- 27 Kasım 2017
- 5.325
- 8.817
- 148
Ah yavrum yaCok sukur bnde iyi tarafindan bakmsya calisiyorum bida bizim imtihanimiz demekki kuzum ,korktu sedyedeki çarşaflari avuclaya avuclaya aglagi kuzum
O lohusalıkta aklim yerinde olsaydı keske de alıştırmadan biraksaydım. Bizim ebelerin hiç uğraşacağını sanmiyorum, geçen bi dişine bakar mısın dedim de gözlerini devirdi. Orda ne güzel ya bi de eve geliyorlar ebeler, insana değer veren bir ülke.. uzun süre düşünüyorum emzirmeyi gittiği yere kadar canım, gercekten zor olacak benim için
Cok sukur bnde iyi tarafindan bakmsya calisiyorum bida bizim imtihanimiz demekki kuzum ,korktu sedyedeki çarşaflari avuclaya avuclaya aglagi kuzum
Çok sağol kuzumMerhaba hanımlar
eşi asker olan ve tayini çıkan eski arkadaşim yeni görev yerlerine giderken bize geldiler dün bu sabah gittiler
benim oğlanı taşımaktan belimde çok ağrı var bu sabahtan beri okuyorum ama yazadim
@Kahsen Allah senden razı olsun❤ duyarsız kalmayarakPapatyamaviss ve oglusunu sıkıntıdan kurtardin bu sayfada çok güzel dostluklar kuruluyor bunu görmek çok güzel. İnşallah Ertuğrul paşa tez zamanda sağlığına kavuşacak
M Mavisu27 gecmis olsun canım kuzuya geceyide sorunsuz gecirirsiniz inşallah
Sen nerde yaşıyordun canım?Şuan denesen peki? Hiç bir şekilde memeyi kabul etmez mi? Burada sigortalar ebelere her ev ziyaretleri için ödeme yapıyorlar 1 saatlik ziyaret için 3 günlük asgari ücret ödemesi alıyorlar neredeyse yani ekonominin insanların kibar olmasında ve seni düşünmelerinde rolü çok büyük. Ne yazık ki..
Geçmiş olsun canım . İnşallah Tekrar güzelce kilo alır annesi merak etmeSağol cnm yardımın için. Bu iştahsızlığı beni çok üzüyordu yanakları bile çöktü yavrumun. İnşallah düzelir bizimkide.
Şuan denesen peki? Hiç bir şekilde memeyi kabul etmez mi? Burada sigortalar ebelere her ev ziyaretleri için ödeme yapıyorlar 1 saatlik ziyaret için 3 günlük asgari ücret ödemesi alıyorlar neredeyse yani ekonominin insanların kibar olmasında ve seni düşünmelerinde rolü çok büyük. Ne yazık ki..
Kuzum içim acıdı dualarım sizinle inşallah her şey iyi olsun çabucak unutunmalesef ve malesef cuma tekrar ameliyay olacak yarin anestezi icin kan alincak saat belirlenecek, bissuru doktir geldi bakti fotolar cekildi incelendi canli bi sekilde makas gibi aletlerle cikartilmaya calisti yavrum okdr agladi sonuc ameliyat moralim cok bozuk
Gecmis olsun canım icin aciyordur Şimdi yine cani yanacak diye ama Allah caresiz dert vermesin insallahSagolasin kuzum 1 ay icibde 2 ameliyat olcak dayanikli oglum bunuda atlatir inşallah
Yaa canımm hani sen güçlüydün dur bakalım daha iyi olsun Ertuğrul diye yapılacak işte bi an evvel önce hemencik de iyileşecek bozma moralini oğluşuna sarıl ve güzelce uyuyun güç toplayın ikiniz deKizlar aciliyetten dolayi dr karar degismis yarin sabah olacak ameliyat donerken aradilar eve geldim bi agladim bosaldim resmen
Sen nerde yaşıyordun canım?
Abimler Almanya da yaşıyor. Yengem erken doğum yaptı çocuk büyüyene kadar geldiler eve. Her anlamda öyle. Avrupa ya bayılıyorum bize göre cag atlamislar. İnsan ön planda betonlar değil.
Evet cnm daha önce yazmıştın ılgında olduğunu ondan dedim:) benim babam memurdu evlendikten sonra çıkmışlar ordan sadece tatilde büyükleri ziyaret ediyoruz..Ilgınlıyım bende canım eşim akşehirli ılgında oturuyoruz çok yakışmışız ki
Geçmiş olsun bebişine cnm hemen atlatsın inşallah..Sağol cnm Kolaylıkla atlatırız inşallah bizde. Zaten bizim @AZRAM ve YUSUF ENSARIM LA bebeklerimizin herşeyi aynışaşırmadım o yuzden
Cnm ya ağlamak bazen iyidir.rahatlamışsındır.. bak ne güzel erken farkedildi hemen önlemi alınıyor inşallah hemen toparlanacak miniğin..Kizlar aciliyetten dolayi dr karar degismis yarin sabah olacak ameliyat donerken aradilar eve geldim bi agladim bosaldim resmen
Teşekkür ederm canm
Maşallah ne becerikli hatunsun çok güzel olmuş
Dalan roxy kullananlar trendyolda 2000gr lı 2 adet 39.90 almak isteyen olursa
Allah yardımcın olsun canım. Inşallah kolay bir şekilde atlatır kuzun.malesef ve malesef cuma tekrar ameliyay olacak yarin anestezi icin kan alincak saat belirlenecek, bissuru doktir geldi bakti fotolar cekildi incelendi canli bi sekilde makas gibi aletlerle cikartilmaya calisti yavrum okdr agladi sonuc ameliyat moralim cok bozuk
Ne ki bu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?