• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
T tanem-tane20 de aynı hakikaten evlenmeden önce nasıldı evlenince mi odunlaştı - kusura bakma-
Evlenmeden önce özgeeee başımı döndürüyorsun derdi 😂😂 kız bir kibardı ben azcık kaba konustummu kızardı ben ederdim o kuufur etmezdi bir naif kibardı tabi kıskanirdi topuklu giymeme kis etek gobek acik vs giydirmezdi pantalon tişört giyerdim bir vidiyolarimiz var gorsen hayran kalirsin şuan gorsen birde tükürüsün suratina hayvan diye 😂😂

Tabi sevgiliykende puruzler vardi birtane kiz vardi cok cektim ondan bileklerini keserdi allahbilir belkide blof yaptı o zilli disinda hersey mukemmeldi antalya fethiye mugla marmaris salda heryeri gezdik

Canım geçmiş olsun inşallah çabucak toparlar yavrucak.oda sende çok yiprandiniz inşallah çabucak atlatin.
T tanem-tane20 canım inşallah aranızdaki bu durumu dueltirsin canım çocuktan sonra da mı değişiklik olmadı
@Sevimlipanduf canım bir aydır bende dikkat ediyorum 6 kilo verdim ama 5 kilom daha var hedef 60 inşallah.zor iş ama tatlilardan çikolatadan uAk kalmak :)
Hayvan hep hayvan kuzum evcilleşmiyor hiç 😂😂

Nasıl evlenmeden önce görüşmüyorlar mıydı ya nasıl anlamamış huyunu suyunu
Kiz benim kocam
Gorumcemi cok dövdu utanarak diyom bunyda kiz kacis gibi gordu herhalde birde konusuyorduk tlfda ne yaparsa yapsin esi çok seviyor insan sevdimi gozde gormuyor bende oyle ilk zamanlar ona dokunmadan duramazdim gelir gider şap şap operdim cok severdim kendimden gececek kadar cok sevdim oyuzden gorumceyi anlayabiliyorum diyordu
Bazen abimi goruyorum onda insallah benzemez diye ama ortak huylari cokmus

Dogru yoldaniz , boyle devam. Gaz veriyorum 😁
😂😂 dogru gaz veriyon kiz valla kurtuldum bisey desem yuh dersiniz ayni tsortun butun renginden var siyah beyaz yesil her renkten 10 tane
Dolabini gorsen mağazalarda yok okadar tsort birde takintili okadar tsort icinden bitanesine sariyo hep onu giyiiyor hergun yika aynisini bi pantalon hep onu giyer orda bestuztane var giysene yok o olacak simdi durmasin yikasin giysin

T tanem-tane20 oda biseymi benim kardesimin alnindan bulmuslar damar yoluda acmislar kucukken topuk cok masum 😂 ama benin yaramaz eliyle tuttugu gibi cikardi damar yolunu bidaha acilcakkk
Deme gari icim
Kalkiy yürekcazim dayanmiyor cocuk nasil uyuyormu eve geldinizmi naptiniz uyuyormu kaymak pipiniz napiyor yyaramazlik yapmasin cis yapip dayimizi üzmesin az beklesin

Deme gari icim
Kalkiy yürekcazim dayanmiyor cocuk nasil uyuyormu eve geldinizmi naptiniz uyuyormu kaymak pipiniz napiyor yyaramazlik yapmasin cis yapip dayimizi üzmesin az beklesin
Kaliyoruz canim hastanede bi gecede , bikere uyudu allahtan 1bucuk saat cis te agliyor epey bi insallah gecicek

Kaliyoruz canim hastanede bi gecede , bikere uyudu allahtan 1bucuk saat cis te agliyor epey bi insallah gecicek
Gecer kuzum battaniyeyi seviyor cocuklar alisir falan diye dusunme artik zor gununuz uyusun bol bol sallayın allah sabir versin en kotu gununuz bu olur insallah birdahada yaasamazsiniz boyle birsey

Evlenmeden önce özgeeee başımı döndürüyorsun derdi 😂😂 kız bir kibardı ben azcık kaba konustummu kızardı ben ederdim o kuufur etmezdi bir naif kibardı tabi kıskanirdi topuklu giymeme kis etek gobek acik vs giydirmezdi pantalon tişört giyerdim bir vidiyolarimiz var gorsen hayran kalirsin şuan gorsen birde tükürüsün suratina hayvan diye 😂😂

Tabi sevgiliykende puruzler vardi birtane kiz vardi cok cektim ondan bileklerini keserdi allahbilir belkide blof yaptı o zilli disinda hersey mukemmeldi antalya fethiye mugla marmaris salda heryeri gezdik

Göstermelikmiş 🙄 evliliğiniz inşallah bir gün bir şey olsun da yoluna girsin canım ya. Dışarıda çıkamıyorsun tek evde konuşacak insan yok vs kız kardeşin var mıydı dertleşecek de olsa arkadaşın ya da

Göstermelikmiş 🙄 evliliğiniz inşallah bir gün bir şey olsun da yoluna girsin canım ya. Dışarıda çıkamıyorsun tek evde konuşacak insan yok vs kız kardeşin var mıydı dertleşecek de olsa arkadaşın ya da
Sizler varsiniz iste insan yakin arkadaslarina ankatanuyor surekli yuz yuze bakiyorsun kimse acisin istemiyorum oyuzden rahat rahat burada anlatabiliyorum

İyi akşamlar hanımlar...
Avent wasabi kullanan var mı? Ya da nasıl hazırlıyorsunuz gıdaları.... Teşekkürler...
Ben kullanıyorum ilk kızım da 15 ay kullandım şimdi de ikinci kızım da kullanıyorum.
Ben memnunum.
Ama parça yıkama zahmeti var belirtmek isterim.
Birde sebzeleri küçük doğramak gerek iyi pişsin malum direk ısı almıyor buharda pişiriyor

Back