Amaan aman, calpol aacildiktan sonra max 2 ay kullanilabilirmis,Deneyelim nolcak ki bi çay kaşığı calpolden zarar verecek bişey değil netice de 7 aylık olacak guneş sadece bir kez 2 aylıkken verdim şişe dolu duruyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amaan aman, calpol aacildiktan sonra max 2 ay kullanilabilirmis,Deneyelim nolcak ki bi çay kaşığı calpolden zarar verecek bişey değil netice de 7 aylık olacak guneş sadece bir kez 2 aylıkken verdim şişe dolu duruyor
Aa nereden aldın nasıl suruyosun sadece yağ o kuzum biz de yapalim
Zilin kablosunu sök ben bayramda oyle yaptimBen de esime verdim ben uyiim diye tam yattim kaynanam zile basti bir hisimla kalktim kavga etcektim kvyle on kere dedim su zile basma apartmanda bi biz mi variz sana kapi acacak diye ... cocugu alip kacti sen gir iceri dedi kapiyi kapadi esim ben halletcem diye sonuc uyandim
Takip cikarmali bi prizi yok ki zilin baktim da simdi direkt sokup atsam mi napsam :)Zilin kablosunu sök ben bayramda oyle yaptim
Aynen benimkidr o sekilde kustu antibiyotuk aliyor suan sadece bakiyim uyurken birazdaha kusmus ama cok degil uyanikken kusacakmi yine oyle takipteyimBiz hastaneden geldik cocuk uyudu iki uc saat sonra aglaya aglaya bende kasik mama verdim yedi uuyudu. Uyandiginda kabak pismisti onu veriyorken basti fiskirigi bizimki devasa kustu sanki hortumla fışkırtıyorlar ama sunetten dolayi oldu doktor nekadarda sunnetle alakali degil calpol dokundu desede biz bi suse devirdik calpolde hicbi zaman kusturmadi
Anestezi alan sunnet anneleri @tanem-tane20 senin bebede bikeremi oyle kustu, bugun sabah bi sefer de bi cay bardagi kustu fosur diye az oncede yine fosurdata ogure ogure 3 4 sefer ust uste cay bardagi coklugunda kustu anestezimi usuttumu acaba
Belkide kuzum hastanede zibnla durdu hep citciti aşağıdan baglayamadim haliyle beli acilip durdu dunde serindi hava belki usuttu gecede ustu fln ortuluydu ama artik bakalim sagol cevap icn canımKuzum bizimki hiç kusmadı anestezi sonrası. Sizin uzun sürmüştü bu seferki yanlış hatırlamıyorsam, belki ameliyathanede üşütmüştür. Anestezinin dozu da ona göre daha fazla olabilir, yani ondan da kusmuş olabilir
Kendi kendine sallanam besikmi alsan elektrikli direk beşik tarzi ama oturnali degilGündüzleri uyuyor en azından diye uyuyunca bende yatayım biraz dedim dün falan biz uyandırdık 1,5 saat olunca uykusu bugün ben yattım ya sanki anlıyor sıpa 10 dk bir uyandı yarım saatte gene uykusu bitti ve kalktık sinirimden ağladım artık ya gece uyuma gunduz uyuma biz napcaz boyle
üşütmüştür bence bizimki hiç kusmamıştıAnestezi alan sunnet anneleri @tanem-tane20 senin bebede bikeremi oyle kustu, bugun sabah bi sefer de bi cay bardagi kustu fosur diye az oncede yine fosurdata ogure ogure 3 4 sefer ust uste cay bardagi coklugunda kustu anestezimi usuttumu acaba
YarınGünaydin,aşı olan varmi ,bizimde carsamba kismetse
Bncede ya kussa ilk gunu kusardi 4 gun gecti atmistir coktan vucuttan yani bakiyim yapmaz insallah bidahaüşütmüştür bence bizimki hiç kusmamıştı
Bizimde yarin
Canim bence usuttu oglusunBncede ya kussa ilk gunu kusardi 4 gun gecti atmistir coktan vucuttan yani bakiyim yapmaz insallah bidaha
Bugün çok neşelisin kujum yüzümü güldürdün maşallahbizde bebek arabasında 80 metrekarelik evimizi turluyoruz her yere çarpa çarpa