• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Yazamadigim varsa kusura bakmasin arkadaslarim, ilk cisimizi yaptik ondada epey agladik 3 saat diye direten dr ve hemsireler dayanamayip 1bucuk saat sobra tamam ver dediler zira bnmkinde ses fln kalmadi yikti hastaneyi acliktan bugun gectimi insallah daha iyi olacak, ilerde oglum arkdslarina hava atar bnde oyle bi pipi vardiki bi seferse kesememisler 2mye bidaha kestiler diye 😂
canım tatildeydim geçmiş olsun az mı kesmişler tekrar mı sünnet oldu paşa

Kız taş olsa çatlar hee.. Mesajına cevap yazmaya tenezzül etti mi 🙄
Sen kitapsizin kızısın zihniyetin bozuk yazmiş 😬😬 hatirlamiyorum bile simdi baktım 🤭 bundan sonra yemekte yok kiyafet yikamakta ne hali varsa gorsun eskiden yalvar yakar baristirirdim simdi kavga edecek yer ariyorum

Kizlar benim belim ağrıyor dünden beri çok fazla
esim yakı koydu
Ömer devamlı kucak istiyor tasısam belim fena
taşımasam ağlıyor 😩😔
bende bel kaymasi riski var bel çukurun geniş normale göre hala doğum kilom gitmedi kilo veremiyorum 😩

esim yakı koydu
taşımasam ağlıyor 😩😔
bende bel kaymasi riski var bel çukurun geniş normale göre hala doğum kilom gitmedi kilo veremiyorum 😩
bende veremedim dogum kilolarimi 1 hafta hurma diyeti yaptim 4 kilo verdim ama sutum azalinca hemen tatlilara geri dondumm 😟😟

bende veremedim dogum kilolarimi 1 hafta hurma diyeti yaptim 4 kilo verdim ama sutum azalinca hemen tatlilara geri dondumm 😟😟
Süt az benim zaten mama takviyesi yapıyorum
O yüzden diyete hiç kalkismadim

Birde dışı çıktı benim oğlanın
Sağ göğsün meme basini disledi iki ağrı yaşıyorum ama bel fena

Sen kaç kilo aldın şu an kaç kilosun boyun kaç

Süt az benim zaten mama takviyesi yapıyorum
O yüzden diyete hiç kalkismadim

Birde dışı çıktı benim oğlanın
Sağ göğsün meme basini disledi iki ağrı yaşıyorum ama bel fena

Sen kaç kilo aldın şu an kaç kilosun boyun kaç
20 kilo aldim 160 boyum 68 kiloyum suan.elbet bizde zayiflarizz umut etmekte guzel ☺️☺️

esim yakı koydu
taşımasam ağlıyor 😩😔

Gecmiş olsun canım bel ağrısı zor cidden. Tek care kilo vermek mi

Bu karangil yağini nasıl kullanıyoruz kızlar? Kutusunda sulandırın diyor. Cok mu ağır bir sey ki bu 🙄

Yazamadigim varsa kusura bakmasin arkadaslarim, ilk cisimizi yaptik ondada epey agladik 3 saat diye direten dr ve hemsireler dayanamayip 1bucuk saat sobra tamam ver dediler zira bnmkinde ses fln kalmadi yikti hastaneyi acliktan bugun gectimi insallah daha iyi olacak, ilerde oglum arkdslarina hava atar bnde oyle bi pipi vardiki bi seferse kesememisler 2mye bidaha kestiler diye 😂
Hadi bakalım geçmiş olsun ☺️

esim yakı koydu
taşımasam ağlıyor 😩😔
Hadi ya
Cok gecmis olsun
Surekli vik vik kucak isteyen bücürlerle nasil duzelecekse

Selam kizlar bende sizi hamileligimden beri takip ediyorum ama sifremi unuttugum icin bi turlu giremiyordum.sayenizde cok sey ogrendim.14 ocak dogumlu bir kizim var.ek gidaya basladik simdilik verdiklerimi sevdi.3 gun kuralini pek uyguladigim soylenemez bir iki veriyorum bisey olmassa devam.calisan anneyim Eylül'de ise basliycam.tekirdag da yasiyorum.buraya yazincada anlamsiz bi mutluluk yaşadım :oops::oops:
Mrb biz dev 14 Ocak doğumluyuz hoşgeldin ❤ burası gerçekten harika bir yer sanal ötesi ❤

esim yakı koydu
taşımasam ağlıyor 😩😔
Of geçmiş olsun kuxum ya çok zor gerçekten keşke gecse hemen 🙁

Dün 6.ay aşıları ile bexsero aşısını oldu kızım. Doktorun tavsiyesi ile aşı olmadan yarım saat önce calpol verdim. Normalde aşıdan önce calpol verilmesine karşıyım ama bu gerçekten hem ağrı hem de ateş yapar çok dedi. Diğer aşılarda değil ama bexsero vurulurken çok ağladı kızım :( Bu zamana kadar hiç öyle ağlamamıştı. Dünden beri de ateşli. 6 saatte bir calpol veriyorum. Birkaç saat düşüyor sonra yine çıkmaya başlıyor. 2 gün sürebilir demişti doktor. Bakalım yarın inşallah iyi olur :dua:

Back