Priz yokki kutusunu söküp icindeki birlesen kabloyu ayiriyorsun birbirindenTakip cikarmali bi prizi yok ki zilin baktim da simdi direkt sokup atsam mi napsam :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Priz yokki kutusunu söküp icindeki birlesen kabloyu ayiriyorsun birbirindenTakip cikarmali bi prizi yok ki zilin baktim da simdi direkt sokup atsam mi napsam :)
az evvel wc ye bile pusetle gityikKiz masallah uyumuyor falan ama herseyide yapiyon bizimki gozu acikken iki saniye wc yollamaz
Deneyimli 2 çocuk annesiPriz yokki kutusunu söküp icindeki birlesen kabloyu ayiriyorsun birbirinden
S Sevimlipanduf bende var hicbir ise yaramiyor.Kendi kendine sallanam besikmi alsan elektrikli direk beşik tarzi ama oturnali degil
Bende evde yalnizken hep ana kucagi ile gidiyorum. Saskin saskin bakmaktan aglamaya firsati olmuyoraz evvel wc ye bile pusetle gityik
Kiz bayramda cocuklar rahat vermiyorDeneyimli 2 çocuk annesi
Canim sordum dr a. Benim de çocuklarım var surekli degistirmeye gerek yok. Sadece karanlik serin ortamda olsun bir de acip bakin kristallesme olmadiysa sıkıntı yok dedi. Bizim ki 200 gr almis sadece mama verelim gece belki doymadigindan da uyaniordur dedi. Bu aksam mama deniyorum ayni olursa yarin calpol :)Beni de etiketler misin kuzum ben de evdekini verecegim valla surelkli al at yapamam zaten yeterince masrafli hersey
Ay cahillik cahillikPriz yokki kutusunu söküp icindeki birlesen kabloyu ayiriyorsun birbirinden
Bizimde yarinBizimde yarin
Bu arada cok tatlisiniz❤
Sagol kuzum ❤ benim Dr geçen ay artık 150-300g arası alacak demisti ama ben de yarın o civar max almıştır diyorumCanim sordum dr a. Benim de çocuklarım var surekli degistirmeye gerek yok. Sadece karanlik serin ortamda olsun bir de acip bakin kristallesme olmadiysa sıkıntı yok dedi. Bizim ki 200 gr almis sadece mama verelim gece belki doymadigindan da uyaniordur dedi. Bu aksam mama deniyorum ayni olursa yarin calpol :)
Ay cahillik cahillik
aynen :)S Sevimlipanduf bende var hicbir ise yaramiyor.
Bende evde yalnizken hep ana kucagi ile gidiyorum. Saskin saskin bakmaktan aglamaya firsati olmuyor
Gececi ekip bu gece denesin, sonuçları bildirsin hepimiz aydınlanalım :)Yok ya onu araştırdım da öyle birşey yok benim Dr öyle değil dedi zaten öyle olsa idi sürekli almamiz gerekiyor hep çöpe gider yani uzerindeki skt ye kadar kullanılıyor
Ihtimal var canim 37 bi tik ustune cikti ateşi biraz uykulu 10 dk uyuyo gozunu aciyi bidaha meme istiyo kapio fln halsiz sanirimCanim bence usuttu oglusun
Sen sicak tut bu ara gecer insallah
7300 olmus canim toplamda yine az alirsa ayina gore alt sinira geciyor sanirim ondan. 3 aydir anca 1 kilo aldi diye bebelac veya aptamil dedi bakalim. Belki uyur diince cok mutlu oldum hic vermesem mi diye bile dusunmedim bir ay oluyor sole 2 -3 saat deliksiz uyumadim ya bir ümit olduSagol kuzum ❤ benim Dr geçen ay artık 150-300g arası alacak demisti ama ben de yarın o civar max almıştır diyorum
Ah canim yaIhtimal var canim 37 bi tik ustune cikti ateşi biraz uykulu 10 dk uyuyo gozunu aciyi bidaha meme istiyo kapio fln halsiz sanirim
Dikine bölüyorsun değilmi ortadan bölünüp atılmazmış doktorum dikine bölüceksin demiştiİkiye bölüp zeytinyagina batırıp makatindan sokuyorum biraz poposunu havaya kaldırıyorum çünkü çıkabiliyor bazen. Yalnız ateş düşürücü fitilden farklı bu fitil karışıklık olmasın canım geçen yengem yanlış anlamış da.
Hayal ettin dimi beni evin içinde bebek arabasıyla deli gibi koştururken lohusa Topuz’u ve dizi çıkmış pijamamlaBugün çok neşelisin kujum yüzümü güldürdün maşallah
2 saate 10 dk fln vardi ki bude yarin saat once soyduk bundan çoraplarını cikarmadim ben kalsin lutfen kalabiliyosa dedim cikartmislar malesef birdeAh canim ya
O da evinin duzeninde kendini toparlar insallah
1 bucuk saat sonra geldi diyordun o zamana kadar ameliyat ortaminda usumustur. Ayilmasiydi bayilmasiydi falan
Hepimizin hali o ya neeHayal ettin dimi beni evin içinde bebek arabasıyla deli gibi koştururken lohusa Topuz’u ve dizi çıkmış pijamamla