- Konu Sahibi Mucizem4564
-
Tamam canım hayırlısıyla birlikte devam edelim bat 2 ocak bakalım :) ilk ayım nasip :)duyguyigitemre gel canım burdan devam edelim 2 ocaktı dimi
Çok geçmiş olaun canım bidahaki ay inşallah kırmızıları görmemen dileğiylemerhaba benide eklerseniz sevinirim.. bugun kırmızıları gördum malesefyani bat 28 ocak
sagol canım benim insallah ya ikinci denemede tutmadı bakalım nasip diger aylara insallahÇok geçmiş olaun canım bidahaki ay inşallah kırmızıları görmemen dileğiyle
Ne kadarlık evlisinsagol canım benim insallah ya ikinci denemede tutmadı bakalım nasip diger aylara insallah
bat 1 ocak yani yarın2019 ocak ayı ve diğer ayları gelin birlikte el ele bekleyelim birbirimize umut olalım canlarım
duyguyigitemre ...... 2 ocak
Y Yav he hee ......12 ocak
nejlaa 86 .......16 ocak
Mucizem4564 ......22 ocak
umutbitmz ......28 ocak
Yeni yila mutlu haberle girersin umarimmbat 1 ocak yani yarın
inşallah canım pek olacağını sanmıyorum tedavi aşamasındayız ama ufak bir umut işteYeni yila mutlu haberle girersin umarimm
Yerleşme olabilir canım hadi inşallah hamişsindirKızlar gunaydın benim bat 2 ocak 4 gun kaldı ancak dun tuvalette peçeteye kahverengi sümüksü bir leke geldi. Sizce ne olabilir bu ?
Aaa geç gördüm canım üÜldüm yeni bat nedirMerhaba kızlar benim adetim 4 gub erken geldi dun kahverengi lekelenmem oldu da acaba yerlesme kanaması mı dedim bekledim bu sabah adet oldum. Rabbım hayırlısını versin darısı sizlere olsın
Umut herAman var canım yeterki inanalıminşallah canım pek olacağını sanmıyorum tedavi aşamasındayız ama ufak bir umut işte
aynen öyle canım hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin inşallahUmut herAman var canım yeterki inanalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?