• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
İyi geceler güzel anneler. Allah miniklerinize ve size güzel uykular versin inşallah.
Kızlar merak ettiğim birşey var. Gaz sorunu devam eden var mı? Oğlum bugün o kadar ağladı ki acilde aldık soluğu. Hastanede bile sakinleştiremedim yıktı ortalığı. Röntgen çektiler ve akciğere kadar gaz dolu dedi doktor. Lavman yaptılar sonrasında rahatladı yavrum. Zaten 3 gündür kaka yoktu. Bu ara çok az kaka yapıyor 5 güne kadar uzadı bu süre. Acaba verdiğim şeylerden mi oluyor. Zaten çok vermiyorum en fazla 3 çay kaşığı falan oluyordur. Sindiremiyor olabilir mi bugün kayısı vermiştim.
Bagırsakları tam gelisememis olabilir bizim doktor oyle demisti gaz cikarta bilmesine ragmen maflor gaz damlasi kulkaniyoruz kullanmak istersen kuzum

Canım merhaba merak edip sorduğun için çok sağol. Bayadır giremiyorum evet malesefki ama şuanda çok çok iyiyiz maşaAllah. Bebeğimde hiç bir sıkınyı yok tamamen yanlış teşhis bunca korku ve üzüntü boşyere yaşandı.. Ama iyiki boş yere demek nasip oldu.. Geriye kalan 22yaşında saçıma düşen aklar ve panikatak bir anne oldu.. Bunada şükür bebeğim sağlıklı
Geçmiş olsun canım konuyu bilmiyorum ama bebeğinin sağlıklı olmasına sevindim dediğin gibi iyikide yanlış teşhis mış gözün aydın.

Arkadaslar ben bir hata yaptim siz yapmayin. Bebegi kendi yatagimda uyutuyorum. Kalkinca istanbula gidecegiz diye bir wcye gittim. Kapiyi acmamla bebek yataktan dustu. Bizim yatak yere yakin olanlardan, normal standartlardan daha buyuk. Ona guvenmistim. Zaten hareketli bir bebek degil dedim. Artik yere koyma vakti geldi
Bnde hep aybi kafadayim nedense cocuma cok guveniyorum donmez diye 😂 birgun başıma gelmz insallah durumu nasil iyimi baru canim

Nasıl oldu canım oğlun.gecmis olsun inşallah ateşi düşmüştür .suyu bende ihmal ediyorum ama vermek lazım inşallah iyidir çocuk bir toparlasa sende çok yiprandin
Dustu gece canim uyuyor simdi inliyor arada hala uyaninca ne olcakbakiyim. Ilk sunnet oldugndada atesi cikmisti bi iki gun ama bu derece olmamisti amelythane sogugy isliyo cocuguma galiba.Iyi olsunda artik napalimkuzum cok yoruldum evet ama annelik boyle biseymis iste

Gunaydinn ❤ calpol bize biraz iyi geldi valla. Karanfil yagini deneyeyim. Benimki yine sanki dovmuslercesine aglayarak uyaniyor ne oldu bu kiza 🙁 birseyi mi var bilemiyorum. Birsey olsa hep aglar gibi de gerci off kafa karman corman
dün benimki de çıldırmıştı dedim ya ses gitti o derece ben de calpol verdim öyle uyudu inş toparlar bugün yarın sünnet için randevu aldık arrık ertelemek istemiyorum

Emerse uyuyor ama 15-20 dk sonra geri uyanıyor, yatağı hep kusmuk çünkü sürekli emiyor sadece emiyor ben her seferinde emzirmiyorum beşiğini sallayıp emziğini veriyorum oyle de aynı 15-20 dk sadece kurtarıyor bi derdi var ama anlamadık gitti diş jeli alacağım bugün bi de onu deneyeceğim, ben silikon uçla emziriyorum Ya nasıl ısırıyor ucunu eziyor mememin ucu tost oluyor arasında dişliklerini gırç gırç ses çıkarıyor
Allah yardımcın olsun canım uyumamasi kötü sende uykusuz kalıyorsun

Etraf kendi işine baksın. Annenin zaten üzüldüğü bir konuyu bir daha bu şekilde gündeme getirmek çok acımasızca.

Bunda ne yolunda gitmedi bilmiyorum ama ben de ilk kızımı emziremedim.

Hatta sırf emzirme için 2.doğurayacağım dedim🤣🤣

Şaka bir yana Sen de ikinci de emzirirsin tecrübe farklı oluyor canım

Aynı şeyi ben de diyorum şu an 😂kesinlikle canım

Ay geçmiş olsun var mı bir sıkıntı peki? Ben odada döndüğü andan beri yere bile odadan çıkacaksam yanlarına yastık koyuyorum hiç sıkıntı olmadı yatağa hiç tek koyamıyorum beşiğine atıyorum ağlarsa orda ağlasın en azından
Cok iyi yapiyorsunuz, bilmiyorum su anda cok hareketli hic boyle gormemistim. Guluyor oynuyor, uyudu arabada uyandi. Sanirim atlattik. Buda bana ders olsun !

İşte etrafta söylenen can sıkmaya yetiyor malesef. Her anne sütüyle beslemek ister ama olmayınca olmuyormuş.Ben de 8.5 ay anne sütü almışım ikiz eşiyim Allaha şükür sağlığım yerinde ikizim de aynı şekilde
Benim kuzen bebegini mama ile buyuttu. Simdi 5 yasina geldi. Cok zeki cok uzun boylu masallah, cocuk annesinin kredi kartiyla alisveris yapiyor. O yuzden butun tabularim yikildi mamayla ilgili.

ben carters kış için talan ettim :)
polar tulumlar takımlar kış için kurtarıcı oluyor
Ben sadece 2 tulum aldım o polarlardan çok güzeller yumuşacıklar inşaallah bedenini tutturmuşumdur tulumlar hemen küçük geliyor

Bexsero menenjit aşısı demi? İlk doz mu? Bizim bu ay rota var, sonra menenjite başlıcaz. Ateş oldu mu?
Evet canım menenjitin B tipi olanın aşısı. İlk dozu yaptırdık. İkincisi 8.ayda, üçüncü dozu da 13.ayda yapılacak. Baya ateş yaptı 2 gün boyunca 6 saatte bir calpol verdim. Ateşi düştükten sonra yine çıkıyordu öyle öyle atlattık. Biraz ağır bir aşı maalesef :(

Normalde 8 yazıyor, ama bize eğitim için geçen eve bi hemşire geldi, üniversitede hoca şuan, sarımsak soğan başla dedi. Ama yağda kavurma sakın hiçbişeyi dedi, haşla ez sonra zeytinyağı ekle az dedi
Yaaa yemeklerine ekleyim o zaman haşlayarak :) Biraz tadı yerine gelir en azından. Sağol canım ;)

Doktorumuz 90 cc gunde 3 ogün ver dedi ama kac cc ye kadr kac saatte bir verilir ki acaba hic de anlamiyorum ki :/

Doyup doymadığını anlarsın aslında 90 cc den sonra hala istiyor mu emzirdiğin için de farklı olur ben de bilemedim hem anne sütü hem mama veren A anneveoglusu var bildiğim

Back