Heryerde agliyorlar calisma sartlarimizi iyilestirin diye. Bizim aule hekimi eyleme katilmis. Yav ben kendim gozlerimle gordum ne zaman gitsem klimali eski konakta aile saglik ocaginda bos. Kimse yok. Bisey sordum bebegim icin cok takma kafana ilk cocuk galiba diyor. Senin gorevin bilgi vermek mi beni sallamak mi. Eylemlere katilmaya vakitleri var ama.Hahaa gunaydin cnm insanlar kendini bi bok sanmiş bende gobek icin gittim dahiliye dedi genel cerrahine git sira al varsa gittim bitane kahbe kadın saat 15:37 bana sıra verme saati bitti 15:40 da bitiyor dedi 17:00 kadar degilmi medai dedim hyr dedi tlf yoktu bi baktim saat 15:38 dedim saat var daha doktora sorayim hastasi varmi dedi doktorunda hastasi yok kapisi acikti dahiliyeyle karsilikli biz vardik sadece. Sekretere dedim sorma bosuna yok ben orada geliyorum dedim kadın bi sinirleniyor gormen lazim biz olmasak senin orda bi işin yok biz oldumuz surece senin aç karnin doyuyor paspala. Bak sıra vermemek icin neler yapiyor. Saat daha 15 : 37
En son bende kızdım sen sıranı versene doktor bakmak istemezse bakmaz verdi gidiyordum yanin daki diger sekreterlere diyor kimseye sıra vermeyin attık diye
Doktorun hastası yokkapı önü boş saat daha 15:37 sıra vermeyi kesmisler Şunu anlarım sırada 20 kisi vardır daha kapatirsin sistemi yetismicek diye vermezsin sistemden goruyor bos oldunu vermiyor calismaya gonlu yok kendini ne saniyorsa hastane sahibi falanmi