2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
@Sevimlipanduf canım sen silikon uç kullanmaya devam ediyorsan hangi boy kullanıyorsun? Ben small olanı kullanıyorum ama standarda mı geçsem bilemedim. Emzik gibi bebeğe göre mi alınıyor memeye göre mi bulamadım bi bilgi. Standart olanı da kocaman 🙄

Memeye göre alınıyor kuzum. Zor olmuyor mu hala kullanmak?

@Sevimlipanduf canım sen silikon uç kullanmaya devam ediyorsan hangi boy kullanıyorsun? Ben small olanı kullanıyorum ama standarda mı geçsem bilemedim. Emzik gibi bebeğe göre mi alınıyor memeye göre mi bulamadım bi bilgi. Standart olanı da kocaman 🙄
Silikon uc hakkinda bir bilgim yok ama cocuk 6aylik oldu diye hem emzik hem biberon ucu aldık cocuk ögürüyor almadı hadi emzik farklı marka aldım chiccodan avente gectik ama biberon ucu aynisi ondada ogurdu agzina buyuk geliyor almayi dusunuyorsan bile biray sonra al yada al kabul ettigi zaman verirsin bizimkiler orda burda geziyor
Bende bu konuyu soracaktim emzik alan annelere numaralar degistirdinizmi cocuk kabul ettimi diye

Silikon uc hakkinda bir bilgim yok ama cocuk 6aylik oldu diye hem emzik hem biberon ucu aldık cocuk ögürüyor almadı hadi emzik farklı marka aldım chiccodan avente gectik ama biberon ucu aynisi ondada ogurdu agzina buyuk geliyor almayi dusunuyorsan bile biray sonra al yada al kabul ettigi zaman verirsin bizimkiler orda burda geziyor
Bende bu konuyu soracaktim emzik alan annelere numaralar degistirdinizmi cocuk kabul ettimi diye

Ben ilk kabul etmez diye wee baby nin damaklı emziğini aldım tuttu da. Her ay yeniliyorum geçen ay chicco alayım dedim onu almadı tekrar wee baby aldım baby plus bir de. Pahalı emzikte gözü yok benim kızın 😂 numara olarak da 0-6 ay kullanıyor

Teşekkür ederim cnm çıraklık eserim oldu:)) kızım da sevdi🐰
Harika olmuuss😍😍 ama bisi sorcam siz bu vakti nereden buluyorsunuz 😂 gunduz 30dk uyuyoruz sadece o da bana eve zor yetiyor yetmiyor gece desen kurulu saat gibi yattiktan 1saat sonra sonra yarim saat sonra sonra saat 3 5 ve 7de uyaniyoruz standart🤔

Z zeLina harika olmuş ellerine sağlık 😍
Ben daha başlamadım malzeme alınacak daha 🙈
Sağol cnm bende netten almıştım dün geldi bugün ördüm çok zorlamadı:)) dikmesi hariçç:)) senden de bekliyorum çeşitli örnekler:) 15 tane falan ip almışım bitirmem gerek onları:))

Benim kiz cigrindan cikti oyice artik yere koyunca agliyor kucakta agliyor sinir cigliklari atiyor her sn tirmanmak ayaga kalkmak istiyor benim bacagim dahil koltuk sandalye unite nereye giderse tirmanip kalkiyor ve cok yoruldum simdiden. Uyku zaten yok bir de gun boyu bu haldeyiz 🙁 gecer mi bu durum gecici mi acaba

Harika olmuuss😍😍 ama bisi sorcam siz bu vakti nereden buluyorsunuz 😂 gunduz 30dk uyuyoruz sadece o da bana eve zor yetiyor yetmiyor gece desen kurulu saat gibi yattiktan 1saat sonra sonra yarim saat sonra sonra saat 3 5 ve 7de uyaniyoruz standart🤔
Teşekkür ederim cnm benimki erken yatıyor ya evi yatmadan topluyorum ilk uykusunda süpürgeyi yapıyorum sonra yemeği yaparken yada uyanıkken kendi vakit geçiriyor oyuncaklarıyla.. birde benimki ayağımda uyuyor onu sallarkende ördüm:))

Memeye göre alınıyor kuzum. Zor olmuyor mu hala kullanmak?

O zaman değiştirmeyeyim hiç aynısını alayım sağol canım. İnan temizlemesi beni çok sıkıyor artık. Dışarı çıkarken veya birilerinin evinde zorluk yaşıyorum temizliği yüzünden. Ama bıraktıramadım bi türlü, emsin de nasıl emerse emsin diye bıraktıramadım

Ben biberon emziğini değiştirdim ama onunla rahat içiyor canım. Boyu aynı benimkinin, akış delikleri farklı. Normal emzikte daha 6 ay üzerine gecmedim ama yetmiyor kullandığımız küçük geliyor sanki

Benim kız da gündüz 3 defa uyur o ara yemek temizlik yapıyorum. Ama 3 saati geçirmiyor genelde karnını doyur altını temizle iki oyun vs. Bugün akşam 7 buçukta gece uykusuna geçti genelde en geç 9 da yatmış oluyor. 2 - 3 gündür piknikti misafirlikti düzenine uyamadım huysuzluğunu ben çektim evde rahatız 🙈 öreceğim ben de😂

Back