• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kiz ne zatürresi tovbr tovbe onu da nerden cikardin
Kuzum burda da konusuldu nomalde bi senede 4 tane olunuyor mus 2 aylik 4 aylik 6 aylik ve 12 aylikken 6 ayda olani kaldirmislar bana hemsire simdi siz 2 tane oldunuz 6 da olani olmicaz 12 de olcak bidaha dedi korkma kiz 2 tane olnustunuz 3 oldu 😂

Kuzum burda da konusuldu nomalde bi senede 4 tane olunuyor mus 2 aylik 4 aylik 6 aylik ve 12 aylikken 6 ayda olani kaldirmislar bana hemsire simdi siz 2 tane oldunuz 6 da olani olmicaz 12 de olcak bidaha dedi korkma kiz 2 tane olnustunuz 3 oldu 😂
Zature olmusunuz gecmis olsun diyon
Vallahi bebis ne diyon anlamıyorum
Bende mi var birsey sende mi anlamadim 🤣🤣

Bende sordum dedim devlet kısıtlamaya gitti neden yok diye hayır o hastalıkların görülme oranı azaldı bu kadar doz koruyacak dedi ebe

Kızlar sağlık ocağından kağıt vermiş bebeğin midesi yumruğu kadardır vereceğiniz besin yumruğunu geçmesin demişler
Ne güzel saglik ocagiymis o bizimki de ek gidaya basladi di mi dedi evet dedim tamm detaylari ozeldeki doktorunuza sorarsiniz dedi :D

Ne güzel saglik ocagiymis o bizimki de ek gidaya basladi di mi dedi evet dedim tamm detaylari ozeldeki doktorunuza sorarsiniz dedi :KK70:
Ne saçma demi herkes özele doktora mı gidiyor sanki şahsen ben gitmiyorum niye gideyim bebek hasta bişey olmadan 2 kez götürdüm aynı sağlık ocağı mantığj boy kilo bakalım yaptılar başka bişey yapılmadı desem bi de reflekslerine baktı bebeğin ellerinden tutunca geliyor mu kafasını kaldırıyor mu vs bu kadar bunun için niye her ay 120 vereyim dedim gitmedim sonra

Bizde sabah gittik aşıya. Doktorun 67 cm dediği çoçuğa hemşire 62 cm dedi. Kiloda 7700 olmuşuz 8 gün önce doktor 7500 demişti. Yani 8 günde 200 gram mümkünmu ya anlamadım. Birde biz aşı sırası beklerken içerde bir kadın çocuğunu aşıya getirmiş. Çocuk büyük tabi anlıyor aşi olacağını başladı ağlamaya kadın kaldırdı çocuğu başladı tokatlamaya kendine gel diye. O kadar üzüldüm ki hala o çocuğu düşünüyorum gözlerim doluyor. Allah akıl fikir versin böylelerine.

Bizde sabah gittik aşıya. Doktorun 67 cm dediği çoçuğa hemşire 62 cm dedi. Kiloda 7700 olmuşuz 8 gün önce doktor 7500 demişti. Yani 8 günde 200 gram mümkünmu ya anlamadım. Birde biz aşı sırası beklerken içerde bir kadın çocuğunu aşıya getirmiş. Çocuk büyük tabi anlıyor aşi olacağını başladı ağlamaya kadın kaldırdı çocuğu başladı tokatlamaya kendine gel diye. O kadar üzüldüm ki hala o çocuğu düşünüyorum gözlerim doluyor. Allah akıl fikir versin böylelerine.
Normalde böyle beddualar etmiyorum ama böylelerine Rabbim nasip etmesin evlat arasınlar yazık ki ne yazık sonra o çocuk gelip bizim çocukları dövecek o şiddet yayılacak

Ne saçma demi herkes özele doktora mı gidiyor sanki şahsen ben gitmiyorum niye gideyim bebek hasta bişey olmadan 2 kez götürdüm aynı sağlık ocağı mantığj boy kilo bakalım yaptılar başka bişey yapılmadı desem bi de reflekslerine baktı bebeğin ellerinden tutunca geliyor mu kafasını kaldırıyor mu vs bu kadar bunun için niye her ay 120 vereyim dedim gitmedim sonra

Şahsen 6 aya kadar aylık kontrol olması taraftarıyım devlet olur özel olur bütçeye göre değişir. Sağlık ocağına pek güvenmiyorum 2 günlük farkla bile ölçüler tutmuyor baştan savma yapıyor sağlık ocakları. Ama dr detaylı muayene ediyor bıngıldak, ciğerleri dinliyor kulak muayenesi vs yani bizim dr öyle yapmayan da vardır. Sonrası için de hastalandıkça - hasta olmasınlar ayrı tabi-. Sık ağlıyor kusma var diye gittik enfeksiyon çıkmıştı, meme reddi için gittim tahlil yaptı acaba bir şeyi var diye karaciğerde değer biraz yüksekti onu kontrol altına aldı mesela.

Normalde böyle beddualar etmiyorum ama böylelerine Rabbim nasip etmesin evlat arasınlar yazık ki ne yazık sonra o çocuk gelip bizim çocukları dövecek o şiddet yayılacak
Aynen öyle canım. Birde çocuk senin ona ilgi göstermeni beklerken sen tokatlıyorsun. Tamam çocuk yetiştirmek çok zor çok sabir işi bazen sinirler dayanmıyor ama sonuçta korkmuş bir çocuk var gerilecek bir durum yokki. Benim kardeşimin iki oğlu var ve küçük olan tam fırlama ama hiç böyle birşey yaptığını görmedim. Hemşirelerde söyledi sen böyle yaparsan daha çok korkar diye ama anlayana tabi.

Evet canım menenjitin B tipi olanın aşısı. İlk dozu yaptırdık. İkincisi 8.ayda, üçüncü dozu da 13.ayda yapılacak. Baya ateş yaptı 2 gün boyunca 6 saatte bir calpol verdim. Ateşi düştükten sonra yine çıkıyordu öyle öyle atlattık. Biraz ağır bir aşı maalesef :KK43:
Çok geçmiş olsun canım, biz 7-9 ve 14. Aylar yaptırsak olur mu ki

Back