- 15 Temmuz 2015
- 18.726
- 31.219
- 598
Malesef canim asiri duzeyde 3.kusmamiz gerceklesti azonce az azda 2 3 kez kustu atesi cikmaya basladi simdide bize gecmis olsunnnnBizimki birkere oyle kustu cnm insallah sizinkide tekrarlamaz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Malesef canim asiri duzeyde 3.kusmamiz gerceklesti azonce az azda 2 3 kez kustu atesi cikmaya basladi simdide bize gecmis olsunnnnBizimki birkere oyle kustu cnm insallah sizinkide tekrarlamaz
Bu ayda soğan verebiliyormuyuz canım? Ben de ona göre ilerleyim birazyemek seçen ogluş 1 di 2 olacak galiba küçükbeye ne zaman sebze püre versem tükürüyor püskürtüyor demin çorba yaptım ilk kez patates sogan şehriye z.yagı o çıkardı ben verdim o çıkardı ben verdim zorlamak istemedim 2 kaşuk ya yuttu ya yutmadı meyveli mamaları götürüyor ama
Taze sogan evet ama normal sogani bilmiyorum benBu ayda soğan verebiliyormuyuz canım? Ben de ona göre ilerleyim biraz
Kuzum bizim doktor sabah ogle aksam calpol tatlı kasigiylaMalesef canim asiri duzeyde 3.kusmamiz gerceklesti azonce az azda 2 3 kez kustu atesi cikmaya basladi simdide bize gecmis olsunnnn
Taze soğanı dün verdim eline nasıl sevdi bir görsen :) Beyaz yerini kemirdi durdu. Diş ağrısı da var ona iyi geldi sanırım. Kuru soğanı da biraz lezzetli olsun sebzeleri diye katsam mı acaba dedim ama bilemiyorum da katılır mı bu aydaTaze sogan evet ama normal sogani bilmiyorum ben
Galiba veriliyor canım benim okuduğum tariflerde var çorbalarına katılıyor ben daha katmadım ama tavuk haşlarken şimdi içine soğan havuç falan da koydum çorbalarına ya da sebze pürelerine katacağım bu tavuk suyunuBu ayda soğan verebiliyormuyuz canım? Ben de ona göre ilerleyim biraz
Canım ben de doktora gittiğimizde bebiş kabız diye vermesem olur mu demiri demiştim. Bebeklerin demir ihtiyacı 6 aydan sonra %400 artar dedi O yüzden veriyorum benYarin asimiz var bizim de saglik ocagindaki hemsire laf edecek simdi ona taktim :) demir ilacini da sordum bu arada kabiz oluyor diye ben vermiordum bir hafta 10 gundur. Tamamen vermemezlik yapma da 2 gunde 1 ver dedi. Bir de ek gidadan alsa kilo diince ek gida olayi tadimlik 1 yasina kdr anne sutu veya formul mamadan almasi gerekir kiloyu. Pirinc unu gibi seyler de oyle cok kilo yapmazmis bosmus mideyi tok tutarmis. Genel bilgilendirme yapayim da belki bu konularda soru isareti olan vardır:)
Ya iyide kuzum sağlık ocağında devletin yaptığı aşıyı oluyoruz da verdiği vitamini niye kullanmıyoruz kullanmadım bilmiyorum ki bi kan sayımı yapılsın oyle kullanalım beklerim ben 8. Aya kadarOda kullanilabilor tabiki ama bu paraben fln olsyi yüzünden daha temiz katkısızolanlari var onlari kullanmak bnm icimi daha rahat ettiriyo banada kimse onermedi ben kendim arastirip aldim kuzum valla
canım büyük oğluma süt sagardım , meyvelerle mama yapardım armut hurma seftali mevsimder ne varsa tahıllı mamalarla katıştırıyordum.okuldayken onları yerdi içine pekmez de katardım sonraları çorba ama şehriye dışındakileri pek yemezdi hala da şehriye mercimek domates bunları yer çorbada öyle. buna da gerekirse bşraz kural dışına çıkıp yag tuz domates vs ilave ederim çorbalara bir de öyle deneyecegim benim sıkıntım hala alerjidrn şüpheleniyoruz ne zaman yogurt versem çok kustu.yogurt peynir yiyebilse işler daha kolay olur aslında.bugün yumurta tattırdım yarın da deneyecegim alerji olmazsa kahvaltıda peynir yumurta belki ilerde bebek kurabiye de veririm mamalara ilaveten .Canım biz de aynı durumdayız. 2 tatlı kaşığını 10 gündür aşamadık daha ilk kızım bu aylarda iyi yerdi.
Daha meyveye başlamadım ben haftaya vereceğim
Peki ne yiyecekler öğlenleri ilk oğluna nasıl yaptın sen
Kara kara düşünüyorum okula başlarsam aç kalacak bu kız
canım zaten minik kattım o da toplasan 2 kaşık ancak yedi çok takılmadım verdim gitti :Bu ayda soğan verebiliyormuyuz canım? Ben de ona göre ilerleyim biraz
Ben Myiron kullanıyorum katkısız temiz içerik canımKızlar bana Demir ilacı önerir misiniz acil?? Doğal iyi olanlarından
Biz doğalı 1 kere gittik daha doktorumuza, sağlık ocağına götürüyorum maşallah şimdilik gerekli bi durum olmadı, ama oradakiler de hep basmakalıp şeyleri veriyorlar. 6 aylık olduk Demir’e başlayayım bende. Birde kaç damla vericez 9 kg olunca?
Ben korkar oldum canim ya baktim az once makatina yazik cizik seklinde catlak var gozle gorulur halde. Tekrar kremlerine basladim. 2-3 gunde 1 verecegim artikCanım ben de doktora gittiğimizde bebiş kabız diye vermesem olur mu demiri demiştim. Bebeklerin demir ihtiyacı 6 aydan sonra %400 artar dedi O yüzden veriyorum ben
Kuzum aşı içerikleri aynıdır muhtemelen ama bunlarda içerik farklı olabiliyor sağlık ocağından ucuza mal edilenleri veriyorlar mesela d vitamininde ayçiçek yağı katkılı olanı veriyorlar ama normalde zeytinyağı katkılı olanlarda var onlar daha pahalı olduğu için ihaleyi alamıyorlar muhtemelen..Ya iyide kuzum sağlık ocağında devletin yaptığı aşıyı oluyoruz da verdiği vitamini niye kullanmıyoruz kullanmadım bilmiyorum ki bi kan sayımı yapılsın oyle kullanalım beklerim ben 8. Aya kadar
Çok daha lezzetli olur o zaman işte. Şimdi sade haşlanmış tuzsuz sebze hiç iştah kabartmıyor :)Galiba veriliyor canım benim okuduğum tariflerde var çorbalarına katılıyor ben daha katmadım ama tavuk haşlarken şimdi içine soğan havuç falan da koydum çorbalarına ya da sebze pürelerine katacağım bu tavuk suyunu
Sen hangisini kullanıyordun cnm değiştirsen mi acaba arkadaşlar bazıları kabız yapmıyor demiş ya.. bizde başlamadık daha..Ben korkar oldum canim ya baktim az once makatina yazik cizik seklinde catlak var gozle gorulur halde. Tekrar kremlerine basladim. 2-3 gunde 1 verecegim artik
Yazık çocuklara da şöyle ortaya karışık birşeyler yapsak yerler benceÇok daha lezzetli olur o zaman işte. Şimdi sade haşlanmış tuzsuz sebze hiç iştah kabartmıyor :)
Saglik ocaginin verdigini kullanioruz canim hepsi yapar dedi doktorumuz demir ilaci sonucta bagirsaklarda sıkıntı ben de 7-8 yıl kullandimSen hangisini kullanıyordun cnm değiştirsen mi acaba arkadaşlar bazıları kabız yapmıyor demiş ya.. bizde başlamadık daha..
Çok acı verir kuzuya çok geçmiş olsun. Önümüzdeki ay tahlil vereceğiz biz de. İnşallah bebişlerimizin değerleri normal çıkar da gerek kalmaz desteğeBen korkar oldum canim ya baktim az once makatina yazik cizik seklinde catlak var gozle gorulur halde. Tekrar kremlerine basladim. 2-3 gunde 1 verecegim artik
Bi çift lavaş dürüm olsa yanına acılı şalgam fena olmazdı :)Yazık çocuklara da şöyle ortaya karışık birşeyler yapsak yerler bence
Anladım cnm. Çatlak olmasa kabızlık yine idare edilir de.. minicik bağırsakları mideleri birşeylere alışıncaya kadar zorlanacağız artık hep beraber..Saglik ocaginin verdigini kullanioruz canim hepsi yapar dedi doktorumuz demir ilaci sonucta bagirsaklarda sıkıntı ben de 7-8 yıl kullandim