• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Memnun oldum Allah bağışlasın
ben ücretsiz izine ayrılmış çalışan anneyim benim paşa dursa idi 4 Ocak doğumlu olacaktı biz 28 Aralık doğumlu oğlum adı Ömer utku
benim ikinci oğlum

senin ilk mi
İlk benim biliyorum ya hastanede felan da yatmıştı demi öner paşası

Ek gıda ne veriyorsunuz ben acemi annecim yardımcı olur musunuz
Hoşgeldin canım geçen yaz eşimin tayini nedeniyle Tekirdagdan ayrıldım hürriyet mahallesi nde hala evim var çok özlüyorum orayı
Benimde 28 Aralık doğumlu oğlum var ek gıda verince sütüm azalmaya başladı bu yüzden azaltma kararı aldım bende

3 uykuya dusurup 19.30-20.00 civari yatirinca gece uykusuna yatacakti degil mi? 19.30 da uyudu 20de kalkti, 20.30 a kdr ugrastim tam ayagimdan birakcam uyandi,21 e kdr ugrastim tam uyudu kalktim kendini yastiktan kaldirmaya kalkti uyandirdi kendini, kucagima aldim salliim uyusun diye 10 dk da uyudu yatagina koyiim dedim yine uyandi bitane vurdum poposuna bosluguma geldi sinirden yorgunluktan. Onun uzerine babamiz geldi sen cok yoruldun diye uyutcaksin bunu cikmayacak odadan diye ona da yurudum. Icerde guya çocuğu uyutuyor çocuk guluyor fln benim korkumdan getiremior da buyuk ihtimal. Bu kdr eziyet lutfen dise delalet olsun diye dua ediyorum resmen :(

1bucuk saati geciyordu cikti pasam , aglayarak ses kisik ciglik cigliga gozler sisimis acamiyor bile topuktsn serum takmışlar 3 saat daha ac kalacakmis simdilik uyuttum sicrayip uyaniyor ama dort goz oglumu emzirmeyi bekliyorum
Canım geçmiş olsun inşallah çabucak toparlar yavrucak.oda sende çok yiprandiniz inşallah çabucak atlatin.
T tanem-tane20 canım inşallah aranızdaki bu durumu dueltirsin canım çocuktan sonra da mı değişiklik olmadı
S Sevimlipanduf canım bir aydır bende dikkat ediyorum 6 kilo verdim ama 5 kilom daha var hedef 60 inşallah.zor iş ama tatlilardan çikolatadan uAk kalmak :)

Back