2019 Ocak tüp bebek yaptıracaklar ?

Başın sagolsun canımmmm umarım bu denemende bebeklerini sağlıkla kucagina alırsın. Aslinda ne zor süreçlerden geçiyoruz insanlarin ruhu duymadan...

Ben istanbul istinye üni hastanesinde başlıycam inşallah bende sorun düşük amh yaş 36.sizde varmı bir sıkıntı

Raporlu yaptiriyorsunuz sanirim ?
Istanbulda çok fazla tup bebek merkezi oldugundan midir nedir fiyatlari oldukça uygun... Ama bize uzak kalıyor orası ayrı mesele tabiki...

Bizim hicbir sorunumuz yok çok şükur bebegimiz çok nazlı sanırım :)

O zamana kadar hic farketmediler mi ? Inşallah hayirlisi olur canim. Sizin bir sorununuz varmiydi ne kadar zamandir istiyorsunuz
Keske farkedilseydi canim. Ne yazıkki önceden anlasilmadi...esim varikosel ameliyati oldu sayi cok az..bende gorunen bir sikinti yok simdilik..ilk evliligimden 12 yaşında kizim var o yuzden cok umutluydum ilk denemede...olmayinca yikildim resmen

Bende bahçeci umut tüp bebek merkezinde heyet raporuyla yaptırdım fiyat yarı yarıya düşüyo gem uygun fiyatlı hemde kaliteli bi merkezde yaptırmış oldum Allaha şükür hanileyim şuan

Bende tam tersi kendimi olmayacagina alistirdim. Ilkinde degilde ikincide tutacak birinci sadece formalite falan diye dsündüm. Boylece beklenti azaliyorr

Bende bahçeci umut tüp bebek merkezinde heyet raporuyla yaptırdım fiyat yarı yarıya düşüyo gem uygun fiyatlı hemde kaliteli bi merkezde yaptırmış oldum Allaha şükür hanileyim şuan

Aa öylemi hayirli olsun allah kucaginiza almayi nasip etsin inşallah ilk denemenizdemi hamile kaldiniz. Bir sorununuz varmiydi ?

Bende tam tersi kendimi olmayacagina alistirdim. Ilkinde degilde ikincide tutacak birinci sadece formalite falan diye dsündüm. Boylece beklenti azaliyorr
Tamamen nasip bu isler yaa...rabbim isterse tutuyor...hakkimizda hayirlisi olsun insallah...bir kizim oldugu icin bebek olmuyor diye hic uzulmedim 2 yildir...ama transfer yapılıp tutmayinca gercekten cok etkilendim...ama insan herseye alisiyor kabulleniyor..ilkindeki olumsuzlugu unuttum ikinci denemeye odaklandim bakalim

aynı şeyi bende yaşadım.. yıkıldım.. keşke zamanında gidip yumurtalarımı dondursaymışım :/

Hayırlı olsun bende Anatolia Hakan Yaralı nın hastasıyım. Daha önceki tedaviler nerde oldu

Inşallah guzel sonuclarimizi yazacagiz buraya :) bende de zaman geçmiyor sanki durdu... şukürler olsun hamileyim yazacagim yanda yazacagimiz gunler biran once gelsiiiinnnnn :)

Canım sen erken basliyormussun :) hadi insallah diyelim o zaman süreci yaz canim mutlaka ben ilk defa yaptiracagim çok karisik duygular icerisindeyim :)

Merhaba benim de tahmini ocakta transfer yapılacak.şuan iğne yapıyorum sanırsam haftaya yumurta toplama işlemi yapılacak.herkesin bebeğine kavuşması dileğiyle.

Hayirrrli olsunn tedavin canim insallah olumlu sonuclanir da hamiş haberleriniz bize umut olur :)))) sen nerede yaptiriyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…