2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Vallahi bugün aynısını düşündüm bu kızın uslu bir bebegi olsaydı neler yapardi acaba bu haliyle neler yapıyor dedim kendi kendime mutfakta 😍
Hea kız bende hayret ediyorum bu arada ben bisey yapacak oldummu hep dusunuyorum nezamana yer bu bunu diye S Sevimlipanduf sen yaptiklarini gunes bitirebiliyormu?

Geçmiş olsun canım. Umarım çatlak bir an önce geçer kaka yapamayınca çok zor. :KK43: Maflor damla ne için. Bende ölçüm için doktora götürdüm şimdi çocuğu delmeyelim dedi başka damla verdi bunu dene dedi. Tahlilde çocuğu çok deliyorlarmi tahlil için kanı nereden alıyorlar. Agladimi.
Teşekkürler canım.
Mafloru düzenleyici olarak verdi ishale de kabizliga da iyi geliyormuş.
Kanı elinin ustunden aldılar biraz ağladı.
Ama ilk seferde buldular.
Hatta geçen ay da alınmıştı geçen ay bakıldı dedim doktora o geçen aydi dedi tekrar aldırdı :)
Hemşirenin tecrübesine biraz da cocugun damarlarına bağlı galiba. Büyük oglumdan bebekken kan alınmıştı bir keresinde. Hemşire tecrubesizdi
tüm kolu minik minik morarmisti hiç unutamıyorum 🙁

Teşekkürler canım.
Mafloru düzenleyici olarak verdi ishale de kabizliga da iyi geliyormuş.
Kanı elinin ustunden aldılar biraz ağladı.
Ama ilk seferde buldular.
Hatta geçen ay da alınmıştı geçen ay bakıldı dedim doktora o geçen aydi dedi tekrar aldırdı :)
Hemşirenin tecrübesine biraz da cocugun damarlarına bağlı galiba. Büyük oglumdan bebekken kan alınmıştı bir keresinde. Hemşire tecrubesizdi
tüm kolu minik minik morarmisti hiç unutamıyorum 🙁
Banada zor delmeyelim dediler. Tecrübesiz hemşireler delik deşik ediyor demekki :(

Z zeLina canım sudocrem sadece pişik önleyici imiş dr demişti olduktan sonra pek faydası olmuyor yani. Yanlış hatırlamıyorsam antibiyotik mi kullanıyordunuz o pişik yapıyor bi kere kullanmıştık idrar enfeksiyonunda dr bi krem vermişti ayrı pişik için. Bepantol, hametan iyi gelir ama

Tabiki canım fikir oluyor insana ya mesela tam semizotu mevsimindeyiz ki ben çok severim her akşam yeriz ama güneşe nasıl versem diye düşünüyordum kitapta tarif var semizotlu, şimdi güneş uyurken ona hemen pekmezli bi kurabiye yaptım kitaptan, boyle meyve pürelerine Ya da yoğurduna falan eklerim koyarım kavanoza epey zaman yeter, şimdi fırında pişiyorlar paylaşacağım pişsin 😍
Canım hevesini kırmak istemiyorum heyecanını anlıyorum ama 6.ayda bu kadar kasmana gerek yok hele pekmezli kurabiyeye falan hiç gerek yok en sade halleriyle tatmaları yeterli :)

Vallahi bugün aynısını düşündüm bu kızın uslu bir bebegi olsaydı neler yapardi acaba bu haliyle neler yapıyor dedim kendi kendime mutfakta 😍
😂😂 gündüzleri totomun uzerine hiç oturmuyorum bi kahvaltı yapabilirsem o zaman 10 dk kadar otur kalk otur kalk güneşten dolayı, uyuduğunda da muhakkak iş çıkıyor Ya kendimize yemek Ya güneşe yemek Ya ütü Ya çamaşır bişeyler bişeyler, uğraşıyoruz işte oyle tek sorunum topuk dikenim acıyorlar yaaaa😩 yeter ki yesin kuşum seve seve yaparım

Doktordan geldik kizlar.
Kan ve idrar tahlili yapıldı demir kullanmiyirdum biraz düşük çıktı başlayacağım. B12 de az biraz dusukmus iğne verdi. Bunlar da istahsizligi sebep olabilir dedi.
Kilo alimi, gelişimi normal şükür.
Emmesi az dedim gece emzirme sabaha aç kalksın gün içinde daha çok emecektir ayrıca günde birkaç defa emse yeter çok kasmana gerek yok artık dedi.
Kaşık mamasını sordum onermiyorum evde tahıl yok mu karistir ver dedi 😁
Normal mamayı da sordum gerek yok dedi.
CANIM AZRAMM CANIM AZRAMM canım kabızlık için lifli gıdalar yedikce düzelecek dedi maflor Plas damla verdi bir ay kullanacagiz. Ayrıca poposunda malesef çatlak oluşmuş iki tane krem veddi onun için de.
geçmiş olsun cnim.bizimkide baya pisik olmuş eczacı arkadaşım bi karışım hazırladı biraz iyi gibi oldu ama yinede çok kötü olmuş.doktorum oğlumun vitamin değerlerine bakacaktu kiyamadim kan aldırmaya.gelişimi normalse kendini uzme.birde en cok ta doktorunun emme konusuna sevindim zaten bizim emme sikligida cok düştü.

Hea kız bende hayret ediyorum bu arada ben bisey yapacak oldummu hep dusunuyorum nezamana yer bu bunu diye S Sevimlipanduf sen yaptiklarini gunes bitirebiliyormu?
Mesela 1 litre sütten yaptım ya yoğurdu bizde yedik 3. Gun bugün azcık kaldı yarın da yeter öbür güne yeniden yapmam gerekir, başka bişeyi oyle çok çok yapmıyorum ki kuzum minicik sos tenceresinde çorbasını yapıyorum 2-3 kaşık yedirip kalanını bazen atıyorum bazen ertesi güne ayırıyorum

Canım hevesini kırmak istemiyorum heyecanını anlıyorum ama 6.ayda bu kadar kasmana gerek yok hele pekmezli kurabiyeye falan hiç gerek yok en sade halleriyle tatmaları yeterli :)
Yapmak istiyorum içimden geliyor hem çeşit oluyor bana da düşünmüyorum ne yapsam diye diye, hem basit şeyler ki

kizlar bende bugün ilk defa kabak, patates sutumle sulandirarak tartirdim.keşke attırmak olaydim benim oglan bi ogurdu renkten renge dönüştü kusmaya çalıştı.hemen yaptığım pireyi çöpe doktim halbuki iki gün once kahvaltiyi çok istekli olmasa da reddetmedi keza meyve puresinide.oglum benim gibi hiç sebze yemeğini sevmiycek belli😁

Mesela 1 litre sütten yaptım ya yoğurdu bizde yedik 3. Gun bugün azcık kaldı yarın da yeter öbür güne yeniden yapmam gerekir, başka bişeyi oyle çok çok yapmıyorum ki kuzum minicik sos tenceresinde çorbasını yapıyorum 2-3 kaşık yedirip kalanını bazen atıyorum bazen ertesi güne ayırıyorum
Anladim kuzum gunluk tek ogunmu veriyorsun

Selam kızlar, herkes iyidir umarım. Bugün kızım 6. ay aşılarını oldu. Normalde aşı takviminde 4 aşı görünüyordu, 3 tane yaptılar. Kpa yani zatürre olan yapılmadı. 1ocak 2019 öncesi doğanlara yapılıyormuş, sonrakilere yapılmıyor. Benimki 3 Ocak doğumlu. IMG_20190709_215247.jpg Doğruysa eğer devlet kısıtlamaya gitmiş, hemşire öyle dedi. Hatta d vitamini ve kan damlaları da verilmeyecekmiş ücretsiz olarak. Şaşırdım kaldım hadi biz alırız da, neyse. Araştırdım açıklamasını da buldum, karar alınmış...

Selam kızlar, herkes iyidir umarım. Bugün kızım 6. ay aşılarını oldu. Normalde aşı takviminde 4 aşı görünüyordu, 3 tane yaptılar. Kpa yani zatürre olan yapılmadı. 1ocak 2019 öncesi doğanlara yapılıyormuş, sonrakilere yapılmıyor. Benimki 3 Ocak doğumlu. Eki Görüntüle 2287145 Doğruysa eğer devlet kısıtlamaya gitmiş, hemşire öyle dedi. Hatta d vitamini ve kan damlaları da verilmeyecekmiş ücretsiz olarak. Şaşırdım kaldım hadi biz alırız da, neyse. Araştırdım açıklamasını da buldum, karar alınmış...
cnim benim bildiğim zatürre asisi pnomokok asisidir oda 9.ayda yapılıyor.4.ayda gittiğimde asıya kan ilaci devit vermişti hemşire hatta bittiğinde benden ışte demişti.

Selam kızlar, herkes iyidir umarım. Bugün kızım 6. ay aşılarını oldu. Normalde aşı takviminde 4 aşı görünüyordu, 3 tane yaptılar. Kpa yani zatürre olan yapılmadı. 1ocak 2019 öncesi doğanlara yapılıyormuş, sonrakilere yapılmıyor. Benimki 3 Ocak doğumlu. Eki Görüntüle 2287145 Doğruysa eğer devlet kısıtlamaya gitmiş, hemşire öyle dedi. Hatta d vitamini ve kan damlaları da verilmeyecekmiş ücretsiz olarak. Şaşırdım kaldım hadi biz alırız da, neyse. Araştırdım açıklamasını da buldum, karar alınmış...
Artık neyden kisacaklarini şaşırdılar 28/12/2018 digumluyuz 4 asi oldu biri ağızdan iki bacaktan bir koldan

Dediğin gibi alamayan insanlar ne verecek d vitamini ve kan ilacı olarak sağlıktan tasarruf olmaz keşke başka şeylerde de tasarruf yapılsa

Back