2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Aynen öyle canım kısmet diyorum bende elimden geleni yaptım bu konuda aaaa mama mı veriyorsun dediklerinde hep ağlıyordum sanki çocuğuma zehir veriyormuşum gibi.artik olduğu kadar .bazen kucağıma alıp emzirmeyi çok özlüyorum beyfendi öyle emmiyor üzerine yatıp emziriyorum
Gittiği yere kadar artık

Bizde bazen birlikte yikaniyoruz yani kucağımda yıkıyorum çok hoşuna gidiyor koluma su degiyor ya kolumu emiyor. Açsa banyoda emziriyorum oda çok hoşuna gidiyor.

A sen de uykuda emziriyordun değil mi
Düzeldi mi ne güzel
Biz de oyleyiz biraz emiyor sonra bırakıyor salliyorum uyumak uzereyken tekrar göğsüme alıyorum emiyor kucağıma alırken kendiliğinden emziği atıyor memeyi tutmak icin alışkanlık oldu galiba bizde

Tekrar söylüyorum hic üzülme
Ben bir ara mama denedim yeterki beslensin dedim ama almadı.
Sağlıkla buyusunler de..
Hem anne sütü alıyormuş hiç almiyor değil ki

Canım facete emzirme sanatı diye bir grup var bu silikon ucu biraktiriyirlar yardım ediyorlar hatta birakanlarin yazışmalarını bile okuyup fikir alabilirsin.yardimda istersen yönlendiriyorlar

Biz bursadayız ailem izmirde eşiminkiler konya ereğlide cnm:) ortak noktamız çokmuş inşallah bir yerde karşılaşırız:)) alanya çok güzel umarım gönlünüzce olur herşey:))
Döne dolaşa buluşacağız bence =)

Bizde bazen birlikte yikaniyoruz yani kucağımda yıkıyorum çok hoşuna gidiyor koluma su degiyor ya kolumu emiyor. Açsa banyoda emziriyorum oda çok hoşuna gidiyor.

Hmm o zaman acken denemek daha mantıklı. Bizimki suyu da seviyor ay inşallah işe yarar yaa

Canım facete emzirme sanatı diye bir grup var bu silikon ucu biraktiriyirlar yardım ediyorlar hatta birakanlarin yazışmalarını bile okuyup fikir alabilirsin.yardimda istersen yönlendiriyorlar

Hangi grup o canım bakayım hemen. Emzirme akademisine üyeydim, ordaki danışmanlar cok sert döver gibi konuşuyorlar pek hoşlanmadım onlardan

Kesinlikle oyle kesinlikle elinden bisey gelmiyor hemde insanin anne baba olmak buynus dedirtiyo insana 23 yasimdayim heniz bugun 43 yasinda gibi hissediyorum kendimi Rabbim dertsiz tasa vermesin cok sukur bugunumuze bilee
Canım cok geçmiş olsun allah beterinden saklasin üzülme diyeceğim ama elde değil allah dermansız dert vermesin operasyonla düzelicek bikaç güne iyileşecek böyle telkin et kendini

Canım cok geçmiş olsun allah beterinden saklasin üzülme diyeceğim ama elde değil allah dermansız dert vermesin operasyonla düzelicek bikaç güne iyileşecek böyle telkin et kendini
Cok sagol kuzim hepiniz sagolun moral buldum epey bi sayenizde insallh sorunsuz gecer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…