- 24 Ocak 2016
- 4.213
- 8.417
- 108
Biz de süreç böyle oldu.Sağol cnm 1 yaşından sonra bir etki yapmazsa geçebiliriz o zaman..
mevsiminegore 6 ayımız kaldı dayan:))
Ama tabi özellikle 8.aydan kullanımı dsha düşüyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz de süreç böyle oldu.Sağol cnm 1 yaşından sonra bir etki yapmazsa geçebiliriz o zaman..
Biz de süreç böyle oldu.
Ama tabi özellikle 8.aydan kullanımı dsha düşüyor.
Sağol cnm 1 yaşından sonra bir etki yapmazsa geçebiliriz o zaman..
Işık kapaliydi canim hep oyle geceleride oyle foto cekmek icin acmistim ışıgıÇok tatlıymış ışıktan mı rahatsız oluyor acaba
Bizimki ortmek icin degil uyutacagim zaman ortusuz uyumuyor birtane ince ortu veriyorum eline o ortuyor yuzunu diger gibi hayatta uyumuyor kuzum nerelerden alistiysaBen örtmüyorum bizimki de dolanıyor örtüye kafasını gözünü geçiriyor üzeri açık yatırıyorum
Bizim cocuk ekmek icini cok seviyor oda nisastali zararli vermeyin diyorlar cocugun ruhu bile fakir ne verirsen ver sevmiyor cayli ekmek yicekKizlar ekmek soran vardi cavdar ekmegi tarifi +10 ay diyor @Sevimlipanduf @Nilufer_3457 @matrush Z zeLina mevsiminegore @skelebeks T tanem-tane20
Mendili denedimBebek mendilini gozune kapat, oyle dene bi
Ben oyle yapiyorum, ona tutup uyuyor
Nekadar degisik cocuklar yapma dedin ne carsa yaparlarAlışmışsa zor canım benim yiğen yazın sıcağında kışlık peluş battaniyeyle dolanırdı onsuz uyumaz ablam zorla bu penye noktalı battaniyeye alıştırdı. Bir defasında yıkamış nemli şekilde alıp gelmiş yanına. Şu an 5 yaşında şükür bıraktı
Yani uyumak icin yapiyor uyurken al onemli degil ama gece mesela uyandi o kapattaniyeyi zifiri karanlikta yuzune ortecek surtecek surekli bitane ince battaniye ile dolaniyoruzGece karanliktada mı aynı şeyi yapıyor. Işık istemiyor galiba:)
Hayir daha cok kucuk ya anlamiyor aynisi olacak demiyor dedin gibi surte surte gozune uyuyor gece uyandimi atiyom suratina kendisi o sekilde uyumaya calisiyorCnm büyük ihtimal uyku arkadaşı yapmış onu.. bizim bir akrabanın oğlu örgü battaniyeye yüzünü sürerek uyuyormuş hep bunun gibi onlarda aynı ipten küçük bir parça örmüşler hala onunla uyuyormuş 2 yaş civarında sanırım ama küçükmüş başladığında.. küşük bir bez vermeyi denesen belki onunla da uyur.. hep aynı battaniye ise kes küçült diyeceğim ama anlarda kabul etmezse yanarsın:)
Başladım cnm bı pazardı:)Hadi bakalım :)) sen daha ek gıdaya başlamadın dimi pazar günü diyordun ama hangi pazardı
Nekadar degisik cocuklar yapma dedin ne carsa yaparlar
Hadi hayirli olsun❤❤Başladım cnm bı pazardı:)
Dimi yaa kesinlikleeNekadar degisik cocuklar yapma dedin ne carsa yaparlar
Tam 1 sapsikkk❤❤ kesle benimki de ole olsaa ben kafasina atiorum aninda acio ne atsamHayir daha cok kucuk ya anlamiyor aynisi olacak demiyor dedin gibi surte surte gozune uyuyor gece uyandimi atiyom suratina kendisi o sekilde uyumaya calisiyor
Calpol vermis miydin fayda etmedi mi bizim ki galiba acliktanmis ya 9 civari mamayi verdim 22.30 da uyudu. 3 e kdr 2 kere kalkti emzik dusmus. Gerci 3 ten sonra yine 4-5 kere kalkti herhalde acikti tekrar simdi de ayagimda tutuyorum uyanmasin da dinleniim biraz diye. Uyku olayinda hani bagimlilik olusturulmamasi icin yapilmamasi gereken seyler var ya iste onlarin hepsini yapiyorum yani bsebse napti acaba merakla bekliyorum:)Biz gene 5 olmadan kalktık kızlar 5 e kadar da 10 kez uyandık şimdi kanguruda geziyoruz evin içinde şaşırdık napcağımızı
Maşallah diyeyim daha antibiyotik almadık.Bağışıklık sistemi nasıl canım peki sık hastalanır mı? Genellemek ne kadar doğru bilmiyorum ama hep aklıma takılıyor
Maşallah diyeyim daha antibiyotik almadık.
Şimdi okula ilk defa başlayınca hastalık olur tabi:)