Evet cogunlukla oyleEe peki bu dışarıda gördüğümüz sunnet kıyafeti pelerinli asalı çocuklar kim o zamanbüyüyünce mi giydiriliyor
Geçmiş olsun kuzum ❤Günaydın
Asimizi olduk geldik.
Bize de uç tane yapıldı. Biri kaldırılmis.
Dört dozmus üç tanesini yeterli görmüş Sagkij Bakanlığı ve birini kaldirmis. 2,4,6. aylarda ve 1 yaşında varmış artık 6 yokmuş. En son aralik bebeklerine yapılmış.
bsebse @tanem-tane20 teşekkür ederim kızlar. Az önce odaya aldık hala uyanmadı, doktoru bekliyoruz. Papatyamaviss sağol canm doktora da sorcam zaten gelince. Şu an ucu açık şekilde sarılmış
Hayırlı olsun canım gelmiş geçmiş olsun..bsebse @tanem-tane20 teşekkür ederim kızlar. Az önce odaya aldık hala uyanmadı, doktoru bekliyoruz. Papatyamaviss sağol canm doktora da sorcam zaten gelince. Şu an ucu açık şekilde sarılmış
DamaksıZ canım oYok canım lansinoh biberon. Meme gibi ucu, damaklı değil galiba. Damaklı damaksız ayrımını anlamiyorum ben yaa. Avent emzik kullaniyoruz ama damaklı mı bilmiyorum
Geçmiş olsun canım. Allah damatlığını da göstersin Paşa'nın :)Teşekkürler canm en iyisi küçükken yaptırıp kurtulmakmış gerçekten :)
Ayy çok geçmiş olsun hemencik geçsinGruptaki bütün erkek bebişler sunnet oldu galiba ya maşallah valla
Gecmis olsub canım gomulme olmaz belkibsebse @tanem-tane20 teşekkür ederim kızlar. Az önce odaya aldık hala uyanmadı, doktoru bekliyoruz. Papatyamaviss sağol canm doktora da sorcam zaten gelince. Şu an ucu açık şekilde sarılmış
Ya ben hic sevmem sunnet kutlamalarini da hadi bi anısı olsun sünnet şapkası alalım sadece dedik ara ara hiçbir yerde bulamadıkEe peki bu dışarıda gördüğümüz sunnet kıyafeti pelerinli asalı çocuklar kim o zamanbüyüyünce mi giydiriliyor
Darısı başınıza diyelim o zmn hemen yaptırıp rahatlayın aradan çıksın :)Biz kaldık ya daha olamadık
Teşekkür ederm :) bize hiç masajla ilgili bişey söylemedi, şu an tepe kısmı açık etrafı sarılı, açık kısma antibiyotik verdi damlatıcaz günde 2 kere, sargı çıktıktan sonra da 2 farklı kremi karıştırıp sürecekmişiz bunun dışında bişey söylemedi bize
Geçmiş olsun canım hayırlı olsun. Bende büyük oğlumda şapka almıştım 2 kez kafaya taktıysa gerisi pipi örtmek için kullanıldıYa ben hic sevmem sunnet kutlamalarini da hadi bi anısı olsun sünnet şapkası alalım sadece dedik ara ara hiçbir yerde bulamadıkEn son bi dükkanda gördük o da kapalıydı kimse kutlamıyor sanırım artık
Maşallah kuzu yaaaKesinlikle harika fioto koydum bakabilirsin
DamaksıZ canım o
Canım nasıl oldu kuzu? Umarım kendiliğinden düzelirgercekten oyle ya saairdi millet artik
Kuzum disari cikiyosa problem yok bunuda yasicajmisiz ne diyim ki artik cocumun cani acicak yine ona yanarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?