• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Gunaydinkizlar ❤

S Sevimlipanduf calpol ile parol ayni sey verebilirsin

bsebse bsebse canim simdi bizim bebelere yarim olcek veriliyor ama benim anladigim kadarıyla arkadasin dis zamani her gece vermis rahat uyusun diye
Her gun de agir olmamasi acisindan bir çay kasigi vermis
Hafif sedasyonluk hali gibi yani

Ben de esime verdim ben uyiim diye tam yattim kaynanam zile basti bir hisimla kalktim kavga etcektim kvyle on kere dedim su zile basma apartmanda bi biz mi variz sana kapi acacak diye ... cocugu alip kacti sen gir iceri dedi kapiyi kapadi esim ben halletcem diye sonuc uyandim :KK70:
Zilin kablosunu sök ben bayramda oyle yaptim

Biz hastaneden geldik cocuk uyudu iki uc saat sonra aglaya aglaya bende kasik mama verdim yedi uuyudu. Uyandiginda kabak pismisti onu veriyorken basti fiskirigi bizimki devasa kustu sanki hortumla fışkırtıyorlar ama sunetten dolayi oldu doktor nekadarda sunnetle alakali degil calpol dokundu desede biz bi suse devirdik calpolde hicbi zaman kusturmadi
Aynen benimkidr o sekilde kustu antibiyotuk aliyor suan sadece bakiyim uyurken birazdaha kusmus ama cok degil uyanikken kusacakmi yine oyle takipteyim

Anestezi alan sunnet anneleri @tanem-tane20 senin bebede bikeremi oyle kustu, bugun sabah bi sefer de bi cay bardagi kustu fosur diye az oncede yine fosurdata ogure ogure 3 4 sefer ust uste cay bardagi coklugunda kustu anestezimi usuttumu acaba

Kuzum bizimki hiç kusmadı anestezi sonrası. Sizin uzun sürmüştü bu seferki yanlış hatırlamıyorsam, belki ameliyathanede üşütmüştür. Anestezinin dozu da ona göre daha fazla olabilir, yani ondan da kusmuş olabilir

Gündüzleri uyuyor en azından diye uyuyunca bende yatayım biraz dedim dün falan biz uyandırdık 1,5 saat olunca uykusu bugün ben yattım ya sanki anlıyor sıpa 10 dk bir uyandı yarım saatte gene uykusu bitti ve kalktık sinirimden ağladım artık ya gece uyuma gunduz uyuma biz napcaz boyle

Kuzum bizimki hiç kusmadı anestezi sonrası. Sizin uzun sürmüştü bu seferki yanlış hatırlamıyorsam, belki ameliyathanede üşütmüştür. Anestezinin dozu da ona göre daha fazla olabilir, yani ondan da kusmuş olabilir
Belkide kuzum hastanede zibnla durdu hep citciti aşağıdan baglayamadim haliyle beli acilip durdu dunde serindi hava belki usuttu gecede ustu fln ortuluydu ama artik bakalim sagol cevap icn canım

Gündüzleri uyuyor en azından diye uyuyunca bende yatayım biraz dedim dün falan biz uyandırdık 1,5 saat olunca uykusu bugün ben yattım ya sanki anlıyor sıpa 10 dk bir uyandı yarım saatte gene uykusu bitti ve kalktık sinirimden ağladım artık ya gece uyuma gunduz uyuma biz napcaz boyle
Kendi kendine sallanam besikmi alsan elektrikli direk beşik tarzi ama oturnali degil

Anestezi alan sunnet anneleri @tanem-tane20 senin bebede bikeremi oyle kustu, bugun sabah bi sefer de bi cay bardagi kustu fosur diye az oncede yine fosurdata ogure ogure 3 4 sefer ust uste cay bardagi coklugunda kustu anestezimi usuttumu acaba
üşütmüştür bence bizimki hiç kusmamıştı 🙁

Kızlar mouthie mitten diş kaşıyıcı eldiven kullanan var mı almayı düşünüyorum kullanışlı mı?

Back