• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Beni de etiketler misin kuzum ben de evdekini verecegim valla surelkli al at yapamam zaten yeterince masrafli hersey
Canim sordum dr a. Benim de çocuklarım var surekli degistirmeye gerek yok. Sadece karanlik serin ortamda olsun bir de acip bakin kristallesme olmadiysa sıkıntı yok dedi. Bizim ki 200 gr almis sadece mama verelim gece belki doymadigindan da uyaniordur dedi. Bu aksam mama deniyorum ayni olursa yarin calpol :)
Priz yokki kutusunu söküp icindeki birlesen kabloyu ayiriyorsun birbirinden
Ay cahillik cahillik :D

Canim sordum dr a. Benim de çocuklarım var surekli degistirmeye gerek yok. Sadece karanlik serin ortamda olsun bir de acip bakin kristallesme olmadiysa sıkıntı yok dedi. Bizim ki 200 gr almis sadece mama verelim gece belki doymadigindan da uyaniordur dedi. Bu aksam mama deniyorum ayni olursa yarin calpol :)

Ay cahillik cahillik :D
Sagol kuzum ❤ benim Dr geçen ay artık 150-300g arası alacak demisti ama ben de yarın o civar max almıştır diyorum

yemek seçen ogluş 1 di 2 olacak galiba küçükbeye ne zaman sebze püre versem tükürüyor püskürtüyor demin çorba yaptım ilk kez patates sogan şehriye z.yagı o çıkardı ben verdim o çıkardı ben verdim zorlamak istemedim 2 kaşuk ya yuttu ya yutmadı meyveli mamaları götürüyor ama 😊

Sagol kuzum ❤ benim Dr geçen ay artık 150-300g arası alacak demisti ama ben de yarın o civar max almıştır diyorum
7300 olmus canim toplamda yine az alirsa ayina gore alt sinira geciyor sanirim ondan. 3 aydir anca 1 kilo aldi diye bebelac veya aptamil dedi bakalim. Belki uyur diince cok mutlu oldum hic vermesem mi diye bile dusunmedim bir ay oluyor sole 2 -3 saat deliksiz uyumadim ya bir ümit oldu :D

Ihtimal var canim 37 bi tik ustune cikti ateşi biraz uykulu 10 dk uyuyo gozunu aciyi bidaha meme istiyo kapio fln halsiz sanirim
Ah canim ya
O da evinin duzeninde kendini toparlar insallah
1 bucuk saat sonra geldi diyordun o zamana kadar ameliyat ortaminda usumustur. Ayilmasiydi bayilmasiydi falan

O sinirle koydum kanguruya güneşi çıktık dışarı çiğ süt satan bi yer var oradan süt aldım organik tavuk diye diye buldum hem de A101 de ama spot ürünmüş her zaman yokmuş bir haftalığına gelmiş ben 2 paket aldım birini haşlayacağım birazdan, birini de buzluğa attım, kahvaltı yaptık guneş hanımla şimdi yeniden uyudu ben yatmıyorum yanında bakın görün 2 saat uyur pis sıpa 😂 yapılacak çok iş var yoğurt mayalanacak peynir yapılacak tavuk pişecek yetişirse guneş hanıma çorba olacak

İkiye bölüp zeytinyagina batırıp makatindan sokuyorum biraz poposunu havaya kaldırıyorum çünkü çıkabiliyor bazen. Yalnız ateş düşürücü fitilden farklı bu fitil karışıklık olmasın canım geçen yengem yanlış anlamış da.
Dikine bölüyorsun değilmi ortadan bölünüp atılmazmış doktorum dikine bölüceksin demişti

Ah canim ya
O da evinin duzeninde kendini toparlar insallah
1 bucuk saat sonra geldi diyordun o zamana kadar ameliyat ortaminda usumustur. Ayilmasiydi bayilmasiydi falan
2 saate 10 dk fln vardi ki bude yarin saat once soyduk bundan çoraplarını cikarmadim ben kalsin lutfen kalabiliyosa dedim cikartmislar malesef birde

Back