• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kızlay F Fobia S Sevimlipanduf @Turtleee bir ark bana çalpol bey 1 çay kaşığı yatarken dedi evet yine saat başı uyanırsa akışkanlık meme den ama daha uzun uyursa dış ağrısı sebebi dedi. Kendisi denemiş. Ne dersiniz bugun deneyelim mi
Yaa mantikli gibi aslinda. Gerci yan etkisi uyku degil mi calpolun ya da agrilari kestigi icin rahat uyuyor cocuklar. Hala uyumadi benim ki ilk uykusuna yatardi normalde berbat bi haldeyim Ben denemeye varim o yuzden:)

Yaa mantikli gibi aslinda. Gerci yan etkisi uyku degil mi calpolun ya da agrilari kestigi icin rahat uyuyor cocuklar. Hala uyumadi benim ki ilk uykusuna yatardi normalde berbat bi haldeyim Ben denemeye varim o yuzden:)
bizde bebek arabasında 80 metrekarelik evimizi turluyoruz her yere çarpa çarpa 😂😂😂

Kızlar calpol için açıldıktan sonra 1 ay süresi var demişti doktor, sonra versen de etki etmez demişti.
Ama skt gecmemis sonuctaa etkisi gecemez gecmemeli kabul etmek istemiyorum :D bu calpol antibiyotik gibi degil ki bitiversin hemen.en son taaa sunnetinde vermistim yani 2 aylikti :D

Kızlay F Fobia S Sevimlipanduf @Turtleee bir ark bana çalpol bey 1 çay kaşığı yatarken dedi evet yine saat başı uyanırsa akışkanlık meme den ama daha uzun uyursa dış ağrısı sebebi dedi. Kendisi denemiş. Ne dersiniz bugun deneyelim mi
Canım ben ig de öyle bir şey gördüm. Anlamak için denemek de fayda var bence.

bizde bebek arabasında 80 metrekarelik evimizi turluyoruz her yere çarpa çarpa 😂😂😂
Ben de esime verdim ben uyiim diye tam yattim kaynanam zile basti bir hisimla kalktim kavga etcektim kvyle on kere dedim su zile basma apartmanda bi biz mi variz sana kapi acacak diye ... cocugu alip kacti sen gir iceri dedi kapiyi kapadi esim ben halletcem diye sonuc uyandim :D

AA oyle mi 😱😱 buzdolabındaydı ama hiç çıkarmadım 😭😭 nasıl ya her ay calpol mu alcaz 🙄🙄

Kapağını açınca şekerli gibi oluyor zaten. Bana da saçma geldi madem küçük şişede yapsınlar heba olmasın😂
Ama dr bize gereksiz yere ağrı kesici ateş düşürücü kullanma demişti karaciğer problemi varsa dikkat edin 👋

Kapağını açınca şekerli gibi oluyor zaten. Bana da saçma geldi madem küçük şişede yapsınlar heba olmasın😂
Ama dr bize gereksiz yere ağrı kesici ateş düşürücü kullanma demişti karaciğer problemi varsa dikkat edin 👋
Şimdi internetten baktım da etkisi yüzde 10 azalır gibi bişey okudum

AA oyle mi 😱😱 buzdolabındaydı ama hiç çıkarmadım 😭😭 nasıl ya her ay calpol mu alcaz 🙄🙄
Evet hatta şurupları buzdolabinda saklamamak gerekiyormuş. Serin ve kuru yerde muhafaza edilmeliymis 24 derecenin altında. Sadece toz halindeki antibiyotik saklanmaliymis. İnstagramda güncel anne diye bir doktor var o paylaşmıştı doktorumuza da sordum teyit ettirdim.

Evet hatta şurupları buzdolabinda saklamamak gerekiyormuş. Serin ve kuru yerde muhafaza edilmeliymis 24 derecenin altında. Sadece toz halindeki antibiyotik saklanmaliymis. İnstagramda güncel anne diye bir doktor var o paylaşmıştı doktorumuza da sordum teyit ettirdim.
Benim anam da oyle dimisti koymuyordum ama toz olani bilmiyordum koyim hemn bari

Benim ev her türlü 27-28 in altına düşmüyor ki napıyım mecburum dolaba koymaya

Ben almıcam ya verecem evdekini dolaptaydı, kendimize ağrı kesici alınca atıyor muyuz ne biliyim ben süresi o kadar kısa olmamalı 😢
Bugun doktor kontrolumuz var ona da bi soriim bakiim geciyor mu etkisi diye. Ama ablami hatirliyorum ya gayet aylarca kullaniordu valla :)

Back