2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ee peki bu dışarıda gördüğümüz sunnet kıyafeti pelerinli asalı çocuklar kim o zaman büyüyünce mi giydiriliyor
Evet cogunlukla oyle
Bazilari 6 7 yaslarinda oluyor onlar tam klasik eski usül gibi geliyor artik bana
Aslinda suan olan bebisler gec kaldi erken olsa hareketlenmeden daha iy bence

Geçmiş olsun kuzum ❤

Günaydın kızlar ❤
Ne güzel bir güne uyandım, mis gibi yagmur yağıyor. Ara ara uyansak da 10a kadar uyudum uzun zaman sonra kendimi dinç hissediyorum, güneşli havalar benim enerjimi alıyor resmen. Cocuk da rahat emdi anasına cekmiş sevmiyor sıcağı

Geç kalmış bir günaydın da benden:)) burda da yağmur var çok serin çok güzel ama ben temizlik yaptığım için kıyafetlerim yapıştı resmen üstüme:)
M Mavisu27 geçmiş olsun miniğe ateşsiz atlatsın inşallah..
B bence91 tekrar geçmiş olsun inşallah sıkıntısız geçer gününüz..

Ee peki bu dışarıda gördüğümüz sunnet kıyafeti pelerinli asalı çocuklar kim o zaman büyüyünce mi giydiriliyor
Ya ben hic sevmem sunnet kutlamalarini da hadi bi anısı olsun sünnet şapkası alalım sadece dedik ara ara hiçbir yerde bulamadık En son bi dükkanda gördük o da kapalıydı kimse kutlamıyor sanırım artık

B bence91 canim yapisikligin yani sira gomulme olmasin diye masaj yapilacak mi onu da sor istersen. Bize masaj yapmana gerek yok demisti çocuk cerrahi 3 ay sonra sunnet ettirdi arkadasim ona masaj yap demis hayirli olsun sıkıntısızca gecsin ilk gün insallah:)

Teşekkür ederm :) bize hiç masajla ilgili bişey söylemedi, şu an tepe kısmı açık etrafı sarılı, açık kısma antibiyotik verdi damlatıcaz günde 2 kere, sargı çıktıktan sonra da 2 farklı kremi karıştırıp sürecekmişiz bunun dışında bişey söylemedi bize

Geçmiş olsun canım hayırlı olsun. Bende büyük oğlumda şapka almıştım 2 kez kafaya taktıysa gerisi pipi örtmek için kullanıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…