- 7 Ağustos 2014
- 937
- 2.124
A anneveoglusu canım nerdesin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet kuzum damlq seklinde benimki hep sprey de kullaniliyor , kuzum oralarda osanit varmi dis topu duydunmu hic kullandinmi
Kuzum öncelikle klasik mi baslicaksin blw diye bir yontemxe var ama annen baktigi icin yaomak istermi bilmem. Eger baslayacakcak sebze meyve yogurt oeynur ymurta sirasiyla gitmeni tavsiye ederim biz 3 er gun denedik bi sikibtu yoksa digerine geçtikmesela 1 cay kasigi ile baslayip yarim cay bardagi na kdr zamanla cikabilirsin birden değil yumurta aki verilmiyor sarisi ilj etapta 4 te 1 kdr baslaniyor aklima gelenler bunlar
Bende yarın hem kontrol hem ziyarete gideceğim bende de o korku oldu Doğumdan sonra ki muayenede canım çok yanmıştı
Evet cnm damla kullanıyorduk bizde buna geçtik şimdi.. fotosunu yükleyemedim malesefBizimkisi damla şeklinde canım toz olarak hiç duymadım resminide ekledim. Normalde orada da damla şeklinde ama değil mi?
Zaten bugun eczanede aklima geldi bi seferde en fazla kac test alinmistir diye. 12 tane alip bi sene boyunca her ay denemeyi dusundum. Kabuslarimda cift cizgi goruyorum artikO sıra bu ay için geçerli öteki ay tekrar giriyorsun sıraya
Ben içirmiştim bir gun yapamadığında içer canım ardından su ver, d vit veriyoruz Ya o da yağ gibi zAtenO aklıma geldi de denemedim içer mi ki canım?
İnşallah canım, yemezse de bişeylerin içinde verirsin artık çaktırmadanYa ole bizim yediklerimzden tatti birkac kez.yogurt karpuz filan..ama tabi tadi tuzu oldugu icin sapur supur yedi..haslamalari yada tuzsuz corbalari yiyolarmi bakalim :) peynir surdum.gecen pek sevmedi sanki...
Yigenimde hic peynir yemiyo 2.5 yasinda.
Insallah yer.
Ayda 1 yetmiyor ki, ben testi yapıp çıkmadıysa kesin mi diye bidaha yapardım. Sonra 1-2 gün geçince acaba erken diye mi çıkmadı, ya geç döllenmeyse diye bidaha yapardımZaten bugun eczanede aklima geldi bi seferde en fazla kac test alinmistir diye. 12 tane alip bi sene boyunca her ay denemeyi dusundum. Kabuslarimda cift cizgi goruyorum artik
Ya öğreneceklerde tedirgin oluveriyorum ben bundan sonra daha soğukkanlı olayım en iyisi:)Benimki bugun muzu ogurdu parca seklinde de degil ha mama gibiydi yani herturlu oluyo o refleks birazda ilerleyenzamanalrda geccek insallah
O kadar çok alma kuzum bozulur çift çizgi falan çıkar.. sonrasında nasıl bir ruh haline girersin sen düşün artık benimki negatif çıkınca eşim üzülmüştü birde kendimi suçlu gibi hissetmiştim olmayan çocuğu istemiyorum diyeZaten bugun eczanede aklima geldi bi seferde en fazla kac test alinmistir diye. 12 tane alip bi sene boyunca her ay denemeyi dusundum. Kabuslarimda cift cizgi goruyorum artik
Bende 2 kere yaptım valla 2. Erken gebelik testiydi çabuk ikna oldum o yüzdenAyda 1 yetmiyor ki, ben testi yapıp çıkmadıysa kesin mi diye bidaha yapardım. Sonra 1-2 gün geçince acaba erken diye mi çıkmadı, ya geç döllenmeyse diye bidaha yapardım
İyi bari yalniz degilmisim ben de bugun yapmadim ikinciyi. Pozitif cikmayinca bi daha yapsam mi diye dusundum garantilemek için ama bunda cikmadi ya onda cikarsa diye yapamadim elim gitmediAyda 1 yetmiyor ki, ben testi yapıp çıkmadıysa kesin mi diye bidaha yapardım. Sonra 1-2 gün geçince acaba erken diye mi çıkmadı, ya geç döllenmeyse diye bidaha yapardım
Ah hep biz kadınlar çekiyoruz bu zorlukları. Kadın doğuma mı kontrolün var canım? Dr a sordum canım yanacak mı diye bakışları yetti
Evet ben ay hesabı yaptım ama bozulacak kadar kalmazdı kesin her ay 3-5 tane yapardık o da garip bi psikoloji ben de üzüldüm bugün negatif çıkmasını istediğim için halbuki su sartlarda en dogal istekYa öğreneceklerde tedirgin oluveriyorum ben bundan sonra daha soğukkanlı olayım en iyisi:)
O kadar çok alma kuzum bozulur çift çizgi falan çıkar.. sonrasında nasıl bir ruh haline girersin sen düşün artık benimki negatif çıkınca eşim üzülmüştü birde kendimi suçlu gibi hissetmiştim olmayan çocuğu istemiyorum diye
Kaç gün geciktin ki sabah idrarıyla yap bide. Benim artık kafam rahat inşİyi bari yalniz degilmisim ben de bugun yapmadim ikinciyi. Pozitif cikmayinca bi daha yapsam mi diye dusundum garantilemek için ama bunda cikmadi ya onda cikarsa diye yapamadim elim gitmedi
Evet bende genelde 40 TL verene kadar ikna olamıyordum , verince bi rahatlama bi huzur geliyorduBende 2 kere yaptım valla 2. Erken gebelik testiydi çabuk ikna oldum o yüzden
Benim eşim 24lü paket almıştı aklıma geldikçe yapıyordumZaten bugun eczanede aklima geldi bi seferde en fazla kac test alinmistir diye. 12 tane alip bi sene boyunca her ay denemeyi dusundum. Kabuslarimda cift cizgi goruyorum artik
Keske geciksem bi isaret olurdu. Hic olmadim daha dogumdan beri. kimle konussam aa belki tekrar hamilesindir ondan olmamissindir diyor. Onlar yuzunden emin olmak istedim. 9 ay sonra sislik ve agri sikayetleriyle doktora gidip dogurmaktan korktum hakkaten kesin cozum olmus seninkiKaç gün geciktin ki sabah idrarıyla yap bide. Benim artık kafam rahat inş
Ya spiral taktırdım , bi gün sonra benim adamla küsüştük, şimdi de memlekete geldim 1 aylığına, kesin çözüm olmuş oldu benim yani, kesin bebiş yok artık