Aynen canim eger kullanip da kesinlikle kabiz yapmior diuen varsa demir markasi hemen alayimmAnladım cnm. Çatlak olmasa kabızlık yine idare edilir de.. minicik bağırsakları mideleri birşeylere alışıncaya kadar zorlanacağız artık hep beraber..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen canim eger kullanip da kesinlikle kabiz yapmior diuen varsa demir markasi hemen alayimmAnladım cnm. Çatlak olmasa kabızlık yine idare edilir de.. minicik bağırsakları mideleri birşeylere alışıncaya kadar zorlanacağız artık hep beraber..
Valla bende bilemiyorum doktorumuza sorayım bunu:)Aynen canim eger kullanip da kesinlikle kabiz yapmior diuen varsa demir markasi hemen alayimm
Calpol ve antibiyotik verdi ama ben calpolu vermemiştim agrisi olmadığını dusunerek bu gidisle acicam gibi duruyoatesi cikarsa , 3 gun yattik ya kuzum en onemlisi antibiyotik agrisi varsa ilac gecmiyosa fitil dediler bana hep. Çarşamba kontrole gidicez zaten yine bu sunnetten birazdaha farkli bi opersyon oldu temkinli davraniyolarKuzum bizim doktor sabah ogle aksam calpol tatlı kasigiyla
Aksamlarida fitil verdi
3. Gunden sonra cesme altinda pipi yıkadik kabuzlari atsin diye
Kuzum dislerse bikerekararri yapiyor temizlemezsen iceriginde paraben masum diyorlar ama guvendigim biseyi verirken benim icim daha rahat ediyor acikcasi Z zeLina ninda dedigigibi zyagli olani var vs vs benimki sadece demir ne seker ne baska bi kimyasal varYa iyide kuzum sağlık ocağında devletin yaptığı aşıyı oluyoruz da verdiği vitamini niye kullanmıyoruz kullanmadım bilmiyorum ki bi kan sayımı yapılsın oyle kullanalım beklerim ben 8. Aya kadar
Hangi demirdi cnm o ben kaçırdım yazdığını bir sürü isim geçti bizde başlamadık daha..
Myrion bestiron bunlar kuzum bestiron c vit myrion elma aromali (göyaaa) tatlar igrenc ben bi suredir veremiyorum tabi hastanelerde gezdigim icinHangi demirdi cnm o ben kaçırdım yazdığını bir sürü isim geçti bizde başlamadık daha..
8. Ay diyorlar canım kemik suyuna, tavuk suyuna da 7. Ay diyorlar bizim 5 gun kaldıS Sevimlipanduf sence kemik suyu ne zaman verilir
Ay cok var oysaki bnm kv 3 aylikken veriyomis ya sen yanlis biliyon8. Ay diyorlar canım kemik suyuna, tavuk suyuna da 7. Ay diyorlar bizim 5 gun kaldı
Benim meshur doktorum hepsine istedigin zaman 3 gün dene ver diyor denek olarak mi kullaniyor len benim çocuğumu8. Ay diyorlar canım kemik suyuna, tavuk suyuna da 7. Ay diyorlar bizim 5 gun kaldı
Suyu nasıl 3 gun deneyebiliriz Ya bana da fikir versene kuzum yağlı ya tavuk ve kemik suyu ağır gelebilir diye düşünüyorum bende bekliyorum bugün aldım ama daha yapamadım bile güneştenBenim meshur doktorum hepsine istedigin zaman 3 gün dene ver diyor denek olarak mi kullaniyor len benim çocuğumu
Ayy hele hele direk doğunca başlasalarmış geç kalmışlarAy cok var oysaki bnm kv 3 aylikken veriyomis ya sen yanlis biliyon
Nilüfer de dedi aynısını deneyeceğim canımCanım sebzeye sütümden katınca seviyor benimki, denedin mi sen hiç?
Sebze böyle giderse tahıllı mama iyi fikircanım büyük oğluma süt sagardım , meyvelerle mama yapardım armut hurma seftali mevsimder ne varsa tahıllı mamalarla katıştırıyordum.okuldayken onları yerdi içine pekmez de katardım sonraları çorba ama şehriye dışındakileri pek yemezdi hala da şehriye mercimek domates bunları yer çorbada öyle. buna da gerekirse bşraz kural dışına çıkıp yag tuz domates vs ilave ederim çorbalara bir de öyle deneyecegim benim sıkıntım hala alerjidrn şüpheleniyoruz ne zaman yogurt versem çok kustu.yogurt peynir yiyebilse işler daha kolay olur aslında.bugün yumurta tattırdım yarın da deneyecegim alerji olmazsa kahvaltıda peynir yumurta belki ilerde bebek kurabiye de veririm mamalara ilaveten .
BncedeAyy hele hele direk doğunca başlasalarmış geç kalmışlar
Bana kalsa 4 renk cirbada karisikKızlar kemik suyu soğan filan ağır gelir bence. Bu bebekler 6 aydır sadece süt ya da mama alıyorlar bir ayda hemen soğana geçmek fazla olmaz mı? Ben yetişkin halimle bile kaldıramıyorum soğanı kardeşim de doktor olacak inşallah, okulda çocuk stajı alırken çorba için 4 renk sebze koycaksınız (kırmızı yeşil turuncu sarı) demişler. Birisi soğan sarımsak koyabilir miyiz diyince hoca kendinize mi yapıyorsunuz çorbayı demiş kızmış o yüzden çok karışık tariflerle başlamıycam ben
Ben de yapacagim da guya evde durmuyorum ki anneme gidiyorum yarin gene ben mesela kiyma denedim pirincli yogurt corbasi veriyordum. Bisi olmamisti bi tarif buldum kiymali yogurt corbasi onu yaptim. 2 gün onu denedim. Ben de 2 gün kurali var tembellikten biliorsunuz artik tavuk suyu ve et suyunu da soyle dusunuyorum. Mesela semizotu yemegi yiyor icine katarim denerim. Ya da havuc patates puresi icine et suyu denerim. Tabi simdi bu hafta annemde kalacagim esim de olmayacak annem ablamlarla beraber yuruyecek biz salcali verdik bisi mi oldu biz suni verdik bisi mi oldu bak tatsiz tuzsuz besledin bir aydir gram kilo almadi diye ben de yeter be alin yedirin diyecegim buyuk ihtimalSuyu nasıl 3 gun deneyebiliriz Ya bana da fikir versene kuzum yağlı ya tavuk ve kemik suyu ağır gelebilir diye düşünüyorum bende bekliyorum bugün aldım ama daha yapamadım bile güneşten
Benim ki pismis sogani sarimsagi da yedi ya semizotunu sade yemiyor arpacik soganin yarisi sarimsagin yarisi minik domatesin yarisi ohhh ciddem yag tuz katsam al sama bana yemek insallah ileride bi sıkıntımız olmaz ileride bisi olsa doktora dava acabiliyor muyuz o yedirin dedi diyeKızlar kemik suyu soğan filan ağır gelir bence. Bu bebekler 6 aydır sadece süt ya da mama alıyorlar bir ayda hemen soğana geçmek fazla olmaz mı? Ben yetişkin halimle bile kaldıramıyorum soğanı kardeşim de doktor olacak inşallah, okulda çocuk stajı alırken çorba için 4 renk sebze koycaksınız (kırmızı yeşil turuncu sarı) demişler. Birisi soğan sarımsak koyabilir miyiz diyince hoca kendinize mi yapıyorsunuz çorbayı demiş kızmış o yüzden çok karışık tariflerle başlamıycam ben