• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kan degerleri dusukse myrion daha iyi ama normalseviyedeyse bestiron da iyi c vit olmasi demir emilimini daha kolay sagliyor oyle bi seyi de var hangisini bulursan al bn depodan getirtiyorum olnuyo bazi eczanelerde canım cunku
Valla tahlil felan yapmadılar hiç, kafama göre alayım ozaman, sağol canım 😉

Bizim doktor da öyle demişti hatta yeni reçete yazdı calpol için.Eczacı arkadaşa gittik almaya. Yaa yok öyle bir şey dedi.Koca şişe ayda bir kere kullanıp atacakmısın? Ayrıca etkisi filan da geçmiyor. Bak satmak istemezmiyim ben dedi. Ama kullan hiçbir şey farketmiyor dedi. Kendi çocukları da var 2 tane onlarda da öyle kullanmış. Ben o yüzden yeni almadım. Hala ilk aldığımı kullanıyorum.
Bize de 3 ay demişlerdi , attığım şurupların hesabı yok

Bu ayda soğan verebiliyormuyuz canım? Ben de ona göre ilerleyim biraz
Normalde 8 yazıyor, ama bize eğitim için geçen eve bi hemşire geldi, üniversitede hoca şuan, sarımsak soğan başla dedi. Ama yağda kavurma sakın hiçbişeyi dedi, haşla ez sonra zeytinyağı ekle az dedi

Kizlar ya dr umuz mama onerdi ya bebelac aldik. Biberon bulamadik 6-18 ay için . Birinin ucunu genislettik biraz. 90 cc icsin demisti. 30 cc ya içti ya icmedi çocuk. Bu sefer az mi geliyor ki su içtiği alistirma bardagindan vereyim dedim bir iki cekti onu da istemedi. Neden ki acaba ya :(

Kızlar demir ilacından bahsetmissiniz sağlık ocağı bana verdi ama doktoruna sor dedi bende sordum gerek yok dedi t
Değerlerine bakar öyle veririz dedi .
Ben onun yerine iki üç gündür keçiboynuzu özü veriyorum bir çay kaşığı bunun faydası olmaz mı?
Acaba hergun bir çay kaşığı keçiboynuzu özü nün bebeğe zararı olur mu?
Artık 1 çay kaşığı pekmez verebiliyormuşuz canım, bence o da verilir ozaman

Dikine bölüyorsun değilmi ortadan bölünüp atılmazmış doktorum dikine bölüceksin demişti
Dikine bolunmiyor ki dağılıyor hem de öyle kestigin zaman poposunu acitir. Özel olarak oval duzenlenmis poposuna gelecek yeri bozmuş oluyorsun. Ben de doktoruma sordum enine dedi. Boyunu kısaltmış olman lazım canım kalınlığını değil.

Kizlar ya dr umuz mama onerdi ya bebelac aldik. Biberon bulamadik 6-18 ay için . Birinin ucunu genislettik biraz. 90 cc icsin demisti. 30 cc ya içti ya icmedi çocuk. Bu sefer az mi geliyor ki su içtiği alistirma bardagindan vereyim dedim bir iki cekti onu da istemedi. Neden ki acaba ya :KK43:
Biberonlara ayrı uç satılıyor cnm sizinkine uygun olana bakabilirsiniz ayrı biberon almaya gerek yok.. tadını beğenmemiştir muhtemelen..

Onu benimki de yaptı bir kaç defa ben pek sinirlenmiyorum galiba arada bir iki cinnet falan mı geçirsem😂😂
Tabi kiz ole uslu uslu Çocuğa bakinca zaten bakiyor bana ihtiyaci yok diye dusunurler birazcik dellenince tamam hayatim dur sen dinlen e geciyorlar :D

Biberonlara ayrı uç satılıyor cnm sizinkine uygun olana bakabilirsiniz ayrı biberon almaya gerek yok.. tadını beğenmemiştir muhtemelen..
Haspam hem ek gida hazirla, hem mama hazirla memeden gelen hazir sutu adam gibi icme bi de mama begenme suna bak sen :-)

Aynen canim eger kullanip da kesinlikle kabiz yapmior diuen varsa demir markasi hemen alayimm :KK200:

Biz sidefer kullanıyoruz 4.aydan beri hiç kabıZ yapmadı öncesinde 1 hafta kabızlık olmuştu hep zorla benim müdahalemle yapıyordu ona da maflor plus verdi o düzenledi günde 1 bazen 2 defa yapar her sabah 6 gibi 🙈

Biz de bestiron kullanıyoruz hiç kabiz yapmadi. Benim kız büyük çok mizmizdi pek de uyumadi son 4 saattir çığrından çıktı sürekli ağlıyor kucakts gezerken oynarken herşey de 🙁 tam normal e dönüyor bir anda yine basliyor. Ben de şu an uyutmaya v çalışıyorum 4saattir ayaktayiz gün içinde toplam 1saat Uyuduk zaten S Sevimlipanduf F Fobia

Kizlar ya dr umuz mama onerdi ya bebelac aldik. Biberon bulamadik 6-18 ay için . Birinin ucunu genislettik biraz. 90 cc icsin demisti. 30 cc ya içti ya icmedi çocuk. Bu sefer az mi geliyor ki su içtiği alistirma bardagindan vereyim dedim bir iki cekti onu da istemedi. Neden ki acaba ya :KK43:

Mamayı ilk defa içiyorsa tadını beğenmemiş olabilir canım. Mama fiyatları zaten ortada değiştir diyeceğim de hangisini sevecek bilemezsin de

Ya ben Demir hiç vermedim almadım bile nereden alacağım ne alacağım kimse demedi ki sağlık ocağında
Senin çocuğun demir eksikliği sebebiyle huysuz olabilir. Erken doğan bebeklere dördüncü aydan da önce veriliyor. Anneden alamadığı için, erken geldiği için.

Senin çocuğun demir eksikliği sebebiyle huysuz olabilir. Erken doğan bebeklere dördüncü aydan da önce veriliyor. Anneden alamadığı için, erken geldiği için.
Demir eksikliği olsa bile niye huysuzluk yapsın ya yok canım sanmıyorum onunla ilgisi olduğunu

Back