2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Uzulme canim, saclarin o da cok rahatsiz olur emin ol. Bir de evin sicak. Kökü onda uzar kışa kadar

Evet sanırım çocuk olunca ekstra zorluk olduğu için oluyor. Belki çocuklarımızın bize bağımlılığı azalınca biraz daha değişir duygularımız.

Kizlar ben oglumda buharda pisirme yapmamıştım,corba gibi başlamıştım sebzelere .
Simdi buharda pisirip ezildiginde direkt o sekil mi veriyorsunuz yoksa sütünüz veya suyla mi biraz açıyorsunuz kivamini
Sutle ama en guzeli yogurtla oluyor daha kolay yutuyor

Kuzum uzeri cok purusuz gordumde niye oyle olduki marketten aldigin icin mi bizimki kaymak baglamis kasik zor girdi icine ilk
Uh masallah canim cig sut almadim ondan kaymak olmadi zaten bugun yine agzi burnu niynu kabardi kizardi yigurda peynire kisa bi molaa yapmam dha da

Yogurdu ayri vermek lazim ilk etapta bence. Alerjik olabilir çünkü. Emin olduktan sonra sebzelerle iyi gider dedigin gibi
Ben annemdeyken verdim hafif bi agiz kenari kizarmisti herhalde fincamdan oldu dedin bugun yine denedim iste boynu agzi kenarlsri kirmizi oldu 10 dkya gecti ama bi sure vermeme karari aldim

Nerden almıştın canım kaşığı

Kızlar dun ilkmez yogurt yaptim tabi olcerle falan degil eli yakacak sicaklikta ama yanacak kadar degil sonra fırın ısıtip yaptim taş gibi olmus cam kavonozda yapmistim hic bezle falan ortecem diye ugrasmayin en iyisi firin

Ben kavanozların kapaklarını örtünuyorum legenle kapatıyorum kavanozların üzerini 4 saat sonra dolaba atarken kavanozları kapatıyorum

Ellerine sağlık

Insanlar cok vicdansiz olmus bugun bi storyde sagliginda piyasasi var artik diye bi cümleduydum gercekten oyle , urolijiye gidersin doktor yok ameliyattasuraya git gidersin tum doktorları tek tek gezersin bizim isimiz degil uroloji baksin ne bana geliyosun der sekrete gidersin bak boyle boyle diye napiyim der endielenme bisey yoktur tartistim en sonunda sinirden agladim , palatik cerrahina sira bulabildim ilgilenir insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…