2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
cnim benim bildiğim zatürre asisi pnomokok asisidir oda 9.ayda yapılıyor.4.ayda gittiğimde asıya kan ilaci devit vermişti hemşire hatta bittiğinde benden ışte demişti.
Üç tane asi yapmışlar canim bebeğine size kaç tane vuruldu bize bir yasa kadar asi yok dendi sizi 9.ayda mi cagirdilar

Artık neyden kisacaklarini şaşırdılar 28/12/2018 digumluyuz 4 asi oldu biri ağızdan iki bacaktan bir koldan

Dediğin gibi alamayan insanlar ne verecek d vitamini ve kan ilacı olarak sağlıktan tasarruf olmaz keşke başka şeylerde de tasarruf yapılsa
Cnim ilk aşıyı bekledik gelmedi cebimizden almıştık.kan ilaci devit sorun değilde umarım başka adımlardan kısıtlama yapmazlar

kizlar bende bugün ilk defa kabak, patates sutumle sulandirarak tartirdim.keşke attırmak olaydim benim oglan bi ogurdu renkten renge dönüştü kusmaya çalıştı.hemen yaptığım pireyi çöpe doktim halbuki iki gün once kahvaltiyi çok istekli olmasa da reddetmedi keza meyve puresinide.oglum benim gibi hiç sebze yemeğini sevmiycek belli😁
Canım bebişleri pütürlü şeyler damaklarına değince öğürüyor bu normalmiş acaba sebzeler pütürlümüylü.

Artık neyden kisacaklarini şaşırdılar 28/12/2018 digumluyuz 4 asi oldu biri ağızdan iki bacaktan bir koldan

Dediğin gibi alamayan insanlar ne verecek d vitamini ve kan ilacı olarak sağlıktan tasarruf olmaz keşke başka şeylerde de tasarruf yapılsa
Aynen canım, koldan olan konjue pnomökök yapmadı işte 2019 doğumlu olanlarda 6. ayda yapılan dozu kaldırmışlar. Pekiştirmesi yapılacak sadece 1 yaşında iken. Bir şey olmaz heralde, Allah korusun yavrularımızı

Son düzenleme:
cnim benim bildiğim zatürre asisi pnomokok asisidir oda 9.ayda yapılıyor.4.ayda gittiğimde asıya kan ilaci devit vermişti hemşire hatta bittiğinde benden ışte demişti.
Yok canım, 2,4,6 ve 12. aylarda yapılıyor. 2. Ve 4. Yü oldu. 6. Aydaki kaldırılmış. 12. Ayda yapılacak son kpa

Cnim ilk aşıyı bekledik gelmedi cebimizden almıştık.kan ilaci devit sorun değilde umarım başka adımlardan kısıtlama yapmazlar
Bizdede birer tane bacaklarından birde ağızdan 3 aşı yapıldı kısıtlanan diğer aşı özelmi yaptırıcaz acaba

Bizdede birer tane bacaklarından birde ağızdan 3 aşı yapıldı kısıtlanan diğer aşı özelmi yaptırıcaz acaba
Çok kötü olmuş ya biz bir kaç günle vurulduk o zaman Dr sormak gerek

cani seni ilk kez gördüm ne güzel bir yüzün var ❤️tebessüm hiç eksik olmasın yüzünde Paşa'nın bakışlar aynı sen maşallah onada 💙

oyle mi ya 😯 bizim zaten zature geçmişimiz var olmazsa ben alırım.ee prki 6.ay aşısı ne oluyor?
Canım aşı kartı verilmedi mi size. Bunlar sağlık ocağında yapılan zorunlu aşılar... 6. Ayda bu pnomökök(zatürre) , hepatit b, karma aşı ve çocuk felci aşısı yapılıyor. 4 tane idi. Bize 3 tane yaptılar. Dediğim gibi 2019 doğumlularda kpa aşısını 6. Ay takviminden kaldırmışlar

Normal yemek gibi mi yaoiyorsun yani yağda soğanı falan kavurup yoksa hepsini hasliyor musun yine
Yok yag koymuyorum canim. Hasliyorum kivami nasil olsun istiyorsam ona gore su koyup. Mesela gecen semizotu yaptim. Arpacik soganin yarisi, sarimsagin yarisi, bir avuc semizotu, bir cay kasigi pirinc, bir iki halka havuc rendesi uzerini gececek kdr su kattim iyice yumusayinca catalla ezdim eger iyice yumusamamissa suzgecte eziyorum. Sonra ustune bir cay kasigi zeytintagi2 gun yiyor :)

Canım aşı kartı verilmedi mi size. Bunlar sağlık ocağında yapılan zorunlu aşılar... 6. Ayda bu pnomökök(zatürre) , hepatit b, karma aşı ve çocuk felci aşısı yapılıyor. 4 tane idi. Bize 3 tane yaptılar. Dediğim gibi 2019 doğumlularda kpa aşısını 6. Ay takviminden kaldırmışlar
cnim malesef ilk ay kaybettim asi kartını.geleceğim tarihi bi kağıda yazar verir hemşire bende hiç istemedim acikcasi

kizlar bende bugün ilk defa kabak, patates sutumle sulandirarak tartirdim.keşke attırmak olaydim benim oglan bi ogurdu renkten renge dönüştü kusmaya çalıştı.hemen yaptığım pireyi çöpe doktim halbuki iki gün once kahvaltiyi çok istekli olmasa da reddetmedi keza meyve puresinide.oglum benim gibi hiç sebze yemeğini sevmiycek belli😁
Cok normal canımogurmesi birse mutlaka dik pozisyonda yedirmeli bebisleri pure de olsa yatar pozyonda yedigi zaman kacma ihtimali cok cok yuksek birde bebeklerin ogurme refleksi cok onde basliyo bugun mesela omlet yaptim verdim goruyorum dilinin ortasinda ama oguruyo nasil degdigi icin o sinira iste sonra ya yutuyor yada çıkarıyor normal yani

Yapmak istiyorum içimden geliyor hem çeşit oluyor bana da düşünmüyorum ne yapsam diye diye, hem basit şeyler ki
Ayları gereği pek gerek yok anlamında demiştim kurabiye çok üst seviye onlar için karışık şeylere gerek yok ama tabi sen bilirsin canım yapanın eline yiyenin ağzına sağlık :)

Back