2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Benim kız önce kafasına sürerdi yemeği öyle seviyorsa 😄
yanındaki duvarın rengi değişmişti alıp atıyordu yarım saat yemek yiyorsa 1 saat temizlik banyo seansı sürerdi ama hep kendi yedi çevredekiler bak çocukla da uğraşmıyorsun kendi yiyor dediler ne bilsinler nasıl geldik oralara
Bende hergun banyo yaptiriyorum valla dun bi seftali yedi kulagina kdr seftali oldu 🤣 ilk bebiste senin ogurme oluyormuydu benimki. Cok sik ogurme haraketi yapiyor dun yumurta tadiyordu dilinin ortasjnda yumurta goruyorum ama asiri bi ogurme oksurme var ya yutuyo yada cikartiyo ne zmn gecer bu durum acaba yanimda biri olsa cocuk boguluyo diye panik olur

geçmiş olsun cnim.bizimkide baya pisik olmuş eczacı arkadaşım bi karışım hazırladı biraz iyi gibi oldu ama yinede çok kötü olmuş.doktorum oğlumun vitamin değerlerine bakacaktu kiyamadim kan aldırmaya.gelişimi normalse kendini uzme.birde en cok ta doktorunun emme konusuna sevindim zaten bizim emme sikligida cok düştü.
Gerçekten ben de moral bularak geldim doktordan.
Güvendiğim bir doktor o yüzden içim rahatladi.
Yüzde sekseni süt olmalı ama dedim, hayır öyle bir şey yok dedi. Gün içinde uyut emzir yapmaktan ve sürekli aklımda emzirme işinin olmasindan çok yoruldum. Tabiki yine aynı şeyi elimden geldigince yapacağım ama en azından kafam bir nebze daha rahat.
Eğer gerçekten gerekliyse kanına baktır canım bizim bu dogdugundan beri kacinci oldu. Doktorumuz kan, idrar görmeden emin olmadan bir şey söylemek istemiyor benim de icim rahat ediyor.

Ustun kabiliyetli 😂😂 insallah yapsinda keske uyurken yapsa hissetmeede ama bizimki cis kaka icin uyanip yapiyor 😂😂
Bilinçli çocuk :) iyi işte tuvalet eğitiminde gece kaçırmaz uyandırır senide:))
Z zeLina o nasıl bir uyuma şekli maşallah Lina prensese 😍
Uykucu şapşik😍 teşekkür ederiz ❤
Benim yaramaz sabahın 4'ünde uyudu. Hiç huyu değildi!
Bir uyuyor ohh diyorum bir bakıyorum uyanmış.... :KK35:
Şimdi uyur öğlene kadar. Dolma yapmaya niyetliyim, inşallah uyanmaz vakitsiz.
Emzik almıyor artık ve bu da beni çok zorluyor. Dün uyku halindeyken zorladım epey.... Ve aldı! Farkedene dek ağzındaydı en azından. Eşim şaşırdı.... Bir bakışı vardı gece gece kızına (aaa emziği alıyor dercesine) gülme tuttu beni:))
Son 2 gündür yumurta tattırıyorum, sevemedi pek. Bugün de tattıracağım.
Maşallah boncuk gözlü prensesine :nazar: :KK200:

yaa sana çok gülüyorum.
yazdıklarını gerçekten yaşıyorsan kötü ama öyle esprili dille yazıyorsun ki kendimi tutamıyorum.
bazen acele giriyorum sayfalara şöyle bir bakıyorum ama tanem i görünce yazdıklarnın hepsini okuyorum :)

sen çoook güzel ve çooook akıllı bir hatunsun istesen o adamı muma çevirirsin bunun farkındasın onun içinde bulunduğun durumu dalgaya alıyorsun.
😂 bacım şimdiye k aralara baglasam dertten ölmüştüm valla bu yaşadıklarımın fragmanı bile degil benim kocam çok fena bir senedir defter kalem istiyorum merkete gittigimizde alıyom yok dukkanda ajandalı guzelleri varmiş bana bıraktırıyor hamileyken dukkana gittimde hadi defteri ver dedim bi iki baktı etrafa defter yok dedi bitirmişler kalmamiş iki gun önce markette defter alacam dedim dukkandan getirim boş işleri bırak dedi geçen aradik bulamadinya dedimdefteri kiz kardesi ortaokula gidiyor onun vardir kalmde defterde dedi gittim aldım bi soylendi markette bos islerle ugrasiyon gereksiz falan filan kiz evde bi kagit kalem yok cocukla ilgili yazi yazmak not ttmak icin bi defter istedim anam lafa fiyat yazmiyordu defterde sonra bi baktım 28 tlmis bi defter fisten gordum 😂😂 iste böyle hinlik yaparsan olaca bu 😂😂
Benim bildigim hesap ortak diye ne alınacaksa alınir para pul dusunmezsin bizimki birikim yapalim diyo bana tamm yapalim eve parami getirecen hayir bankadaki parada bizim eee herkez harcicak olsun diyor birileri sıkmasınlazım yoksa yarin bi ekmege muhtac kaliriz diyo kusura bakma yengelerin bi fazla yesin diye ben kendimi sıkmayi birak benim fuzuli bi harcamam yok zaten karnim doyuyo okadar bana dedine bak
Bizim kari koca iliskileri komedi

Son düzenleme:
[
Detaylı anlat bakim sunu , gunluk sutmu aldin cig sut mu maya olarak market mayasi mi kullandin nasil kac dk derece firinda kaldi ustu ortulumuydu
Cig inek sütü once kaynattim benim taze yogurt yoktu yogurt yapmak icin birde probiyotik hakkinda guzel yorumlar vardi migrostan probiyotik maya aldik yarim caybardagi sute süt el yakacak kadar sıcak degil ılıkta degil yani parmagin koydugunda elin sıcak oluyor ama dayanilmicak bi sıcaklık degil derece ilede ayarlayabilirsin bir paket maya dokup firin once ısıttim alt ust ayar 150 derecede bes dk falan sonra bardagi koyarken bes on saniye acik tuttum sıcak gibi gelmisti biraz 6 saat uzeri acık cay bardagı fırın kapalı bi sekilde durdu 6 saat sonra sutu ısıttım cam kavanoza koydum mayayla karıstirip fırın aıcak yine aynı sekilde 5-6 saat bekledi sonra kapagi kapatip buz dolabina koydum evinde yogurdun varsa hic mayayla ugrasma ben maya olmadi icin probiyotikli olsun diye yaptim bundan sonrakileri birbirine ekleyerek yaparim

Bende hergun banyo yaptiriyorum valla dun bi seftali yedi kulagina kdr seftali oldu 🤣 ilk bebiste senin ogurme oluyormuydu benimki. Cok sik ogurme haraketi yapiyor dun yumurta tadiyordu dilinin ortasjnda yumurta goruyorum ama asiri bi ogurme oksurme var ya yutuyo yada cikartiyo ne zmn gecer bu durum acaba yanimda biri olsa cocuk boguluyo diye panik olur
Şükür kujum kızımda olmamıştı oğlumda da olmuyor daha iki sebze denedik =)

[

Cig inek sütü once kaynattim benim taze yogurt yoktu yogurt yapmak icin birde probiyotik hakkinda guzel yorumlar vardi migrostan probiyotik maya aldik yarim caybardagi sute süt el yakacak kadar sıcak degil ılıkta degil yani parmagin koydugunda elin sıcak oluyor ama dayanilmicak bi sıcaklık degil derece ilede ayarlayabilirsin bir paket maya dokup firin once ısıttim alt ust ayar 150 derecede bes dk falan sonra bardagi koyarken bes on saniye acik tuttum sıcak gibi gelmisti biraz 6 saat uzeri acık cay bardagı fırın kapalı bi sekilde durdu 6 saat sonra sutu ısıttım cam kavanoza koydum mayayla karıstirip fırın aıcak yine aynı sekilde 5-6 saat bekledi sonra kapagi kapatip buz dolabina koydum evinde yogurdun varsa hic mayayla ugrasma ben maya olmadi icin probiyotikli olsun diye yaptim bundan sonrakileri birbirine ekleyerek yaparim
Bnde probiyotikli yaptim kuzum oldu ama boyle tas gibi deel 🤣 bakiim deneye deneye bulcam artik 🤣🤣🤣

F Fobia eşin merhametinden dolayı yapamıyor aslında. Anlattığın yerde babamların durumunu gördüm 5 kardeşler ama sadece babam dedem ve babaanneme baktı diğerlerinin de işine geldi tabi söylemezdi babam 1 günde siz götürün vs.13 sene baktılar Annem hep evdeydi daha 1 hafta oldu babaannem vefat edeli. Annemle babamı vicdanı rahat şu an diğerlerinden birinin durumu hiçbir evladı da ona bakmıyor karı koca yalnızlar. Diyeceğim şu sabır gerektiren bir durum ana-baba hakkı kolay ödenmiyor. Şu an onlar akıllı olduğunu zannediyorlar sadece..
Basin sagolsun canim

Dun kustuk hep kusuz bizim nadir barisik oldumuz yanindaydi kuzum cocuguyla ilgili vidiosunu falan cekti agam paşam cekti bende 10 gundur yemek yapmiyorum bundan sonra boyle
Sormuyor mu yemek yok mu diye 😄

F Fobia yazdıklarını okudum canım yerden göğe kadar haklısın eşinin kardeşleri ayip etmiş sizinde plan yapmak isteyebileceginizi düşünmeleri gerekirdi ama artık ince düşünce empati yapmak maalesef yakinlarimizda bile olmuyor açık gözlük sanıyorlar
Esin bırakıp çıkamaz o yaşlı insanları ve kaynini sen çok bunalirsan kaç annemlerin yanına gelecek yıl içinde oturun konuşun eşin kardeşleri ile konuşsun
Bunları suçlama yaparak değil makul şekilde anlat
Esleemizin büyük çoğunluğu bize oğlumuz bakacak bilinç altlarına vurgu yapılarak büyütülmüş ama bilmiyorlarki gelinin bunda zorunluluğu yok
Allah merhameti ve vicdani bizden ve çevremizden eksik etmesin

Sende kendini üzme canım

Benim oğlan sesin farkına vardı çığlık atarak bizi yönetiyor kucağa aldırtiyor kendini gezdirtiyor🤣🤣

Sesinden başım catlayacak o derece bağırıyor 😁🙄

Şu an ayağımda uyudu yarım saatte olsa sessizlik çok güzel
Bizimkide surekli bagiriyor, demekki bu aylarda boyle oluyor. Doktora gittik bebbeklerin icinde sadece bizimki bagiriyor. Bazen oyun oynadigini zannrdigor bazen birsey anlatmaya calisiyor. Ben araba opera yaptim eglenmek icin. Ondan sonra bagirmaya basladi. Sadece bagirarak anlasiyoruz.

Yok kuzum yanlis anladin bezlerde idrar gostergesi oluyorya mavilik dedigim onyani birde bugun cok kustu nettede kusma bulanti kanama idrar yapmama durumu varsa sıkıntılı diyor
Baksana nasıl kustu sut verdim icmemisti meyve puresi vermistim

Geçmiş olsun canım nasıl paşa geceniz nasıl geçti

Kizlar yogurt boyle olmus tadi falan guzel ama eksi degil allahtqn birde fikir olsun diye koyuyorun boyle bir kasik aldim tirtikli bebeklerin kendileri biseyler yiyebilmesi icin tirtiklarin arasinda kaliyo normal kasiga gore dokmeden bikismini yemis oluyo fotoda gorebilirsiniz

Eklentiler

• 20190710_110040.jpg
    20190710_110040.jpg
    91,3 KB · Görüntüleme: 51
  • 20190710_110407.jpg
    20190710_110407.jpg
    62,6 KB · Görüntüleme: 53
Kizlar yogurt boyle olmus tadi falan guzel ama eksi degil allahtqn birde fikir olsun diye koyuyorun boyle bir kasik aldim tirtikli bebeklerin kendileri biseyler yiyebilmesi icin tirtiklarin arasinda kaliyo normal kasiga gore dokmeden bikismini yemis oluyo fotoda gorebilirsiniz
Eline sağlık :) bu kaşıktan ben de almayı düşünüyorum gördüm hoşuma gitti de kullanışlı olur mu emin olamamıştım alırım artık.

Back