• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
inşallah canım dün aşırı huysuzdu bugün yarın daha iyi olursa yapalım diyoruz 6. ayo gecince genel anestezi yapıyprlarmış.lokal olsun istiyorum senin pasa nasıl oldı atesi düştü mü kusması nasıl?
Ay hadi hayirli olsun simdiden kuzum benim saglikla guzelce atlatin ❤🙏

Aynen canim eger kullanip da kesinlikle kabiz yapmior diuen varsa demir markasi hemen alayimm :KK200:
bizim doktorumuzda basta saglik ocaginin demir ilacinin kullanin demisti.bende cok kabizluk yapti kullanmiyorum deyince.sidefer marka onerdi 10 gundur kullaniyoruz kabizligi bitti gunde 2 3 defa yapar oldu..

Selam kizlar ❤

Bizimde bugun asimiz vardi. Kiyafetli 7170 cikti, bir citcitli bir de bezi vardi 7 kilo olarak saydı hemsire boyu 66
5. Ayinda da gitmistim. 6300 cikmisti 66 cm hala boyu değişmemiş
Bize 4 asi yapıldı. Bir arkadas diyordu ocaktakilere 3 e dusurduler diye ama 4 yapildi bilmiyorum
8. Ayinda kan alalim dedi
Bende dr 6. Ayinda istedi bu ay alalim dedim
Çünkü kan ilaci kullanmiyoruz hala
Perşembe kan alınacak bir arada dr a giderim

bsebse bsebse masallah kuzuna canim

inşallah canım dün aşırı huysuzdu bugün yarın daha iyi olursa yapalım diyoruz 6. ayo gecince genel anestezi yapıyprlarmış.lokal olsun istiyorum senin pasa nasıl oldı atesi düştü mü kusması nasıl?
Bugun iyi gibii kuzum cok sukur , genel oldu bizimki mesela lokal da yanija girebilme şansın olursa cok iyi olur

Selam kizlar ❤

Bizimde bugun asimiz vardi. Kiyafetli 7170 cikti, bir citcitli bir de bezi vardi 7 kilo olarak saydı hemsire boyu 66
Bize 4 asi yapıldı. Bir arkadas diyordu ocaktakilere 3 e dusurduler diye ama 4 yapildi bilmiyorum

4 derken iki bacaktan birtanede agzina damla yaptilar bu arada zibin bez pipide iki bardan 8130 geldi bizdende cikarsan kilo kalmio geriye kuru bez zibin kilodan sayma sen hemsire sorunlu galiba kilo delisi

Selam kizlar ❤

Maşallah yavruya😊yalnız bu hemşire kiloyu çok düşmüş bi bez ve kıyafet o kadar gelmez ki. Anne için 1 gr ın bile önemi var ❤️ aşı için de ateş ve huzursuzluk yapmaz inşallah 😍

Biz de asi olduk geldik ❤ 71 cm 7100dedi kiyafet dusmus halini prez. Verdi bol bol😂
Maşallah kujum senin kız senin gibi ince uzun manken olacak =) benim oğlum da 68 cm 200 gram almış 7800 olmuş yavrum

:nazar:
Selam kizlar ❤

Evet biz 6 aylik kontrolumuzu olduk asimizida yaptirdik 6 ay 9 gunluguz 8100graM ve boy 72.5 bas cevremiz 44 geldi 4. Ayda 7800 grammis 2 ayda 300 gram almisiz
Masallah bebiskolara kizlar 😊 tanem senin oglan epey uzunmus tabi göstermez kilosunu bizimki 67 cmcik daha cok normal yani 😂 nilü arkadasim bazi yerlerin hberimi yok ne zature seolmussunuz buyuk ihtimal olsun bi zarari yok gecmis olsun

4 derken iki bacaktan birtanede agzina damla yaptilar bu arada zibin bez pipide iki bardan 8130 geldi bizdende cikarsan kilo kalmio geriye kuru bez zibin kilodan sayma sen hemsire sorunlu galiba kilo delisi
3 bacak bir agizdan damla toplamda 4 oldu
Maşallah yavruya😊yalnız bu hemşire kiloyu çok düşmüş bi bez ve kıyafet o kadar gelmez ki. Anne için 1 gr ın bile önemi var ❤️ aşı için de ateş ve huzursuzluk yapmaz inşallah 😍
Bu hemsire su not vermeyrn cimri ogretmenler gibi
Sagol canim

:nazar:

Masallah bebiskolara kizlar 😊 tanem senin oglan epey uzunmus tabi göstermez kilosunu bizimki 67 cmcik daha cok normal yani 😂 nilü arkadasim bazi yerlerin hberimi yok ne zature seolmussunuz buyuk ihtimal olsun bi zarari yok gecmis olsun
Kiz ne zatürresi tovbr tovbe onu da nerden cikardin

Back