- 12 Temmuz 2018
- 5.030
- 5.210
- 118
Sen bilirsin isini nasil icin rahatedecekseCalpol ve antibiyotik verdi ama ben calpolu vermemiştim agrisi olmadığını dusunerek bu gidisle acicam gibi duruyoatesi cikarsa , 3 gun yattik ya kuzum en onemlisi antibiyotik agrisi varsa ilac gecmiyosa fitil dediler bana hep. Çarşamba kontrole gidicez zaten yine bu sunnetten birazdaha farkli bi opersyon oldu temkinli davraniyolar
yalan demişKızlar calpol için açıldıktan sonra 1 ay süresi var demişti doktor, sonra versen de etki etmez demişti.
canım büyük oğlum süt ürünü tüketemiyordu o yüzden anne sütü alsın diye sagdım 1 yasına kadar inş küçük beyfendinin alerji durumu olmazsa süt sagmayı düşünmüyırum yine iştah durumuna bakarım zor oluyırdu hergün sagmak .ben de maksimum 25 saat alırım dedim tamam dedi idare. memeden uzaklasmaz bence aksine 4 gözle yolunu gözler o meme için endişe etme canımSebze böyle giderse tahıllı mama iyi fikir
Yoğurt ve kahvaltı yok henüz bizim doktorumuz biraz farklı ilerliyor daha vakit var onlara umarım yer onları
Süt sağacak mıyız okulda nasıl olacak
Senin dersin sayın nasıl ben az derse gelebilirim dedim müdüre kabul ettinözel kurum benimki
Kızım ben okuldayken memeden uzaklaşır mı
İlk kızımı emziremedim ben şimdi 2.yi emzirebiliyor olmak çok önemli benim için
bu k8nulsr çok karışık cideen dün görümcem de diyor geç kaldın artık ver herşeyi ya sabır dedim daha 6.5 aylık kendi yedikleri yemekten tattıroyormuş düşün beni anormal görüyorlar pimpirikli olıyorum o gazla bugün sogan kattım benim oglan da yemiyor zaten pek zorlamadım 2 kaşık ya yedi ya yemedi canım ben de korkarım agır şeyler vermeyeKızlar kemik suyu soğan filan ağır gelir bence. Bu bebekler 6 aydır sadece süt ya da mama alıyorlar bir ayda hemen soğana geçmek fazla olmaz mı? Ben yetişkin halimle bile kaldıramıyorum soğanıkardeşim de doktor olacak inşallah, okulda çocuk stajı alırken çorba için 4 renk sebze koycaksınız (kırmızı yeşil turuncu sarı) demişler. Birisi soğan sarımsak koyabilir miyiz diyince hoca kendinize mi yapıyorsunuz çorbayı demiş kızmış o yüzden çok karışık tariflerle başlamıycam ben
Onlara kalsa doğar doğmaz sofraya oturtacaklar bebekleri. Bırak 6 ayı yetişkin halleriyle sadece1 hafta sütle beslenseler sonra hemen normal yemek yiyemezler ki bunlar bebek bir de..bu k8nulsr çok karışık cideen dün görümcem de diyor geç kaldın artık ver herşeyi ya sabır dedim daha 6.5 aylık kendi yedikleri yemekten tattıroyormuş düşün beni anormal görüyorlar pimpirikli olıyorum o gazla bugün sogan kattım benim oglan da yemiyor zaten pek zorlamadım 2 kaşık ya yedi ya yemedi canım ben de korkarım agır şeyler vermeye
Kız kıyma nasıl yedirdin o daha zorBen de yapacagim da guya evde durmuyorum ki anneme gidiyorum yarin geneben mesela kiyma denedim pirincli yogurt corbasi veriyordum. Bisi olmamisti bi tarif buldum kiymali yogurt corbasi onu yaptim. 2 gün onu denedim. Ben de 2 gün kurali var tembellikten biliorsunuz artik tavuk suyu ve et suyunu da soyle dusunuyorum. Mesela semizotu yemegi yiyor icine katarim denerim. Ya da havuc patates puresi icine et suyu denerim. Tabi simdi bu hafta annemde kalacagim esim de olmayacak annem ablamlarla beraber yuruyecek biz salcali verdik bisi mi oldu biz suni verdik bisi mi oldu bak tatsiz tuzsuz besledin bir aydir gram kilo almadi diye ben de yeter be alin yedirin diyecegim buyuk ihtimal
Hadi insallah gece uykusudurrrrr :) benim oglan 19 de uyudu 20 civari cok aglayarak uyandi tekrar uyumak istiyor ama bi yandan surekli memeye geliyor. Emiyor emerken dalamiyor derken ben bi yeri agriyor dedim babasi ya yok uyuyamiyor derdi o dedi aldi çocuğu balkona cikardi sustu bak agrisa durur mu diye
Kız daha ne istiyorsun benimki ağladı mı babası hemen uykusu var bunun al uyut bunu diye bana şutluyor çocuğu:)) balkon falan susturmuş en azındanHadi insallah gece uykusudurrrrr :) benim oglan 19 de uyudu 20 civari cok aglayarak uyandi tekrar uyumak istiyor ama bi yandan surekli memeye geliyor. Emiyor emerken dalamiyor derken ben bi yeri agriyor dedim babasi ya yok uyuyamiyor derdi o dedi aldi çocuğu balkona cikardi sustu bak agrisa durur mu diyesimdi gelen gecen cocuklari izliyoruz :)
Kendine al kuzumKızlar çok fena bişeyler alasım var minnaka ne alayım nereden alayım kışlık mı alayım yazlık mı alayım kuduruk kuduruk geziyorum sayfaları
Bunu bende merak ediyorum..Kızlar demir ilacından bahsetmissiniz sağlık ocağı bana verdi ama doktoruna sor dedi bende sordum gerek yok dedi t
Değerlerine bakar öyle veririz dedi .
Ben onun yerine iki üç gündür keçiboynuzu özü veriyorum bir çay kaşığı bunun faydası olmaz mı?
Acaba hergun bir çay kaşığı keçiboynuzu özü nün bebeğe zararı olur mu?
Ayy kızz bizden geçti artık bebelerimize alakkKendine al kuzum
Kendine yemek yapamayıp Güneşe yapıyordun şimdi de giymeyip giydiriyorsun.. bu kız senin hakkını ödeyemez❤Ayy kızz bizden geçti artık bebelerimize alakkhemen de anaç anneyle büründüm
Bende öyle oldum hiç kendime bakmaz oldum kıyafet ne varsa ogluşumaNasıl akşam oldu anlamadım bugün çamaşır yıkandı makinede daha şimdi asacağım, eşim 5.30 da aradı beni çıkıyorum bişey lazım mı diye her gun arar bende hayırdır noldu niye erken çıkıyorsun bişey mi oldu diye çıkış saati gelmiş meğer akşam olmuş saat eşim gelince ancak kaçtım makarna yaptım bi yemek deli bi gündü ben şimdi uyuycam guneş uyanırsa eşim bakacak
Ben okadar bile katmıyorum canım, lezzetini alacağı kadar 10 cc belkiNilüfer de dedi aynısını deneyeceğim canım
30cc yeter mi
Çok sağol canımBen Myiron kullanıyorum katkısız temiz içerik canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?