2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kiz masallah uyumuyor falan ama herseyide yapiyon bizimki gozu acikken iki saniye wc yollamaz
Ben wc ye kucağımda gidiyorum yere koysam banyo da da tırmanıp kalkmaya calisiyor içeri de zaten bırakamiyorum bir de bana sor nasıl yapıyorsun diye dün ark bebeği 8 aylık idi daha 1 ay oldu anne yani besigin germuarini kapatali hiç hareket etmez dönmezdi diyor ben 4 buçuk ayda basladim mesaiye

Kızlar calpol için açıldıktan sonra 1 ay süresi var demişti doktor, sonra versen de etki etmez demişti.
Yok ya onu araştırdım da öyle birşey yok benim Dr öyle değil dedi zaten öyle olsa idi sürekli almamiz gerekiyor hep çöpe gider yani uzerindeki skt ye kadar kullanılıyor

Aa nereden aldın nasıl suruyosun sadece yağ o kuzum biz de yapalim

Yok ya onu araştırdım da öyle birşey yok benim Dr öyle değil dedi zaten öyle olsa idi sürekli almamiz gerekiyor hep çöpe gider yani uzerindeki skt ye kadar kullanılıyor

Kuzum skt kapağı açılmadan raf ömrü ama evde de bekler açılmadığı sürece etkisi gidiyor en fazla 15 gün deniyor nette.
Yarın aşı gününüzmüş ama öncesinde verilince zararı yok demişti dr bize de ateşli geçiriyor benim kız hep vereceğim öncesinde. Her aşıda calpol yeniledim ağzını açınca zaten değişiklik fark ediliyor

Bugun doktor kontrolumuz var ona da bi soriim bakiim geciyor mu etkisi diye. Ama ablami hatirliyorum ya gayet aylarca kullaniordu valla :)
Beni de etiketler misin kuzum ben de evdekini verecegim valla surelkli al at yapamam zaten yeterince masrafli hersey

1cay kasigi yeterli dedi ark 9 aylik 7aylikken dis cikarirken vermis ay kafam darma duman
Prospektusunde bakiyorum suan 3 6 ay arasi 2.5 ml (yarimolcek) 6 24 ay 5 ml bi olcek. Yengemede dr 4 aylikken 2 cay kasigi yarim olcek demisti ben ordan hatirliyorum. Bize antiniyotigi bile bi olcek yaziyoar artik buyudulet annesi 1 cay kasigi yetmez

Biz hastaneden geldik cocuk uyudu iki uc saat sonra aglaya aglaya bende kasik mama verdim yedi uuyudu. Uyandiginda kabak pismisti onu veriyorken basti fiskirigi bizimki devasa kustu sanki hortumla fışkırtıyorlar ama sunetten dolayi oldu doktor nekadarda sunnetle alakali degil calpol dokundu desede biz bi suse devirdik calpolde hicbi zaman kusturmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…