- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
Herkese merhaba ilk defa bu denli uzun ayrıldım sizlerden yazmadansa her gelismenizi okuyordum ama okadar çok sayfa birikmiski okuyamadım. Biz 3. Ayımızdan beri 9da yatar sabah 7 gibi kalkardık 6. Ayımıza girince hersey tepe taklak oldu gece 12lerde uyuşmalar meme redleri saat başı uyanık ağlamalar velhasıl kelam 3 gün önce gece rahat uyumaya başladık meme emerken birşey battı annaamm ne göreyim bizim sıpa diş çıkarmış meğersem tüm huzursuzluklar bundanmis ay başında kontrole gittik bu defa 600 g almıştık motor becerilerimiz gayet iyi geri geri emeklemeye done done bir uçtan bir uca gitmeye başladık artık düz zeminde yatarken kendini kaldırım oturup hooop o ne doğru düşmeye başladık cok duygusal bir bebegiz şarkısız uyumuyoruz biz malatyaliyiz eşim arguvanli türküler diyarından bi uzun hava söylediğimizde dudaklarımızı buzup sessizce hüngür hüngür ağlıyor paşamız uykusu geldiğinde eeee eee eee diyor ben sallıyorum o kendini eee liyor:) ek gıda serüvenimizde tıkamıyorum sabahları yumurta oeynir bisküvi yada buğday ekmeği ihlamurla yumuşatıp veriyorum yiyor ama vu aralar sıkılmış gibi değişik ne verebilirim sizler neler veriyorsunuz cokkk uzun oldu hepinizi ve güzel bebisleri opuyorum
Maşallah paşaya canım bizde sizi öpüyoruz