formalite falan diye dsündüm. Boylece beklenti azaliyorr
aynı şeyi bende yaşadım.. yıkıldım.. keşke zamanında gidip yumurtalarımı dondursaymışım :/Keske farkedilseydi canim. Ne yazıkki önceden anlasilmadi...esim varikosel ameliyati oldu sayi cok az..bende gorunen bir sikinti yok simdilik..ilk evliligimden 12 yaşında kizim var o yuzden cok umutluydum ilk denemede...olmayinca yikildim resmen
Rahminde darlik mi var senin de canimaynı şeyi bende yaşadım.. yıkıldım.. keşke zamanında gidip yumurtalarımı dondursaymışım :/
Rahminde darlik mi var senin de canim[/QUOTE
rahimde darlık var mı bilmiyorum ama yumurtalık sıkıntım var benim..adet olmuyorum .. ilaçlarla yumurta oluşuyor ama rezervesi kaliteli olmuyor( şu an ilaç tedavisi görüyorum..
Hayırlı olsun bende Anatolia Hakan Yaralı nın hastasıyım. Daha önceki tedaviler nerde olduevet kızlar ikinci basarısız tüp bebk denemmesinden sonra hakan yaralı hocaya gitmeye karar verdim bu yıl bizim yılımız olsun 6 yıldır evliyiz bebiş isitiyoruz hakan hoca pozitifi konustu cuma ıgnelere baslıycaz nasipse blklm hayılrısı bu yıl kucaklarım ız dolsun insallah
Tamamen nasip bu isler yaa...rabbim isterse tutuyor...hakkimizda hayirlisi olsun insallah...bir kizim oldugu icin bebek olmuyor diye hic uzulmedim 2 yildir...ama transfer yapılıp tutmayinca gercekten cok etkilendim...ama insan herseye alisiyor kabulleniyor..ilkindeki olumsuzlugu unuttum ikinci denemeye odaklandim bakalim
evet kızlar ikinci basarısız tüp bebk denemmesinden sonra hakan yaralı hocaya gitmeye karar verdim bu yıl bizim yılımız olsun 6 yıldır evliyiz bebiş isitiyoruz hakan hoca pozitifi konustu cuma ıgnelere baslıycaz nasipse blklm hayılrısı bu yıl kucaklarım ız dolsun insallah
Bende ocak ayı reglimde başlıyacağım
Merhaba benim de tahmini ocakta transfer yapılacak.şuan iğne yapıyorum sanırsam haftaya yumurta toplama işlemi yapılacak.herkesin bebeğine kavuşması dileğiyle.