2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Sen bilirsin isini nasil icin rahatedecekse

Papatyamaviss bence de fazla vermiycem
F Fobia çok cesurmuşsun ben asla veremem heralde ve hayır dava açamıyoruz
sevgisizOlmaz reprezant bi arkadaşım söylemişti ilaçların son kullanma tarihi aslında çok daha geç. Daha fazla ilaç satmak için çöpe attırıyorlar ilaçları

canım büyük oğlum süt ürünü tüketemiyordu o yüzden anne sütü alsın diye sagdım 1 yasına kadar inş küçük beyfendinin alerji durumu olmazsa süt sagmayı düşünmüyırum yine iştah durumuna bakarım zor oluyırdu hergün sagmak .ben de maksimum 25 saat alırım dedim tamam dedi idare. memeden uzaklasmaz bence aksine 4 gözle yolunu gözler o meme için endişe etme canım

bu k8nulsr çok karışık cideen dün görümcem de diyor geç kaldın artık ver herşeyi ya sabır dedim daha 6.5 aylık kendi yedikleri yemekten tattıroyormuş düşün beni anormal görüyorlar pimpirikli olıyorum o gazla bugün sogan kattım benim oglan da yemiyor zaten pek zorlamadım 2 kaşık ya yedi ya yemedi canım ben de korkarım agır şeyler vermeye

Onlara kalsa doğar doğmaz sofraya oturtacaklar bebekleri. Bırak 6 ayı yetişkin halleriyle sadece1 hafta sütle beslenseler sonra hemen normal yemek yiyemezler ki bunlar bebek bir de..

Kız kıyma nasıl yedirdin o daha zor

Hadi insallah gece uykusudurrrrr :) benim oglan 19 de uyudu 20 civari cok aglayarak uyandi tekrar uyumak istiyor ama bi yandan surekli memeye geliyor. Emiyor emerken dalamiyor derken ben bi yeri agriyor dedim babasi ya yok uyuyamiyor derdi o dedi aldi çocuğu balkona cikardi sustu bak agrisa durur mu diye simdi gelen gecen cocuklari izliyoruz :)

Kız daha ne istiyorsun benimki ağladı mı babası hemen uykusu var bunun al uyut bunu diye bana şutluyor çocuğu:)) balkon falan susturmuş en azından

Kızlar demir ilacından bahsetmissiniz sağlık ocağı bana verdi ama doktoruna sor dedi bende sordum gerek yok dedi t
Değerlerine bakar öyle veririz dedi .
Ben onun yerine iki üç gündür keçiboynuzu özü veriyorum bir çay kaşığı bunun faydası olmaz mı?
Acaba hergun bir çay kaşığı keçiboynuzu özü nün bebeğe zararı olur mu?

Bunu bende merak ediyorum..

Nasıl akşam oldu anlamadım bugün çamaşır yıkandı makinede daha şimdi asacağım, eşim 5.30 da aradı beni çıkıyorum bişey lazım mı diye her gun arar bende hayırdır noldu niye erken çıkıyorsun bişey mi oldu diye çıkış saati gelmiş meğer akşam olmuş saat eşim gelince ancak kaçtım makarna yaptım bi yemek deli bi gündü ben şimdi uyuycam guneş uyanırsa eşim bakacak

Bende öyle oldum hiç kendime bakmaz oldum kıyafet ne varsa ogluşuma annelik böyle bişey demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…