• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kız daha ne istiyorsun benimki ağladı mı babası hemen uykusu var bunun al uyut bunu diye bana şutluyor çocuğu:)) balkon falan susturmuş en azından😂😂
Ayyyy bizim bebe de ne zaman ağlasa bizimki aç bu çocuk aç diyor. Klasik cümle bu. Bu çocuk aç. Yaa duyan da bebeyi aç bırakıyorum zanneder. Mesela mutfakta bir iş filan yapıyorum. Bebek mızırdanıyor, kocam diyor bu çocuk aç. Yahu aç değil ben bilmezmiyim onun annesiyim diyorum. Dönüyor napalım kızım diyor annen seni emzirmek istemiyor :kızgın:Ölür müsün öldürür müsün

Kizlar ya dr umuz mama onerdi ya bebelac aldik. Biberon bulamadik 6-18 ay için . Birinin ucunu genislettik biraz. 90 cc icsin demisti. 30 cc ya içti ya icmedi çocuk. Bu sefer az mi geliyor ki su içtiği alistirma bardagindan vereyim dedim bir iki cekti onu da istemedi. Neden ki acaba ya :KK43:
Bazı bebekler zamanla alışıyor canım mamaya. Benimki de 30-40-60 derken şimdi 90cc içiyor. Zamanla alakalı bence

Gece sabaha kadar agladik emzik her dustugunde ve cocuk sut icmedi biberonda kaldi sabah doktum hepsini keske bizimkide icse birseyler dun 400 cc kapattik gunu kahvaltida yapmisti bugun kahvalti yaptirMadan uyuttum okadarda icemicek galiba nutrigen diye surup var demislerdi ondan mi baslasak kafam cok karisik artik biktim sutum cok azaldı sagmamaktan dun iki kere sagdim dolapta sutler cope gidiyor yaptim yogurt duruyor ne yapmaya calisiyor anlamadim
Dis doneminde istahsizlik oluyor kuzum belki o yuzden bu derece oldu kuzucuk

Cnm büyük ihtimal uyku arkadaşı yapmış onu.. bizim bir akrabanın oğlu örgü battaniyeye yüzünü sürerek uyuyormuş hep bunun gibi onlarda aynı ipten küçük bir parça örmüşler hala onunla uyuyormuş 2 yaş civarında sanırım ama küçükmüş başladığında.. küşük bir bez vermeyi denesen belki onunla da uyur.. hep aynı battaniye ise kes küçült diyeceğim ama anlarda kabul etmezse yanarsın:)
Benim kız da müslin örtüsünü küçücük eliyle tutup göz hizasına getiriyor öyle uyuyor. Charlie Brown çizgi filmindeki battaniyeli bebek gibi :) Örtüsü olmadan asla uyuyamıyor bizimki de. Uyku arkadaşı oldu aynen. Bir tane uyku arkadaşı var peluş ayı kafası var sadece vücudu yerine kumaş var örtü gibi onu veriyorum ama yok onu atıyor. İlla ki müslin örtüsünü istiyor. Uyutacağım zaman yatırıp eline örtüsünü tutuşturuyorum hemen gözler gidiyor :) @tanem-tane20

Ayy hafi hayirli olsun kolayca atlatir insallah 😊
inşallah canım dün aşırı huysuzdu bugün yarın daha iyi olursa yapalım diyoruz 6. ayo gecince genel anestezi yapıyprlarmış.lokal olsun istiyorum senin pasa nasıl oldı atesi düştü mü kusması nasıl?

Ayyyy bizim bebe de ne zaman ağlasa bizimki aç bu çocuk aç diyor. Klasik cümle bu. Bu çocuk aç. Yaa duyan da bebeyi aç bırakıyorum zanneder. Mesela mutfakta bir iş filan yapıyorum. Bebek mızırdanıyor, kocam diyor bu çocuk aç. Yahu aç değil ben bilmezmiyim onun annesiyim diyorum. Dönüyor napalım kızım diyor annen seni emzirmek istemiyor :kızgın:Ölür müsün öldürür müsün
Ayy bana bu çocuk aç diyemiyorlar artık patlıyorum. Kendi çocuğumu bile isteye aç mı bırakırım yani aç değil diyorum aç aç diyorlar sonra da dediğin gibi neyse annen kızıyor biraz daha dayanacaksın gibi şeyler söylüyorlar deliriyorum

Ayy bana bu çocuk aç diyemiyorlar artık patlıyorum. Kendi çocuğumu bile isteye aç mı bırakırım yani aç değil diyorum aç aç diyorlar sonra da dediğin gibi neyse annen kızıyor biraz daha dayanacaksın gibi şeyler söylüyorlar deliriyorum
Ayyyynen çok sinirleniyorum ben de. Ben onu senden de herkesten de çok düşünürüm, benim anneliğimi sorgulamak kimsenin haddi değil deyince bi kendine geliyor. Bir süre daha o sınırı aşmıyor, sonra yine... :ukala:

Canım merhaba merak edip sorduğun için çok sağol. Bayadır giremiyorum evet malesefki ama şuanda çok çok iyiyiz maşaAllah. Bebeğimde hiç bir sıkınyı yok tamamen yanlış teşhis bunca korku ve üzüntü boşyere yaşandı.. Ama iyiki boş yere demek nasip oldu.. Geriye kalan 22yaşında saçıma düşen aklar ve panikatak bir anne oldu.. Bunada şükür bebeğim sağlıklı
Maşallah bebeğine canım, bütün bebeklerin sağlıklı mutlu uzun ömürleri olsun inşallah :dua:

Back