Geçmiş olsun canımbsebse @tanem-tane20 teşekkür ederim kızlar. Az önce odaya aldık hala uyanmadı, doktoru bekliyoruz. Papatyamaviss sağol canm doktora da sorcam zaten gelince. Şu an ucu açık şekilde sarılmış
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun canımbsebse @tanem-tane20 teşekkür ederim kızlar. Az önce odaya aldık hala uyanmadı, doktoru bekliyoruz. Papatyamaviss sağol canm doktora da sorcam zaten gelince. Şu an ucu açık şekilde sarılmış
Facebook'ta emzirme sanatı var önce form doldurup gönderiyorsun sonra kabul ediyorlar çok güzel paylaşımları var denemeye değerHangi grup o canım bakayım hemen. Emzirme akademisine üyeydim, ordaki danışmanlar cok sert döver gibi konuşuyorlar pek hoşlanmadım onlardan
Tam 1 laz kizi benimki ❤ sagol kuzum benimkinin ici parliyor seninkinin sirf gozleri yakiyor masallah 41kere ❤❤bsebse Senin kız tam bir cimcime maşallah gözlerinin içi parlıyor
Yaa peki senin bu cimcimeye ne demeli hınzır hınzır gülüşler belli bu senin imanini gevretiyor maşallah annesi gibi cok güzel bi kız sana cokk benziyorMaşallah Miniş e❤❤ böyle bebekler okuyunca mutlu oluyorum inşallah 2. Bebisim benim de böyle olur ❤ kilo vs de çok iyi ❤
Oyy masallahhh ya resmen büyülendim oğlumla nekadar da cok benziyorlar :) ikisi sarı maviş gözlü belki bigun kader yollarını kesistirirGeçmiş olsun canım
Ay benimle ayni fikirde olan birini gorunce cok sevindim :) ben de uyeyim o akademiye Allah im danismanlarin tepkisine saydirasim geliyor. Hele ki bi kere 2 yasina girdi artik biraktiracagim memeyi gibi bir konusma olmustu. Bi dovmedigi kaldiydi kadinin ne hakla biraktirirsiniz emen çocuğu diye bir de klasik emzik biberon var mi? Hepsini cope at... sagol ya ole hemen emzik biberon atilir aliskanliklari biter zaten ay bak gene sinirlendimHangi grup o canım bakayım hemen. Emzirme akademisine üyeydim, ordaki danışmanlar cok sert döver gibi konuşuyorlar pek hoşlanmadım onlardan
:) Sağol canım belli mi olur belki de dediğin gibi Maşallah senin maviş kuzuna da :)Oyy masallahhh ya resmen büyülendim oğlumla nekadar da cok benziyorlar :) ikisi sarı maviş gözlü belki bigun kader yollarını kesistirir
Tekrar geçmiş olsun canımKizlar burasi bi internet platformu eğlence amacli yapilmis biyer ama hicbirimiz farkinda degiliz, birbirimizin hayatlarina dokunabilcek kadar yakiniz aslinda. Kahsen arkadasim sayesinde az once oglumu dr gosterebildim ve acil olarak bizi gorukle unv hastanesine yolladi bir kagit yazdi 1 aaat icinde yola cikin gidun dedi 1000 de bir gorulen vi durummus ve onlarin başına hic gelmemis beklese ileriki hayati icin sıkıntı olusturabilirmis , ben simdi o sekreterlerede beni tabiri caizse kovar gibi konusam diger dr da hakkimi helal etmiyorum , sana ne kadar tesekkur etsem az arkadasim Rabbim bu iyiligini binkat güzellikle odullendirsim cocuklarina saglik versin
Geçmiş olsun canımPapatyamaviss geçmiş olsun cnm
Kızlar bebeği idrar yolu enfeksiyonu geçiren var mı sonuçlarımız çıkmış ama Dr a gösteremedim henüz. Sonuc enfeksiyon gibi görünüyor1 haftadır iştahsız idrar da koku vardı ve 15 günde hiç kilo almamış. Antibiyotik mi başlanıyor bilen varmı
Cok tesekkurlerGeçmiş olsun canım
Ay benimle ayni fikirde olan birini gorunce cok sevindim :) ben de uyeyim o akademiye Allah im danismanlarin tepkisine saydirasim geliyor. Hele ki bi kere 2 yasina girdi artik biraktiracagim memeyi gibi bir konusma olmustu. Bi dovmedigi kaldiydi kadinin ne hakla biraktirirsiniz emen çocuğu diye bir de klasik emzik biberon var mi? Hepsini cope at... sagol ya ole hemen emzik biberon atilir aliskanliklari biter zaten ay bak gene sinirlendim
Cok daha guzel oldu bencede deneyimlerini paylas bizlede emer kuzucuk insallah :))
Facebook'ta emzirme sanatı var önce form doldurup gönderiyorsun sonra kabul ediyorlar çok güzel paylaşımları var denemeye değer Eki Görüntüle 2288030
Ay benimle ayni fikirde olan birini gorunce cok sevindim :) ben de uyeyim o akademiye Allah im danismanlarin tepkisine saydirasim geliyor. Hele ki bi kere 2 yasina girdi artik biraktiracagim memeyi gibi bir konusma olmustu. Bi dovmedigi kaldiydi kadinin ne hakla biraktirirsiniz emen çocuğu diye bir de klasik emzik biberon var mi? Hepsini cope at... sagol ya ole hemen emzik biberon atilir aliskanliklari biter zaten ay bak gene sinirlendim
Çok doğru söyledin
Devlet hastaneleri bomboş.
Çünkü neden
Şehir hastaneleri şehir hastaneleri dediler ihalelerle birilerini zengin ettiler hastaneleri şehrin fersah fersah uzağına yaptılar. Kim gidecek oraya. Millet ayağının altındaki ozellere akin ediyor. Sonra da bilmem kaç yataklı hastane yapıldı. Hasta olmayan oraya gidene kadar hasta olur zaten.
Yine birbirlerine haber verdi bizim bebeler herhalde haydi ocak bebeleri bu aksam uyumayalim uyuyakalan olursa uykusu acildigi an devam etmesin hemen uyansin.Ya bu kiz bugun tovbe etti heralde uyumamaya
Kafayi siyiracam artik
Evet cogunlukla oyle
Bazilari 6 7 yaslarinda oluyor onlar tam klasik eski usül gibi geliyor artik bana
Aslinda suan olan bebisler gec kaldi erken olsa hareketlenmeden daha iy bence
Canım yeni okudum, rabbim kolayca atlatmasını nasip etsin inşallahevet kuzum uludag unv tip fakultesine gittik orda doktorlar uzman doc falan hep bissuru asistan ogrenci epey iyi baktilar incelediler sagolsunlar boyle doktorlar gormek insani cokmutlu ediyor
Kuzum pipimiz sunnetten sonra yapıştı ve tekrar sunnet olacak duzeltme operasyonu