• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Biz sidefer kullanıyoruz 4.aydan beri hiç kabıZ yapmadı öncesinde 1 hafta kabızlık olmuştu hep zorla benim müdahalemle yapıyordu ona da maflor plus verdi o düzenledi günde 1 bazen 2 defa yapar her sabah 6 gibi 🙈
Tesekkur ederim canim sidefer bakayim ben de en iyisi:)
Biz de bestiron kullanıyoruz hiç kabiz yapmadi. Benim kız büyük çok mizmizdi pek de uyumadi son 4 saattir çığrından çıktı sürekli ağlıyor kucakts gezerken oynarken herşey de 🙁 tam normal e dönüyor bir anda yine basliyor. Ben de şu an uyutmaya v çalışıyorum 4saattir ayaktayiz gün içinde toplam 1saat Uyuduk zaten S Sevimlipanduf
F Fobia
Ataktasiniz galiba siz de canim. Bu hafta bulutlu gosteriyor ben ona bagliyorum artik ya. Benimki de agliyor gozlerini oyuyor ovusturcam diye ama uyumaya yatirinca yok :/
Mamayı ilk defa içiyorsa tadını beğenmemiş olabilir canım. Mama fiyatları zaten ortada değiştir diyeceğim de hangisini sevecek bilemezsin de
Bez gibi deneme paketleri olsa keske mamalarin da :)

canım büyük oğlum süt ürünü tüketemiyordu o yüzden anne sütü alsın diye sagdım 1 yasına kadar inş küçük beyfendinin alerji durumu olmazsa süt sagmayı düşünmüyırum yine iştah durumuna bakarım zor oluyırdu hergün sagmak .ben de maksimum 25 saat alırım dedim tamam dedi idare. memeden uzaklasmaz bence aksine 4 gözle yolunu gözler o meme için endişe etme canım
Senin branşın ne canım
Benim branşım biyoloji.Saatim daha da az olacak bu yıl.
Birde sağsam okuldan nasıl getireceğim ben 1 saat yolum var benim
Bizde de yumurta alerjisi vardı benden dolayı bllmiyorum düzeldi mi

Ataktasiniz galiba siz de canim. Bu hafta bulutlu gosteriyor ben ona bagliyorum artik ya. Benimki de agliyor gozlerini oyuyor ovusturcam diye ama uyumaya yatirinca yok :/

Atagin son 2gunundeyiz kuzum dis de olabilir diye dusunuyorum hic bu derece olmamisti bu kadar keyifsiz bu kadar aglama. Bakalim ben verdim calpol sonuc ne olacak S Sevimlipanduf huysuzluk bilemem ama benim ark 6hafta once dogurdu dr 2.ayda baslatti ona da demiri

Kızlar demir ilacından bahsetmissiniz sağlık ocağı bana verdi ama doktoruna sor dedi bende sordum gerek yok dedi t
Değerlerine bakar öyle veririz dedi .
Ben onun yerine iki üç gündür keçiboynuzu özü veriyorum bir çay kaşığı bunun faydası olmaz mı?
Acaba hergun bir çay kaşığı keçiboynuzu özü nün bebeğe zararı olur mu?
Bende 5,5 aydan beri haftada iki uc kere veriyorum bu keciboznuzu pekmezinden. Hiperaktivite yapmasindan korkuyorum. Cunku bal verilmiyor bu sebeple. Ama bilemedim

Demir eksikliği olsa bile niye huysuzluk yapsın ya yok canım sanmıyorum onunla ilgisi olduğunu
Canım sen demire neye göre başlamadın takip eden dr vermedi mi?
Biz 4.ayda kan verdik dr 1 ay daha götürür onu dedi 5.ayda başlattı
Anne sütü alan bebeklerde demir takviyesi gerekebiliyor.
Huysuzluk yapar mı bilmiyorum ama süt çocuklarında demir eksikliği kalıcı sonuçlara yol açabiliyor.
Takip eden doktorunuza bir danışın derim.

Demir eksikliği olsa bile niye huysuzluk yapsın ya yok canım sanmıyorum onunla ilgisi olduğunu
Bebeğime demir ilacı araştırırken denk gelmiştim. Huysuzluk uykusuzluk ağlama krizlerine sebep oluyormuş. Elleri ayakları soğuk soğuk terliyorsa demir eksikliği olabiliyormuş. Screenshot_2019-07-15-22-08-21-814_com.android.chrome.png Screenshot_2019-07-15-22-04-30-672_com.android.chrome.png

Canım sen demire neye göre başlamadın takip eden dr vermedi mi?
Biz 4.ayda kan verdik dr 1 ay daha götürür onu dedi 5.ayda başlattı
Anne sütü alan bebeklerde demir takviyesi gerekebiliyor.
Huysuzluk yapar mı bilmiyorum ama süt çocuklarında demir eksikliği kalıcı sonuçlara yol açabiliyor.
Takip eden doktorunuza bir danışın derim.
Kulağı için götürdüğümde dedi doktor, ama sağlık ocağı hiç bişey demedi,

Kulağı için götürdüğümde dedi doktor, ama sağlık ocağı hiç bişey demedi,
Canım sen sağlık ocağına bakma doğduğundan beri takip eden doktoru kriter al
Demir eksikliği var mı yok mu bilmeden erteleyemez demir takviyesini

Atagin son 2gunundeyiz kuzum dis de olabilir diye dusunuyorum hic bu derece olmamisti bu kadar keyifsiz bu kadar aglama. Bakalim ben verdim calpol sonuc ne olacak S Sevimlipanduf huysuzluk bilemem ama benim ark 6hafta once dogurdu dr 2.ayda baslatti ona da demiri
Hadi bakalim sabirsizlikla bekliyorum haberini gece nasil geçti diye:)

Benim kız doğduğundan beri az uyuyan ve çok ağlayan bir bebek ağlamaktan kastım sürekli mızır mızır hiç kapanmaz sesi hep öyleydi yeni değil aslında
İşte seninki erken doğdu demir ilacını da erken vermen gerekiyordu. Eminim bu konuda hangi doktora sorsan aynı şeyi derler. Araştırırken kaç yerde okudum. Sebepleri de yazıyordu hatta. Erken doğduğu için demirden eksik olarak doguyormuş senden alamiyormuş yani tamamlayamiyor demekki buda huzursuzluk yapıyor bebekte. Bak yukarda da @bsebse yazmış arkadaşının bebegide erken doğmuş ikinci ayda başlatmış doktor.

Keşke:) benim kız mamayı ayırt etmeden sevdi ama golden goat mamayı tavsiye ederim sindirimi de kolay

Valla tahlil felan yapmadılar hiç, kafama göre alayım ozaman, sağol canım 😉
Bnde kafama gire aldim valla bu mg olayina dikkat et +2 icerikli oldugu icin kilo nasina birane durumu olmaz agir gelir 6 damla olur buyuk ihtimal bnmkide 9200 mg ayni hemn hemn zaten oyle verirsin sende

Şimdi foto paylaşmicam ama profil resmi yapim bizim cocuk surekli batanniyeyi yuzune kafasina doluyor iki battaniye ile dolaniyoruz bu sıcajlarda bile uyucamiz zaman en onemli malzememiz battaniye kafasina dolamadan uyumuyor sicakta terliyorda ben bu cocugun bu huyundan nasil vazgecirebilirim aranizda yapan varmi bu sekilde 😯😐

Kızlar guneş hep kucağımda da yazamıyorum pek, 4. Ayına kadar her ay kan tahlilleri yapıldı böbrekleri için zAten gidiyoruz genel rutin kan idrar hep alındı bi tek bu ay istemedi doktor kana gerek yok idrara bkalım dediler, doktor d biliyor Demir’e başlamadığımızı henüz, erken doğduğunu d biliyor sadece başlasanız iyi olur ama 8. Ayı da bekleyebiliriz kan sayımına bakarız dedi önemsemedim bende ki benim de hep demirim düşüktür bi yan etki hissetmedim şimdiye kadar bununla ilgili madem bu kadar önemli yarın alırım hemen başlarım teşekkür ederim 😘😘

Sabah eşimle kahvaltı yaparken oğluma da çeyrek yumurta sarısı ayırdım. Ben verdikçe açtı ağzını,bazen tıkandı ozaman da çay bardagiyla su verdim. Çok mutlu oldum ya beni uzmeyecek galiba yiyecek yemeğini. Geçen günde zeytinyağı verdim bir çay kaşığı. Gene istedi tekrar doldurdum verdim.uc kaşık verdim versem gene içiyor du. Zeytinyağını mama falan zanetti galiba 😂😂😂

Şimdi foto paylaşmicam ama profil resmi yapim bizim cocuk surekli batanniyeyi yuzune kafasina doluyor iki battaniye ile dolaniyoruz bu sıcajlarda bile uyucamiz zaman en onemli malzememiz battaniye kafasina dolamadan uyumuyor sicakta terliyorda ben bu cocugun bu huyundan nasil vazgecirebilirim aranizda yapan varmi bu sekilde 😯😐
Çok tatlıymış 😂 ışıktan mı rahatsız oluyor acaba

Ben örtmüyorum bizimki de dolanıyor örtüye kafasını gözünü geçiriyor üzeri açık yatırıyorum

Back