Küçükyalı senHmm İstanbul’un neresindensinben hala komşu arıyorum da kendime
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Küçükyalı senHmm İstanbul’un neresindensinben hala komşu arıyorum da kendime
![]()
İlk benim biliyorum ya hastanede felan da yatmıştı demi öner paşasıMemnun oldum Allah bağışlasın
ben ücretsiz izine ayrılmış çalışan anneyim benim paşa dursa idi 4 Ocak doğumlu olacaktı biz 28 Aralık doğumlu oğlum adı Ömer utku
benim ikinci oğlum
senin ilk mi
Hoşgeldin canım geçen yaz eşimin tayini nedeniyle Tekirdagdan ayrıldım hürriyet mahallesi nde hala evim var çok özlüyorum orayı
Benimde 28 Aralık doğumlu oğlum var ek gıda verince sütüm azalmaya başladı bu yüzden azaltma kararı aldım bende
Bnde 13 saat sonunda sez alindim ama bizimde inemedi esek sipaso bide ustunekalp düşünce 5cmde ameliyatEwet kendi istegimle 20 saat suni sancidan sonra dayancak gucum kalmadi.bebekte asagi inmedi doktor daha bekliyelim dedi ben istemedim..
O zaman baya uzulmustum ama kismetimiz boyleymis.oyle yada boyle simdi kucagimizdalar rabbim eksikliklerini gostermesin..Bnde 13 saat sonunda sez alindim ama bizimde inemedi esek sipaso bide ustunekalp düşünce 5cmde ameliyat![]()
Kesinlikle canimO zaman baya uzulmustum ama kismetimiz boyleymis.oyle yada boyle simdi kucagimizdalar rabbim eksikliklerini gostermesin..
Ewet kendi istegimle 20 saat suni sancidan sonra dayancak gucum kalmadi.bebekte asagi inmedi doktor daha bekliyelim dedi ben istemedim..
Canım geçmiş olsun inşallah çabucak toparlar yavrucak.oda sende çok yiprandiniz inşallah çabucak atlatin.1bucuk saati geciyordu cikti pasam , aglayarak ses kisik ciglik cigliga gozler sisimis acamiyor bile topuktsn serum takmışlar 3 saat daha ac kalacakmis simdilik uyuttum sicrayip uyaniyor ama dort goz oglumu emzirmeyi bekliyorum
Nasıl evlenmeden önce görüşmüyorlar mıydı ya nasıl anlamamış huyunu suyunu
Konya canımNeredeydin canim sen
Galiba babasi ayni bizimki hep agiz kulaklarda bi asansore biniyoz herkese guluyor market pazar kim denk gelirseGüleç hep böyle. Kız senin kuzu babasına benziyor sanki. Huyu benzemesin.
Annaam benim koca da boğa, açken sen sen değilsin diyorum hepO 30dakikalik uykularinda her 5dk ekmek arask samdvicleri gomuyorumkahvalti 1ekmek aksam 2ser tabak makarna pilav
boga burcuyum napam
![]()
Fiyat analizi bakicilar ucuz gelince bizim buraya göre merak ettimKonya canım
Cok tatli ama yaaa hep gulsunn❤❤Videodan ekran görüntüsü almıştım gülüyordu orda kendini arkaya ata ata![]()
Senin neresi canım?Fiyat analizi bakicilar ucuz gelince bizim buraya göre merak ettim![]()
Masallah ona ❤❤ her daim gulsun o guzel yuzuGüleç hep böyle. Kız senin kuzu babasına benziyor sanki. Huyu benzemesin.
Buhar pisirme aparatiyla yapiuorum ben kuzum❤İyi akşamlar hanımlar...
Avent wasabi kullanan var mı? Ya da nasıl hazırlıyorsunuz gıdaları.... Teşekkürler...