Sende mi meme reddi yaşıyorsun canım Allah kolaylık versin çok zor bişey ben aylardır çekiyorum bu
Kız akşam akşam bi dur gülme krizlerine sokacan insanıMasallah bidaha oglum olursa embiriyoya dustu an sunnet ettirecem
matrush canimben dusta emzirme isi yapmistim birlikte yikanirken guzel bi an oluyor dene bence
Bi arkadas silikon ucu kese kese memeye gecis yaptik demisti onu denedinmi kuzumTam olarak değil ama ben doğumdan itibaren silikon meme ucuna alıştırdım bıraktıramıyorum canım. Sadece onunla emiyor, direk memeden emmiyor
Masallah bidaha oglum olursa embiriyoya dustu an sunnet ettirecem
Yatacam artık mola zamani telefon az dinlensin cok çalıstı bugun şarj parasını kazandıKız akşam akşam bi dur gülme krizlerine sokacan insanı
Delik sagda solda olunca nasil cis yapacak heryeri bataryaYok kuzum bazen sünnet deliği yanda sağda solda oluyormuş. İyice bir belli olsun kendine gelsin diyorlar. Öyle bir sorun varmı görülsün daha saglikliymiş. Pipide öyle bir sorun varsa yedi yaşına erteliyorlar. Oradaki et parçası sünnette lazım oluyormuş. Üç ay iyidir dönmüyordu koyduğum gibi sırtüstü yatıyordu ozaman.
Sagimda yaptım sabahları en fazla 90 çıkıyor akşama doğru 50 CC anca sağıyorum sagarakta süt elde edemiyorum ki bakalım olmadı sagmaya başlayacağım ama makinemde çok yavaş baby plus in .sen hangi makine ile sagiyorsun canimSagarak ver kuzum biberon alıyormu mahrum birakma
Sutten cocugu bizimki 6aydir biberonla iciyor
Canım burda sadece eşimin anne babası ve benim anne babam var o yüzden taşındık benim akrabalarım bursada eşimin izmirde aslında ama Alanya ya geri döneceğiz bu kış inşallah alışmışız oralara mutlu olamadık burda =( sen neredesinEvet cnm daha önce yazmıştın ılgında olduğunu ondan dedim:) benim babam memurdu evlendikten sonra çıkmışlar ordan sadece tatilde büyükleri ziyaret ediyoruz..
Geçmiş olsun bebişine cnm hemen atlatsın inşallah..
Cnm ya ağlamak bazen iyidir.rahatlamışsındır.. bak ne güzel erken farkedildi hemen önlemi alınıyor inşallah hemen toparlanacak miniğin..
İyi geceler kuzum benimki uyumamış tekrar deneyeceğimYatacam artık mola zamani telefon az dinlensin cok çalıstı bugun şarj parasını kazandı
İyi geceler
Biz hep dusa birlikte giriyoruz. birkere dusta bir baktim kapti memeyi emmeye basladi. Cok komigime gitmisti. Bu ayda emme azaliyor zaten. Ama 2 ay once bizimde emme reddi oldu bir sure. Ben o donem 5 dk uyutup kucakta salllayarak sonra uyku arasinda memeyi verdim. Oyle kabul etti. Her uykudan sonra aliyor
Acaba oyun istedigi icin mi kabul etmiyor. Bizimki oyle oyun istediginde emmiyor
Zaten öyle oluyormuş sağa yada sola işiyormuş. Daha değişik şeyler de vardı. Sünnet olacakken çok araştırmıştim. Zaten bizim doktorda sünnetten önce sorun varmı diye inceledi baya öncesinde resim istedi.Delik sagda solda olunca nasil cis yapacak heryeri bataryadaha neler duyucaz allah korusun oynar başlıklı
Yavrum beni olmadı annesi onunla devam et emsinde nasıl emerse emsinTam olarak değil ama ben doğumdan itibaren silikon meme ucuna alıştırdım bıraktıramıyorum canım. Sadece onunla emiyor, direk memeden emmiyor
Üzülme canım biz de aynı durumdayiz. Bizimki ek gıdadan önce de böyleydi. İki gün önce doktorumuz artik kasmana gerek yok günde birkac defa emse yeter kritik dönemde anne sütü aldı zaten dedi. Bugün de ebemiz benzer şeyler söyledi iki yıl iki yıl kosulluyorlar bizi. Ama her anne bunyesinin de her bebeğin de ilerleyişi farklı. Eskilerden de sebepsiz yere memeyi birakma hikayesi duydum ben çok. Yeni ve sadece bizim yaşadığımız bir şey değilKızlar ek gıdaya başladığımız dan beri benim oğlan yine beni emmek istemiyor çokta vermiyor bu oğlanın benim goguslerime bir garezi var ne versem alıyor bir benim göğsümü almak istemiyor sanırım sütten kesilecegim
Bi arkadas silikon ucu kese kese memeye gecis yaptik demisti onu denedinmi kuzum
Sanki benim cocuk emiyormus gibi akil veriyom
Kendime aklim yetmedi
Yavrum beni olmadı annesi onunla devam et emsinde nasıl emerse emsin
Biz bursadayız ailem izmirde eşiminkiler konya ereğlide cnm:) ortak noktamız çokmuş inşallah bir yerde karşılaşırız:)) alanya çok güzel umarım gönlünüzce olur herşey:))Canım burda sadece eşimin anne babası ve benim anne babam var o yüzden taşındık benim akrabalarım bursada eşimin izmirde aslında ama Alanya ya geri döneceğiz bu kış inşallah alışmışız oralara mutlu olamadık burda =( sen neredesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?