2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Cok normal canımogurmesi birse mutlaka dik pozisyonda yedirmeli bebisleri pure de olsa yatar pozyonda yedigi zaman kacma ihtimali cok cok yuksek birde bebeklerin ogurme refleksi cok onde basliyo bugun mesela omlet yaptim verdim goruyorum dilinin ortasinda ama oguruyo nasil degdigi icin o sinira iste sonra ya yutuyor yada çıkarıyor normal yani
ee Cnim oturur şekilde agzina verdiğim zaman kesinlikle hiç yutmuyor ağzında getirip görürüm çıkarıyor mama sandalyeside bosunaymis anca pusette yedirebiliyorum.blw usulü asla yemez zaten

cnim malesef ilk ay kaybettim asi kartını.geleceğim tarihi bi kağıda yazar verir hemşire bende hiç istemedim acikcasi
Bence tekrar iste canım olduğu aşıları yazın. Eksik falan kalmasın, görüşlerini bilmiyorum tabi ama ben aşılarını yapılması taraftarıyım. Takvime göre 1 yaşına kadar daha aşı yok. Sadece Eylül ayında kontrole çağırdılar o kadar. Bir de Doktorunuza sorarsan yazar mısın rica etsem. Yeterli dediler ama doktor yapalım özel olarak alın derse alalım bari alınıyorsa

Cnim maşallah oglusuna.öyle bi yiyorki sanki beni kurtarın bakışı var.bakışları aynı küçük emrah bakışı senin oglusa bakınca dakikalarca gülüyorum Rabbim nazardan korusun
Seftali yedigi teksey herhalde 🤣 baya bi yumusak veriyorim birde🤣 bide sevmediği bisey yediginu koyayim da bide onu gor 🤣 amin kuzum amin cumlemizinkini ya rabbim korusun ❤

ee Cnim oturur şekilde agzina verdiğim zaman kesinlikle hiç yutmuyor ağzında getirip görürüm çıkarıyor mama sandalyeside bosunaymis anca pusette yedirebiliyorum.blw usulü asla yemez zaten
Yatar vaziyet oldumu kuzum iste sivi olsa bile bogazina kacma ihtimali cok daha yuksek oluyomus iste bende oyle okudum bide bence puturlu kalsin biraz blender zaten kesinlikle onermiyolar gerci sen bizden tecrubelisin daha iyi bilirsin 😊

Bence tekrar iste canım olduğu aşıları yazın. Eksik falan kalmasın, görüşlerini bilmiyorum tabi ama ben aşılarını yapılması taraftarıyım. Takvime göre 1 yaşına kadar daha aşı yok. Sadece Eylül ayında kontrole çağırdılar o kadar. Bir de Doktorunuza sorarsan yazar mısın rica etsem. Yeterli dediler ama doktor yapalım özel olarak alın derse alalım bari alınıyorsa
Cnim cuma kontrolumuz var mutlaka sorar seni etiketlerim
aşıları hemşire değilde doktorumla görüşeceğim.hatta özellikle zature asisi 9.ayda yapılıyor demişti bana

Yatar vaziyet oldumu kuzum iste sivi olsa bile bogazina kacma ihtimali cok daha yuksek oluyomus iste bende oyle okudum bide bence puturlu kalsin biraz blender zaten kesinlikle onermiyolar gerci sen bizden tecrubelisin daha iyi bilirsin 😊
estafurulla Cnim,, benim kizim çok hassasti çok çektim ek gıda konusunda 9.aya kadar ne verdiysem midesini bulsndirip kendisini kusturuyordu kaldi blw usulü 1.5yasa kadar zaten yaklastirmadim.ama çocukların zamanı geldiğinde istemesen bile blw usulü yiyorlar.orda sıkıntı yapan anneler kesinlikle yapmasın.

estafurulla Cnim,, benim kizim çok hassasti çok çektim ek gıda konusunda 9.aya kadar ne verdiysem midesini bulsndirip kendisini kusturuyordu kaldi blw usulü 1.5yasa kadar zaten yaklastirmadim.ama çocukların zamanı geldiğinde istemesen bile blw usulü yiyorlar.orda sıkıntı yapan anneler kesinlikle yapmasın.
Bense cok kati degilim zaten bu konuda yapabiliyorsa destekleyecegim gerekirse ac birakcak halim yok zaten denemeden goremeyiz mesela bak bu aksam surup veriyorumkasikla agzini kitliyor ve kesinlikle açmıyor kasigi kendi tutmak istiyor esim dedi birak tutsun bak kendi icecek gibi tabi bi ucundan ben tutuyorum kavradi ve agzina götürdü içti acti agzini kasiga karsi biseyi var gerçektenbenimkinin

Gunluk sut mu aldin cig sut mu canim ben marketten alip denedim belki ondan yapamadım

Günlük süt ile yaptım canım marketten alıp. Çiğ sütü hem sevmiyorum hem de mikropları ölsün diye 100 derecede kaç dk kaynatılıyor, sütün hiçbir espirisi kalmıyor sanki.

45 dereceye kadar ısıttım sütü, kaynatmadım. 1 litre süte 2 yemek kaşığı activia ekleyip iyice karıştırdım. Fırını 5 dk ısıtıp kapattım, mayaladığım kapları ağzı açık 5 saat fırının içinde fırının kapağını hiç açmadan beklettim. 4 saat de yetrli olabilir. Sonra yine kapaklarını kapatmadan buzdolabına alıp bi 3 saat de soğumasını bekledim. Sonra kapattım kapaklarını

Kaynatmadan oluyor gibi görünüyor ama sulu oluyor.
Mesela çantaya koyup çık ayran gibi oluyor
Kaynatınca daha iyi
Günlük süt ile yaptım canım marketten alıp. Çiğ sütü hem sevmiyorum hem de mikropları ölsün diye 100 derecede kaç dk kaynatılıyor, sütün hiçbir espirisi kalmıyor sanki.

45 dereceye kadar ısıttım sütü, kaynatmadım. 1 litre süte 2 yemek kaşığı activia ekleyip iyice karıştırdım. Fırını 5 dk ısıtıp kapattım, mayaladığım kapları ağzı açık 5 saat fırının içinde fırının kapağını hiç açmadan beklettim. 4 saat de yetrli olabilir. Sonra yine kapaklarını kapatmadan buzdolabına alıp bi 3 saat de soğumasını bekledim. Sonra kapattım kapaklarını
Sagolun kizlar denemelik 1lt yapmistim zaten her iki turlude deneyecegim artik hangisinde tutturursam onda giderim 🤣 bu parmam tutma olayiyka anlamaya calisiyorum cok ilikda olmamali sanirsam dimi ilk defa yapiyorum cahhillim 🤣🤣

tatlım hayirli olsun.nasıl geçti sunettuniz oğlan çok agladimk? ozeldemi yoksa şehir hast. yptiniz
Özelde yaptirdik kuzum sadece hastaneden geldik uyuttum uyusukluk gecmeden uyandiginda cok agldi suan iyi gibi ama hic cis yapmadi 11 saatir

morceket morceket şoktayım şu an ya olan aşı nasıl kaldırılır. Madem gereksizdi bizimkinden 20 gün önce doğmuş çocuklara neden yapılıyordu? Gerekliyse bizimkilere neden yapılmıyor? Biz menenjiti rotayı sağlık ocağının yapması gerektiğini düşünürken ücretsiz olanları da kaldırmaya başladılar. İyice yaşanmaz hale getirdiler ülkeyi

Kac derece de isittin kuzum firinu

Back