2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Iyi diyelim iyi olalim valla. Dun aksam tansiyonum bir cikti hala basimda agirligi var. Kizimin adi Aysima. O da cok cadi valla yanindan ayırmıyor kimseyi. Agit yakıyor alin diye 😀
Senin Ömer napiyor, uykusu nasil oldu.

Geçmiş olsun canım tansiyon sorunu var mı sende
Başağrısı bende de var ama Ömer'in cigligindan 😁😖

Maşallah ne tatlı kuzun Allah'ım korusun Aysima kuzuyu ❤️❤️

Uykusu bir tık daha iyi ama hala iki saat deliksiz uyku yok bir saatten bir buçuğa çıktı gündüz deli gibi bağırıyor çığlık atıyor

Bu gün de gityim saç için depolar boşalmış d ve b vitaminleri kanmilaca d vitamini ve b vitaminleri yazdı şampuan önerdi

Geçmiş olsun canım tansiyon sorunu var mı sende
Başağrısı bende de var ama Ömer'in cigligindan 😁😖

Maşallah ne tatlı kuzun Allah'ım korusun Aysima kuzuyu ❤❤

Uykusu bir tık daha iyi ama hala iki saat deliksiz uyku yok bir saatten bir buçuğa çıktı gündüz deli gibi bağırıyor çığlık atıyor

Bu gün de gityim saç için depolar boşalmış d ve b vitaminleri kanmilaca d vitamini ve b vitaminleri yazdı şampuan önerdi
Amim canim hepimiznkini korusun insallah ❤
Tansiyon tetikte benim, sanirim adayim buna
Gebeliklerimde tansiyonum cok cok yuskek olmasa da korkuttu bizi
Normal yaşantıda da ara sira yokluyor. Suan yine bi tik yuksek beni rahatsiz ediyor bas agrisi :(

Insanlar cok vicdansiz olmus bugun bi storyde sagliginda piyasasi var artik diye bi cümleduydum gercekten oyle , urolijiye gidersin doktor yok ameliyattasuraya git gidersin tum doktorları tek tek gezersin bizim isimiz degil uroloji baksin ne bana geliyosun der sekrete gidersin bak boyle boyle diye napiyim der endielenme bisey yoktur tartistim en sonunda sinirden agladim , palatik cerrahina sira bulabildim ilgilenir insallah
Onlarin tuzu kuru ne olacak ki
Sikayet etsen de bi halt ettikleri yok
Örtuveriyorlar üstünü

Kizlar ben oglumda buharda pisirme yapmamıştım,corba gibi başlamıştım sebzelere .
Simdi buharda pisirip ezildiginde direkt o sekil mi veriyorsunuz yoksa sütünüz veya suyla mi biraz açıyorsunuz kivamini

Ben çatalla ezip azıcık kendi sütümden katıyorum ama çok püre gibi yapmıyorum canım. Hafif pütürlü bırakıyorum

Insanlar cok vicdansiz olmus bugun bi storyde sagliginda piyasasi var artik diye bi cümleduydum gercekten oyle , urolijiye gidersin doktor yok ameliyattasuraya git gidersin tum doktorları tek tek gezersin bizim isimiz degil uroloji baksin ne bana geliyosun der sekrete gidersin bak boyle boyle diye napiyim der endielenme bisey yoktur tartistim en sonunda sinirden agladim , palatik cerrahina sira bulabildim ilgilenir insallah
Paran varsa drlar emrine amade sağlıkta devrim deniliyor ben o devrimi görmüyorum şehir hastaneleri yıllarca bizi borçclandirilarak yapiliyor bilemiyorum şükür paramız var gidiyoruz ama gidemeyen ne olacak 😕🤔

Sünnet yapan dra arada girip konuşamadım mı belki sıra versinler derdi

Hahaa gunaydin cnm insanlar kendini bi bok sanmiş bende gobek icin gittim dahiliye dedi genel cerrahine git sira al varsa gittim bitane kahbe kadın saat 15:37 bana sıra verme saati bitti 15:40 da bitiyor dedi 17:00 kadar degilmi medai dedim hyr dedi tlf yoktu bi baktim saat 15:38 dedim saat var daha doktora sorayim hastasi varmi dedi doktorunda hastasi yok kapisi acikti dahiliyeyle karsilikli biz vardik sadece. Sekretere dedim sorma bosuna yok ben orada geliyorum dedim kadın bi sinirleniyor gormen lazim biz olmasak senin orda bi işin yok biz oldumuz surece senin aç karnin doyuyor paspala. Bak sıra vermemek icin neler yapiyor. Saat daha 15 : 37
En son bende kızdım sen sıranı versene doktor bakmak istemezse bakmaz verdi gidiyordum yanin daki diger sekreterlere diyor kimseye sıra vermeyin attık diye

Doktorun hastası yokkapı önü boş saat daha 15:37 sıra vermeyi kesmisler Şunu anlarım sırada 20 kisi vardır daha kapatirsin sistemi yetismicek diye vermezsin sistemden goruyor bos oldunu vermiyor calismaya gonlu yok kendini ne saniyorsa hastane sahibi falanmi

Paran varsa drlar emrine amade sağlıkta devrim deniliyor ben o devrimi görmüyorum şehir hastaneleri yıllarca bizi borçclandirilarak yapiliyor bilemiyorum şükür paramız var gidiyoruz ama gidemeyen ne olacak 😕🤔

Sünnet yapan dra arada girip konuşamadım mı belki sıra versinler derdi
Sünnet eden doktor yillik izinde yoksa kendi hastası oldugum ucin mecbur alirdi ama yok otek8 doktor kendi hastslarina zor bakiyomus bna baksmazmis plastik cerrah bakti yapiskligi az da olsa acti buyui ihtimal ameliyat dedi sinir kupuyum şuan

Yok yapmadım
Tam da hatirlamiyorum ama deneye deneye gitmistim sanirim. Aman verecen allah ne verdiyse aslinda 😁
Aferim Leval atlamısın ben simdi kabakla yogurdu versem cocuk vucudu putirdu olsa acaba hangisi yapti diye dusunecek halim yok heralde birinci cocukla ikinci arasinda ne degisti yap ver kabakmis patatesmis havucmus alerji malerji olmaz domates sut ueunleri yumurta yapar ne yapacaksa oda yogurdu tek versende alerji varsa olur karistirip vereende olur

Sünnet eden doktor yillik izinde yoksa kendi hastası oldugum ucin mecbur alirdi ama yok otek8 doktor kendi hastslarina zor bakiyomus bna baksmazmis plastik cerrah bakti yapiskligi az da olsa acti buyui ihtimal ameliyat dedi sinir kupuyum şuan
Vicdan yoksunlari
Kac dk alacak sanki baksalar pislikler 🤬🤬🤬

Nasil yani siz sunnet oldunu birdaha ameliyatmi olacak cocuk 🤔 is okadar ciddimi kuzum

Evet ne yazik ki ole guzel islemis ki, hatta hala surayi gezerseniz hakkimi helal etmem buraya giderseniz sutumu helal etmem diyip ogullarina vicdan yaptiran biri. Ben essiz gezmeye alisayim en iyisi.

Pess pess o nasıl kyvde tek size mi diyor diğer çocukları da bundan nasip alıyor mu
Sen bu günün tadını ailenle çıkar al yavrunu gez bırak eşin baksın annesine babasina kardeşine

Aferim Leval atlamısın ben simdi kabakla yogurdu versem cocuk vucudu putirdu olsa acaba hangisi yapti diye dusunecek halim yok heralde birinci cocukla ikinci arasinda ne degisti yap ver kabakmis patatesmis havucmus alerji malerji olmaz domates sut ueunleri yumurta yapar ne yapacaksa oda yogurdu tek versende alerji varsa olur karistirip vereende olur
Canim ben baslamadim daha, baslayinca dogaclama giderim abartmadan

Yilli izinde ise yıllık izinde nasıl bakamam diyor bunlar Dr musvettesi 😠 eşinle neye karar verdiniz sen hangi ilde idin çok geçmiş olsun canım

Back