• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ben örtmüyorum bizimki de dolanıyor örtüye kafasını gözünü geçiriyor üzeri açık yatırıyorum
Bizimki ortmek icin degil uyutacagim zaman ortusuz uyumuyor birtane ince ortu veriyorum eline o ortuyor yuzunu diger gibi hayatta uyumuyor kuzum nerelerden alistiysa

Alışmışsa zor canım benim yiğen yazın sıcağında kışlık peluş battaniyeyle dolanırdı onsuz uyumaz ablam zorla bu penye noktalı battaniyeye alıştırdı. Bir defasında yıkamış nemli şekilde alıp gelmiş yanına. Şu an 5 yaşında şükür bıraktı
Nekadar degisik cocuklar yapma dedin ne carsa yaparlar

Arkadaslar ben bir hata yaptim siz yapmayin. Bebegi kendi yatagimda uyutuyorum. Kalkinca istanbula gidecegiz diye bir wcye gittim. Kapiyi acmamla bebek yataktan dustu. Bizim yatak yere yakin olanlardan, normal standartlardan daha buyuk. Ona guvenmistim. Zaten hareketli bir bebek degil dedim. Artik yere koyma vakti geldi

Gece karanliktada mı aynı şeyi yapıyor. Işık istemiyor galiba:)
Yani uyumak icin yapiyor uyurken al onemli degil ama gece mesela uyandi o kapattaniyeyi zifiri karanlikta yuzune ortecek surtecek surekli bitane ince battaniye ile dolaniyoruz

Cnm büyük ihtimal uyku arkadaşı yapmış onu.. bizim bir akrabanın oğlu örgü battaniyeye yüzünü sürerek uyuyormuş hep bunun gibi onlarda aynı ipten küçük bir parça örmüşler hala onunla uyuyormuş 2 yaş civarında sanırım ama küçükmüş başladığında.. küşük bir bez vermeyi denesen belki onunla da uyur.. hep aynı battaniye ise kes küçült diyeceğim ama anlarda kabul etmezse yanarsın:)
Hayir daha cok kucuk ya anlamiyor aynisi olacak demiyor dedin gibi surte surte gozune uyuyor gece uyandimi atiyom suratina kendisi o sekilde uyumaya calisiyor

Biz gene 5 olmadan kalktık kızlar 5 e kadar da 10 kez uyandık şimdi kanguruda geziyoruz evin içinde şaşırdık napcağımızı 😂🙄
Calpol vermis miydin fayda etmedi mi 🙄 bizim ki galiba acliktanmis ya 9 civari mamayi verdim 22.30 da uyudu. 3 e kdr 2 kere kalkti emzik dusmus. Gerci 3 ten sonra yine 4-5 kere kalkti herhalde acikti tekrar simdi de ayagimda tutuyorum uyanmasin da dinleniim biraz diye. Uyku olayinda hani bagimlilik olusturulmamasi icin yapilmamasi gereken seyler var ya iste onlarin hepsini yapiyorum yani :D bsebse bsebse napti acaba merakla bekliyorum:)

Bağışıklık sistemi nasıl canım peki sık hastalanır mı? Genellemek ne kadar doğru bilmiyorum ama hep aklıma takılıyor
Maşallah diyeyim daha antibiyotik almadık.
Şimdi okula ilk defa başlayınca hastalık olur tabi:)

Back