- 1 Kasım 2013
- 4.545
- 4.920
- 198
Ne kötü herşeyi sevdirmek varken nefret aşılıyorlar ben dilimin döndüğünce kızıma sevgi aşılamaya çalışıyorumyengem ikizlerimi bacagının arasına alır byrnunu sıkar tıkardı ben korkardım genç kızken![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne kötü herşeyi sevdirmek varken nefret aşılıyorlar ben dilimin döndüğünce kızıma sevgi aşılamaya çalışıyorumyengem ikizlerimi bacagının arasına alır byrnunu sıkar tıkardı ben korkardım genç kızken![]()
Ailesi bakima mi muhtac ?Ozrumu dileyerek biraz dert yanmak istedimEsimle su an oturduk konusmuyoruz. Sebep: yine aile apartmani olayi. Kimse aile apartmaninda oturmasin bence
temmuz sonu tatile gidecegiz insallah esim de ailesini yalniz birakmamak adina o zamana kdr yasadigimiz yere yakin cevre disinda bir yere gitmiyor. Haftaya annemlere gidecegim oglumla o gelemiyor ailesini yalniz birakmasinmis beni de buraya hapsetmis gibi olurmus onun ailesiymis ben katlanmak zorunda degilmisim ben tatil yapayimmis o bekleyecekmis. Abisi su an2-3 gunlugune sehir disinda, ay ortasinda onlar da tatile gidecek, sora kurban icin gidecekler agustos sonuna kadar gelmeyecekler. Bu aksam aradi haftaya 3-4 gunlugune biz yokuz siz evdesiniz di mi diye soruyor. Ben de soylendim tabi ki seni enayi yerine koyuyorlar.4 kardessiniz bi sen yazin ortasinda burada oturuyorsun diye.sonuc; yuzu dusuk, surat bi karis, ne kadar kadersizim diye soylenen bir koca. Gece kac defa kalkacagini bilmeden ne zamana kadar benim kocam hep bole ezilecek diye gozune uyku girmeyen bir hanim
![]()
Evet ne yazik ki bakima muhtac. Kv 75 yasinda, kp kalp hastasi zor nefes aliyor, bir de bakima muhtac kaynim var. Ama iste donusumlu olarak adil bi sekilde ayarlanabilecek durumken, biri cikiyor akillo davraniyor ve esim yine evde kalan taraf. Tamam bizi dusunup seni tutmaya hakkim yok sen ailenle gez diyor da ben ailemle gezcek olsam evlenmezdim yaniAilesi bakima mi muhtac ?
Niye illa yanlarinda durma gereksinimi duyuyor esin?
Sen de bir gidip omur boyu kalmayacan tatilde zaten
10 15 günlüğüne cok mu zormus esiyle çocuğuyla vakit gecirmek
Odun herifler
Su erkeklere iyice uyuz olmaya basladim ya
%80 i tam öküz
Aynen ben de ban yememek icin sustum da yani siniri tepesine cikiyor insanin. Kesin gereklidir zaten gereksiz olsa baştan hiç koymazlardı takvimeAynen canım, 20 günü geçtim, 31 aralıkta doğana yapılıyor, 1ocaktakine yok. :) Sağlıktan nasıl tasarruf yapılabilir, hele bebeklerde çocuklarda aklım almıyor. Bi de o kadar tasarruflu ülkeyiz ki..... Neyse konuşsam birazdan ilk banımı yiyeceğim. Bence kesinlikle gereklidir. Dediğin gibi ne farkı var, gereksizce bir gün öncekine neden yapılıyor. Sağlık çalışanları da bişey diyemiyor işte. Neymiş yeterli olurmuş. E olur umarım...
Ozrumu dileyerek biraz dert yanmak istedimEsimle su an oturduk konusmuyoruz. Sebep: yine aile apartmani olayi. Kimse aile apartmaninda oturmasin bence
temmuz sonu tatile gidecegiz insallah esim de ailesini yalniz birakmamak adina o zamana kdr yasadigimiz yere yakin cevre disinda bir yere gitmiyor. Haftaya annemlere gidecegim oglumla o gelemiyor ailesini yalniz birakmasinmis beni de buraya hapsetmis gibi olurmus onun ailesiymis ben katlanmak zorunda degilmisim ben tatil yapayimmis o bekleyecekmis. Abisi su an2-3 gunlugune sehir disinda, ay ortasinda onlar da tatile gidecek, sora kurban icin gidecekler agustos sonuna kadar gelmeyecekler. Bu aksam aradi haftaya 3-4 gunlugune biz yokuz siz evdesiniz di mi diye soruyor. Ben de soylendim tabi ki seni enayi yerine koyuyorlar.4 kardessiniz bi sen yazin ortasinda burada oturuyorsun diye.sonuc; yuzu dusuk, surat bi karis, ne kadar kadersizim diye soylenen bir koca. Gece kac defa kalkacagini bilmeden ne zamana kadar benim kocam hep bole ezilecek diye gozune uyku girmeyen bir hanim
![]()
Esin abileriyle kardesleriyle ortak ismi yapıyor yoksa kendinizemi calısıyorsunuz ?Ozrumu dileyerek biraz dert yanmak istedimEsimle su an oturduk konusmuyoruz. Sebep: yine aile apartmani olayi. Kimse aile apartmaninda oturmasin bence
![]()
Ya demekki diyemiyor biraz siz basında durun da biz de gidelim diyeEvet ne yazik ki bakima muhtac. Kv 75 yasinda, kp kalp hastasi zor nefes aliyor, bir de bakima muhtac kaynim var. Ama iste donusumlu olarak adil bi sekilde ayarlanabilecek durumken, biri cikiyor akillo davraniyor ve esim yine evde kalan taraf. Tamam bizi dusunup seni tutmaya hakkim yok sen ailenle gez diyor da ben ailemle gezcek olsam evlenmezdim yanisinirimden guluyoru.
Niye ki kp yok mu canım ya da hani bakıma muhtaçlar mı kendi işlerini göremedikleri için mi gidemiyorsunuz anlamadımOzrumu dileyerek biraz dert yanmak istedimEsimle su an oturduk konusmuyoruz. Sebep: yine aile apartmani olayi. Kimse aile apartmaninda oturmasin bence
![]()
Ogretmeniz hepimiz cnm 2 ay tatilimiz var ya iste kapan kapanin elinde kaliyorEsin abileriyle kardesleriyle ortak ismi yapıyor yoksa kendinizemi calısıyorsunuz ?
Sadece deniz tatilini birer hafta ayarladilar, onun disindakileri konusmadilar iste. Digerleri bu seneyi full doldurmus sagolsun benimki de sesini cikarmiyor. Şimdi gelip bana kiziyor ben yoruldum arada kalmaktan diye. Eskiden olsa hungur hungur aglardim oturdum bos bos bakiniyorum boslugaNiye ki kp yok mu canım ya da hani bakıma muhtaçlar mı kendi işlerini göremedikleri için mi gidemiyorsunuz anlamadım
Sonradan gordum canım bakıma muhtaç diye yazmışsın, yaz bir ay değil ki herkes 10/15 gun tatile çıkabilir sırayla baştan konuşulsa keşke ona göre izinler tatil yerleri ayarlanır, zor tabi oyle
Cok uzme kendini baskalari hem tatil yapacak hem sen kocanla aran kotu olacak beni aklina getir mutlu olmana bak en azindan paran cebinde kalıyor tatilde cok onemli ama olmayanla degilde elindekilerle mutlu olmaya bak artik bizim bu ailede olsan kanser derdi bulursun mal mulk ortak hep herkesin evine hergun kargo geliyor haftanin 7gunu aksam yemegi 2 gunu kahvaltıya gidiliyor altinlar kırıla gidiyor altında arabaOgretmeniz hepimiz cnm 2 ay tatilimiz var ya iste kapan kapanin elinde kaliyor
Nasil dayaniyorsun peki? Cekip gidesin gelmiyor mu? Ben bole durumlarda evet esimo cok seviyorum ama alip cocugu da gidesim geliyor . Birazcik akil ver bana nolurCok uzme kendini baskalari hem tatil yapacak hem sen kocanla aran kotu olacak beni aklina getir mutlu olmana bak en azindan paran cebinde kalıyor tatilde cok onemli ama olmayanla degilde elindekilerle mutlu olmaya bak artik bizim bu ailede olsan kanser derdi bulursun mal mulk ortak hep herkesin evine hergun kargo geliyor haftanin 7gunu aksam yemegi 2 gunu kahvaltıya gidiliyor altinlar kırıla gidiyor altında araba
Birde bana bak evde pineklemekten baska yaptimyok ne altin ne para millet milyarın dibine vurdu ben para gorsem bu ne dicem o durumdayim
Biz sünnetimizi olduk şuan uyuyoruz hastahaneden çıkmadık daha
Doktordan geldik kizlar.
Kan ve idrar tahlili yapıldı demir kullanmiyirdum biraz düşük çıktı başlayacağım. B12 de az biraz dusukmus iğne verdi. Bunlar da istahsizligi sebep olabilir dedi.
Kilo alimi, gelişimi normal şükür.
Emmesi az dedim gece emzirme sabaha aç kalksın gün içinde daha çok emecektir ayrıca günde birkaç defa emse yeter çok kasmana gerek yok artık dedi.
Kaşık mamasını sordum onermiyorum evde tahıl yok mu karistir ver dedi
Normal mamayı da sordum gerek yok dedi.
@AZRAM ve YUSUF ENSARIM canım kabızlık için lifli gıdalar yedikce düzelecek dedi maflor Plas damla verdi bir ay kullanacagiz. Ayrıca poposunda malesef çatlak oluşmuş iki tane krem veddi onun için de.
Bugün tam yarım yaşında kızımZaman ne hızlı akıyor. Dün doğmuş gibi
Uzun sağlıklı huzurlu mutlu nice yaşları olsun bebeklerimizin
![]()
Canım üzme kendini. Çünkü bir süre sonra sen de bu duruma alışacaksın. Benzer durumları yaşıyorum. Eşin yapması gerekeni yapıyor sen de biliyorsun ama karşı tarafında bu sorumluluğun bilincinde olmalarını bekliyorsun anladığım kadarıyla. Çok da haklısın. Ama eşinin karakteri buysa yapacak birşey yok. Eşim arada kaldığında ben çok üzülüyorum kv ile ilgili meselelerde hiç araya katmiyorum annesini de uyarıyorum bu konuda artık.Sadece deniz tatilini birer hafta ayarladilar, onun disindakileri konusmadilar iste. Digerleri bu seneyi full doldurmus sagolsun benimki de sesini cikarmiyor. Şimdi gelip bana kiziyor ben yoruldum arada kalmaktan diye. Eskiden olsa hungur hungur aglardim oturdum bos bos bakiniyorum bosluga
Ah canjm senin yerinde olsam nasılsa tatil zamanınız belli kış ayından yazlık tatil yerimi ayarlarım sürekli de toplulukta söylerim ay bizde temmuzda şuraya gideceğiz ağustos da da şuraya rezervasyonumuzu bile yaptırdık şimdiden indirimli olsun dedik falan diye 3-4 ay önceden söylenmeye başlardımSadece deniz tatilini birer hafta ayarladilar, onun disindakileri konusmadilar iste. Digerleri bu seneyi full doldurmus sagolsun benimki de sesini cikarmiyor. Şimdi gelip bana kiziyor ben yoruldum arada kalmaktan diye. Eskiden olsa hungur hungur aglardim oturdum bos bos bakiniyorum bosluga
Eltin var mı?Ah canjm senin yerinde olsam nasılsa tatil zamanınız belli kış ayından yazlık tatil yerimi ayarlarım sürekli de toplulukta söylerim ay bizde temmuzda şuraya gideceğiz ağustos da da şuraya rezervasyonumuzu bile yaptırdık şimdiden indirimli olsun dedik falan diye 3-4 ay önceden söylenmeye başlardım![]()
Umudun olmayinca salıyorsun gidiyor. Ozge de oyle benceNasil dayaniyorsun peki? Cekip gidesin gelmiyor mu? Ben bole durumlarda evet esimo cok seviyorum ama alip cocugu da gidesim geliyor . Birazcik akil ver bana nolur![]()
Var ama görüşmüyoruz canım ben eşimin tarafından hiç kimse ile görüşmüyorumEltin var mı?![]()
Yaaani ne diyeyim şimdi buna ne denir.Var ama görüşmüyoruz canım ben eşimin tarafından hiç kimse ile görüşmüyorum![]()
Ozrumu dileyerek biraz dert yanmak istedimEsimle su an oturduk konusmuyoruz. Sebep: yine aile apartmani olayi. Kimse aile apartmaninda oturmasin bence
![]()