- 12 Temmuz 2018
- 5.030
- 5.210
- 118
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin kız hareketmi yapiyor oyle ne diyon sen der gibi elleri kaldirmisNereye kadar canım bu şekilde? Bi yerde tak eder yani
Hosgeldin cnm aramiza oda bi başari 10 cm acılıp sezeryana alınmak zoru başarmak muthiş guzelEwet 14 ocakli oldugunuzu biliyorum.dogum sancisi cekiyordum siz benden sonra gittiniz ve dogurdunuz.bende 10 cm aciklikla sezeryana alin diyeee kiyameti kopardim herkes benden once dogurdu ben daha sancı cekiyorum diye veee evet sezeryana alindim..
Senin kız hareketmi yapiyor oyle ne diyon sen der gibi elleri kaldirmis
Senin cocu ısırasîm geliyo nekadar şebek dile bak allahım sari cocuklari cok seviyorum şebelek seniİyi yaptın canım belki böyle akillanir. Alışmış etrafında dört donmene. Öyle olsa bende iki günde bir küserdim nede olsa her nazım çekiliyor.
kizlar gecen gorumcem evlenmistiya okadar iyi bir kız ki anlatamam yenge ayni abimin huyu var ben ayagina gitmezsem konusmuyor daha 1 aylik evliler harp kopuyor evde diyor cok uzuldum benim kocam turunun son ornegi degilmis nesli devam ediyormus daha
Kuzum benim ya cocuklara cok canım gidiyor hicbirseyden haberleri yok nekadar masumlar ne versen yicek vermesen ac kalacak hep gulsun boyle çarpına çarpınaVideodan ekran görüntüsü almıştım gülüyordu orda kendini arkaya ata ata
Yok akrabalikta hayret arasan Bulamazsın hicbiyere tek gidemezsin demiş benimi kınadın dogru soyle dedim yok herkesten cok ben uzuluyordum sana diyorAkrabalık varsa eşinle normaldir
Güleç hep böyle. Kız senin kuzu babasına benziyor sanki. Huyu benzemesin.Senin cocu ısırasîm geliyo nekadar şebek dile bak allahım sari cocuklari cok seviyorum şebelek seni
O 30dakikalik uykularinda her 5dk ekmek arask samdvicleri gomuyorum kahvalti 1ekmek aksam 2ser tabak makarna pilav boga burcuyum napamKız sen okadar uykusuzluğa , harekete nasıl veremiyosun şaşırıyorum valla, iğne ipliğe dönmen lazım aslında bu tempoda
Nedeeeeennnnnn kendi isteginlemiEwet 14 ocakli oldugunuzu biliyorum.dogum sancisi cekiyordum siz benden sonra gittiniz ve dogurdunuz.bende 10 cm aciklikla sezeryana alin diyeee kiyameti kopardim herkes benden once dogurdu ben daha sancı cekiyorum diye veee evet sezeryana alindim..
Ewet 14 ocakli oldugunuzu biliyorum.dogum sancisi cekiyordum siz benden sonra gittiniz ve dogurdunuz.bende 10 cm aciklikl
Ewet kendi istegimle 20 saat suni sancidan sonra dayancak gucum kalmadi.bebekte asagi inmedi doktor daha bekliyelim dedi ben istemedim..Nedeeeeennnnnn kendi isteginlemi
Evet cnm 10 cm oldu ama benim kiz adagi inmek yerine yukari ciktii yönünü şaşırdı agzimdan cikcakti az dahaHosgeldin cnm aramiza oda bi başari 10 cm acılıp sezeryana alınmak zoru başarmak muthiş guzel
HoşbuldummH
hoşgeldin canım ☺
Neredeydin canim sen6 saat ortalama 700 civarı burda, iş de yapınca haftada 1, 1000 tl verdik biz
Dogru yoldaniz , boyle devam. Gaz veriyorumSen kitapsizin kızısın zihniyetin bozuk yazmiş hatirlamiyorum bile simdi baktım bundan sonra yemekte yok kiyafet yikamakta ne hali varsa gorsun eskiden yalvar yakar baristirirdim simdi kavga edecek yer ariyorum
Nasıl evlenmeden önce görüşmüyorlar mıydı ya nasıl anlamamış huyunu suyunuYok akrabalikta hayret arasan Bulamazsın hicbiyere tek gidemezsin demiş benimi kınadın dogru soyle dedim yok herkesten cok ben uzuluyordum sana diyor