- 27 Ağustos 2016
- 2.244
- 1.906
- 83
Aynen öyle canım kısmet diyorum bende elimden geleni yaptım bu konuda aaaa mama mı veriyorsun dediklerinde hep ağlıyordum sanki çocuğuma zehir veriyormuşum gibi.artik olduğu kadar .bazen kucağıma alıp emzirmeyi çok özlüyorum beyfendi öyle emmiyor üzerine yatıp emziriyorumÜzülme canım biz de aynı durumdayiz. Bizimki ek gıdadan önce de böyleydi. İki gün önce doktorumuz artik kasmana gerek yok günde birkac defa emse yeter kritik dönemde anne sütü aldı zaten dedi. Bugün de ebemiz benzer şeyler söyledi iki yıl iki yıl kosulluyorlar bizi. Ama her anne bunyesinin de her bebeğin de ilerleyişi farklı. Eskilerden de sebepsiz yere memeyi birakma hikayesi duydum ben çok. Yeni ve sadece bizim yaşadığımız bir şey değil
Üzülüp ağlıyordum ama şimdi akışına biraktim keske iki yaşına kadar emseler ama kısmet. Şimdi ne kadar verebilirsem veriyorum ne zaman son bulur kısmet. Anne için de bebek için de sağlık olsun
Bizde bazen birlikte yikaniyoruz yani kucağımda yıkıyorum çok hoşuna gidiyor koluma su degiyor ya kolumu emiyor. Açsa banyoda emziriyorum oda çok hoşuna gidiyor.Deneyimlerinizden cesaret aldım ben de deneyeceğim duşta emzirmeyi :) aslında bizim sorunumuz silikon uç. Ona alıştıgı için meme ağzına değdiğinde kaçıyo. Şu sıra benimki de oyun yapıyor çoğunlukla. Silikon ucu almaya çalışıyo gülüyo falan bi sıpalıklar :)
A sen de uykuda emziriyordun değil miBiz hep dusa birlikte giriyoruz. birkere dusta bir baktim kapti memeyi emmeye basladi. Cok komigime gitmisti. Bu ayda emme azaliyor zaten. Ama 2 ay once bizimde emme reddi oldu bir sure. Ben o donem 5 dk uyutup kucakta salllayarak sonra uyku arasinda memeyi verdim. Oyle kabul etti. Her uykudan sonra aliyor
Acaba oyun istedigi icin mi kabul etmiyor. Bizimki oyle oyun istediginde emmiyor
Tekrar söylüyorum hic üzülmeAynen öyle canım kısmet diyorum bende elimden geleni yaptım bu konuda aaaa mama mı veriyorsun dediklerinde hep ağlıyordum sanki çocuğuma zehir veriyormuşum gibi.artik olduğu kadar .bazen kucağıma alıp emzirmeyi çok özlüyorum beyfendi öyle emmiyor üzerine yatıp emziriyorum
Gittiği yere kadar artık
Canım facete emzirme sanatı diye bir grup var bu silikon ucu biraktiriyirlar yardım ediyorlar hatta birakanlarin yazışmalarını bile okuyup fikir alabilirsin.yardimda istersen yönlendiriyorlarAy onu denedim kız cok komik oldu silikon uç kese keseilk kücük kestiğimde anlamadı emdi öyle, delik büyüdükçe anlamaya başladı değişik bir seyler oluyo diye sonra istemedi öyle emmek. Ben de bu sefer silikon uçla da emmez falan hepten kaybederim diye vazgeçtim o işten
Öyle canım az da olsa alıyorTekrar söylüyorum hic üzülme
Ben bir ara mama denedim yeterki beslensin dedim ama almadı.
Sağlıkla buyusunler de..
Hem anne sütü alıyormuş hiç almiyor değil ki
Guvenvolmaz hic bosverYarin arayip sorim kim yapacaktı ha yani biz yaltirdik ama merak ettim diye
Kore emanet ediyolar iste bnm kardesimde evde olduKız eskiden mahalleye getirirlermiş bir sünnetçi tüm çocukları keser gidermiş tabiki davulcu eşliğinde
Ben kucuk taburede oturip yapmistim ama cok daha guzel senin dedigin nolur nolmazDuş kaydırmazı alır almaz deneyeyim canım belki öyle aşarız bu durumu
Döne dolaşa buluşacağız bence =)Biz bursadayız ailem izmirde eşiminkiler konya ereğlide cnm:) ortak noktamız çokmuş inşallah bir yerde karşılaşırız:)) alanya çok güzel umarım gönlünüzce olur herşey:))
Allahim izniyle insallah acliktan sikinti yaşamaz insallah birde bakalimPapatyamaviss kuzum erken farkettin ki bunada şükür. Birşeyi kalmayacak paşanin bunuda atlatacak.
Bizde bazen birlikte yikaniyoruz yani kucağımda yıkıyorum çok hoşuna gidiyor koluma su degiyor ya kolumu emiyor. Açsa banyoda emziriyorum oda çok hoşuna gidiyor.
Canım facete emzirme sanatı diye bir grup var bu silikon ucu biraktiriyirlar yardım ediyorlar hatta birakanlarin yazışmalarını bile okuyup fikir alabilirsin.yardimda istersen yönlendiriyorlar
Yavrum ya inşallah. Ne oldugunuda anlamıyor kuzum.Allahim izniyle insallah acliktan sikinti yaşamaz insallah birde bakalim
Yarar canım meme reddi yapan bebeklere suda emzirin diyorlar zaten burada da paylaşmistim bir ara. Ten tene yakınlık kuruyorsun.Hmm o zaman acken denemek daha mantıklı. Bizimki suyu da seviyor ay inşallah işe yarar yaa
Ben kucuk taburede oturip yapmistim ama cok daha guzel senin dedigin nolur nolmaz
Canım cok geçmiş olsun allah beterinden saklasin üzülme diyeceğim ama elde değil allah dermansız dert vermesin operasyonla düzelicek bikaç güne iyileşecek böyle telkin et kendiniKesinlikle oyle kesinlikle elinden bisey gelmiyor hemde insanin anne baba olmak buynus dedirtiyo insana 23 yasimdayim heniz bugun 43 yasinda gibi hissediyorum kendimi Rabbim dertsiz tasa vermesin cok sukur bugunumuze bilee
Cok daha guzel oldu bencede deneyimlerini paylas bizlede emer kuzucuk insallah :))Bi kere duşta düşmüştüm de ondan korkuyorum bebekle. Ama tabure de mantıklıymış, kaydırmazı koyup üzerine tabureye oturayım çifte koruma :))
Cok sagol kuzim hepiniz sagolun moral buldum epey bi sayenizde insallh sorunsuz gecerCanım cok geçmiş olsun allah beterinden saklasin üzülme diyeceğim ama elde değil allah dermansız dert vermesin operasyonla düzelicek bikaç güne iyileşecek böyle telkin et kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?