Buyuk oğluma kullandim Parol şurup o da küçüktü doktor yazdığında bir yaş falan. Sonuçta ikisi de parasetamol içeriyor. Yine de sen araştır kuzum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Buyuk oğluma kullandim Parol şurup o da küçüktü doktor yazdığında bir yaş falan. Sonuçta ikisi de parasetamol içeriyor. Yine de sen araştır kuzum.
Aynen Ya bizimkiler de kullanıyordu kimsenin haberi yok bence bu durumdanBugun doktor kontrolumuz var ona da bi soriim bakiim geciyor mu etkisi diye. Ama ablami hatirliyorum ya gayet aylarca kullaniordu valla :)
Dolaba koyduğunda şişenin üst tarafında damla damla su birikiyor ya hani o surup için kötüymüşBenim ev her türlü 27-28 in altına düşmüyor ki napıyım mecburum dolaba koymaya
Canım toz halindeyken değil sulandirdiktan sonra. Öncesinde ayni dışarda.Benim anam da oyle dimisti koymuyordum ama toz olani bilmiyordum koyim hemn bari
Anladim kuzum antibiyotikler toz olarak zaten bi hatta 3vde vardi hastane giderken disarda kalmisti beyaz surup sari olmus 3 gundeCanım toz halindeyken değil sulandirdiktan sonra. Öncesinde ayni dışarda.
Ben wc ye kucağımda gidiyorum yere koysam banyo da da tırmanıp kalkmaya calisiyor içeri de zaten bırakamiyorum bir de bana sor nasıl yapıyorsun diye dün ark bebeği 8 aylık idi daha 1 ay oldu anne yani besigin germuarini kapatali hiç hareket etmez dönmezdi diyor ben 4 buçuk ayda basladim mesaiyeKiz masallah uyumuyor falan ama herseyide yapiyon bizimki gozu acikken iki saniye wc yollamaz
Ben de gece emzik deniyorum ama agliyor eliyle çıkarıp atıyorİcmiyor kuzum emzik verdim sustu ac aslinda ama napalim bizde ac oluyoz ama yiyip icmiyoz
Yok ya onu araştırdım da öyle birşey yok benim Dr öyle değil dedi zaten öyle olsa idi sürekli almamiz gerekiyor hep çöpe gider yani uzerindeki skt ye kadar kullanılıyorKızlar calpol için açıldıktan sonra 1 ay süresi var demişti doktor, sonra versen de etki etmez demişti.
Aa nereden aldın nasıl suruyosun sadece yağ o kuzum biz de yapalimBizimkine sünnetten sonra günde 3 kez dolven verdik doktorun önerisiyle. Ve o 3 gün gece 6-7 saat aralıksız uyudu ben de dedim eşime belki bunun diş sıkıntısı var dolven verince rahatladı uyudu yavrucak. Çünkü bizim uykularımız çok iyiydi, sabaha kadar deliksiz uyurdu şu 1 aya kadar. Birkaç gündür de diş etine karanfil yağı sürüyorum güzel uyuyor. Dün gece denemek için sürmedim yine uyandi durdu. Yani özetle sizinkiler de dişten olabilir kuzum. Sonuçta diş pırt diye bi anda çıkmıyor
Öyle birşey yokmuş diyorlar benim arklar kullanıyor etki de ediyormus dış ağrısına vs kuzumEvet kuzum içindeki bi madde acik kaldikca etkisini kaybediyormus hatta geçen eczane en sagliklisi acik kaldıktan 10 gun sonra atmak dedi
Ben de bilemedim kuzum
Aynı aslında ben de sormuştum niye calpol yazmadınız diye etkisi aynı ateş düşürücü ağrı kesici demişti, deniycem valla bugün akşam benBen de bilemedim kuzum
Yok ya onu araştırdım da öyle birşey yok benim Dr öyle değil dedi zaten öyle olsa idi sürekli almamiz gerekiyor hep çöpe gider yani uzerindeki skt ye kadar kullanılıyor
1cay kasigi yeterli dedi ark 9 aylik 7aylikken dis cikarirken vermis ay kafam darma dumanBuarada calpol 1 cay kasigi 6 aylik bebeye ne etsin 2 cay kasigi verin yarim ölçek oluyo galiba 1 2 aylikkdn 1 cay kasigi diyodu ebeler F Fobia bsebse S Sevimlipanduf
Beni de etiketler misin kuzum ben de evdekini verecegim valla surelkli al at yapamam zaten yeterince masrafli herseyBugun doktor kontrolumuz var ona da bi soriim bakiim geciyor mu etkisi diye. Ama ablami hatirliyorum ya gayet aylarca kullaniordu valla :)
Prospektusunde bakiyorum suan 3 6 ay arasi 2.5 ml (yarimolcek) 6 24 ay 5 ml bi olcek. Yengemede dr 4 aylikken 2 cay kasigi yarim olcek demisti ben ordan hatirliyorum. Bize antiniyotigi bile bi olcek yaziyoar artik buyudulet annesi 1 cay kasigi yetmez1cay kasigi yeterli dedi ark 9 aylik 7aylikken dis cikarirken vermis ay kafam darma duman
Tabi canim saat 14 de randevumuz cikinca etiketlerimBeni de etiketler misin kuzum ben de evdekini verecegim valla surelkli al at yapamam zaten yeterince masrafli hersey
Bizimkide lastigi olmadimi agliyor sukur aliyor meme emze agladiginda emzirirsin oda olnadimi kotu oluyorBen de gece emzik deniyorum ama agliyor eliyle çıkarıp atıyor
Biz hastaneden geldik cocuk uyudu iki uc saat sonra aglaya aglaya bende kasik mama verdim yedi uuyudu. Uyandiginda kabak pismisti onu veriyorken basti fiskirigi bizimki devasa kustu sanki hortumla fışkırtıyorlar ama sunetten dolayi oldu doktor nekadarda sunnetle alakali degil calpol dokundu desede biz bi suse devirdik calpolde hicbi zaman kusturmadiAnestezi alan sunnet anneleri T tanem-tane20 senin bebede bikeremi oyle kustu, bugun sabah bi sefer de bi cay bardagi kustu fosur diye az oncede yine fosurdata ogure ogure 3 4 sefer ust uste cay bardagi coklugunda kustu anestezimi usuttumu acaba