2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Güneşin saçlarını kestirmeye karar verdik 😭😭😭😭 ama ben ağlarım ya 😭😭 saçları çok uzadı önleri ve içinde de Konaklar var yıkadıkça yumuşuyor ama dökülmüyorlar da saçından dolayı da temizlenmiyor, bi de aşırı terliyor hep yüzüne yapışıyor saçlar su gibi, makineyle falan değilse makasla kısalttıralım diyorum eşimin arkadaşı erkek berberi o gelecek bu hafta kesecekler evde 😭
Uzulme canim, saclarin o da cok rahatsiz olur emin ol. Bir de evin sicak. Kökü onda uzar kışa kadar

Biz de eltimle hep bunu konusuruz canim. Dedigin gibi sevgi de tukeniyor yavas yavas. Eskiden aman yalniz birakmiim, tek zorlanmasin diye dusunurken ikimizde biz gidelim ailemizin yanina anneleriyle napiolarsa yapsinlar durumuna gectik. Zaten bütün enerjimizi çocuğa veriyoruz bir de bu konularla mi ugrasayim durumuna geciyor insan sanirim. Allah buyuk elbet o bi yol cozum gosterip huzur verecektir. Herkesin sinavi baska iste erkek tarafi da bizim sinavimiz demek ki
Evet sanırım çocuk olunca ekstra zorluk olduğu için oluyor. Belki çocuklarımızın bize bağımlılığı azalınca biraz daha değişir duygularımız.

Kizlar ben oglumda buharda pisirme yapmamıştım,corba gibi başlamıştım sebzelere .
Simdi buharda pisirip ezildiginde direkt o sekil mi veriyorsunuz yoksa sütünüz veya suyla mi biraz açıyorsunuz kivamini
Sutle ama en guzeli yogurtla oluyor daha kolay yutuyor

Yogurdu ayri vermek lazim ilk etapta bence. Alerjik olabilir çünkü. Emin olduktan sonra sebzelerle iyi gider dedigin gibi
Ben annemdeyken verdim hafif bi agiz kenari kizarmisti herhalde fincamdan oldu dedin bugun yine denedim iste boynu agzi kenarlsri kirmizi oldu 10 dkya gecti ama bi sure vermeme karari aldim

Kizlar yogurt boyle olmus tadi falan guzel ama eksi degil allahtqn birde fikir olsun diye koyuyorun boyle bir kasik aldim tirtikli bebeklerin kendileri biseyler yiyebilmesi icin tirtiklarin arasinda kaliyo normal kasiga gore dokmeden bikismini yemis oluyo fotoda gorebilirsiniz
Nerden almıştın canım kaşığı

Kızlar dun ilkmez yogurt yaptim tabi olcerle falan degil eli yakacak sicaklikta ama yanacak kadar degil sonra fırın ısıtip yaptim taş gibi olmus cam kavonozda yapmistim hic bezle falan ortecem diye ugrasmayin en iyisi firin

Ben kavanozların kapaklarını örtünuyorum legenle kapatıyorum kavanozların üzerini 4 saat sonra dolaba atarken kavanozları kapatıyorum

Ellerine sağlık

Insanlar cok vicdansiz olmus bugun bi storyde sagliginda piyasasi var artik diye bi cümleduydum gercekten oyle , urolijiye gidersin doktor yok ameliyattasuraya git gidersin tum doktorları tek tek gezersin bizim isimiz degil uroloji baksin ne bana geliyosun der sekrete gidersin bak boyle boyle diye napiyim der endielenme bisey yoktur tartistim en sonunda sinirden agladim , palatik cerrahina sira bulabildim ilgilenir insallah

Back