2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Cnm o önleyici değil mi bende bepanthol baby sürüyordum önleyici yıkıyorumda sarı kantronun yağını yapıyordum tam olmamıştı ama yine de sürdüm ondan da bir kaç gündür 2-3 tane nokta var gibiydi bugün kızarmış iyice.. acımıyor herhalde ki ağlamıyorda ama kötü olmuş yani..
Ben önleyici mustela kullanıyorum ama oluşmuş pişiği iyileştirmek için hametan merhem kullanıyorum. İyi geliyor canım

Arkadaslar biz haftaya istanbul anadolu yakasina tasiniyoruz. Doktorumuzu da degistirmemiz gerekecek. Zaten birakamam diyebilecegim bir cocuk doktoruda bulmamistim istanbul anadolu yakasi ocin Doktor tavsiye edebilcek biri var midir ?
Ataşehir de eren hastanesinde levent ozer var. Bizim yenidogan doktorumuzdu. Memnun kaldim ben ona devam ediyoruz.
Kızlar pişik giderici krem ne kullanıyorsunuz. Kızımın özel bölgesinin üst kısmında kızarıklık var isilik gibi minik sivilce gibi.. pişiktir demi o..:KK43:
Hametan alirsan mavisini al. O daha iyi. Zaten herkesij evinde hametan bulunması lazim. Pisik, yara, yanik vs. Herseye iyi. Bir de ben pisik onleyici desitin mavi kullaniyorum. Cok memnunum

Cnm o önleyici değil mi bende bepanthol baby sürüyordum önleyici yıkıyorumda sarı kantronun yağını yapıyordum tam olmamıştı ama yine de sürdüm ondan da bir kaç gündür 2-3 tane nokta var gibiydi bugün kızarmış iyice.. acımıyor herhalde ki ağlamıyorda ama kötü olmuş yani..
Büyük oğlumda sudocrem hemen gecirirdi. Ben önleyici olarak değil iyileştirici olarak çok faydasını gördüm sudocremin.

merhaba kızlar nasılsınız? Bebeklerinizin günde kaç defa altını değiştiriyorsunuz. Kaç çişli bez oluyor dolu dolu yada yarım gibi. Kızım su içmiyor olmuyor herseyi denedim maalesef. 24 saatte 3 bez değiştiriyorum öyle eskisi gibi doluda değil. Su içmediği için mi yoksa büyüdü diye mi? Sizde durumlar nasıl?
Günlük 4 bazen 5 oluyor.

Kizlar bildirim gelmedigi icin aktifdegil zannedilebilir ama sadece ek gida onerilero ve tarifler icin buraya da ekliyoruz unutan varsa yada faydalanmk isteyen hatirlatma maksatli 😊

Kac derecede mayaladiniz ? Mayalama icin En iyi sicaklik 45 dereceymis . Simdi 50 dereceken yorgurt dokup karistirsak hemen 40 derceye dusuyor sicakligi. Ben bebegin derecesini yogurt yapmaya kullaniyorum. 50 derecedeyken hemen yogurtu çalıyorum
Uc asagi bes yukari fark etmez kuzum ben klasik parmak batir cikar yapiyorum firina veriyorm 😂

2. Gün kabak denememiz devam ediyor patatesten çok sevdi ama yeşil kaka yaptı benim bebe çeyrek kabak yemiştir o kadar uğraştı ki yemeye önünden almadım kabak yeşil kaka yapar mı yoksa alerji mi bu
Kabağın alerji yapacağını sanmam en güvenilir dört besinden biri. Rengi itibariyle kakayi etkilemiştir canım.

Tabiki canım fikir oluyor insana ya mesela tam semizotu mevsimindeyiz ki ben çok severim her akşam yeriz ama güneşe nasıl versem diye düşünüyordum kitapta tarif var semizotlu, şimdi güneş uyurken ona hemen pekmezli bi kurabiye yaptım kitaptan, boyle meyve pürelerine Ya da yoğurduna falan eklerim koyarım kavanoza epey zaman yeter, şimdi fırında pişiyorlar paylaşacağım pişsin 😍
Şimdi düşüp bayilacagim
Aman Allah im analar ne analar doguruyor
Bende de Bu Çocuk Aç kitabı var ama bir tarif bile yapmadım daha.
Ayakta alkışlıyorum seni.
Ben de yarın semizotu tattiracagim sen nasıl yapip vereceksin onu da yazar mısın?

Bn yogurt yaptim ama beceremedim sanirim oyle gozukuyo 🤣🤣 hazir maya aldim mayayo aktifkestirin 15 dk diyodu 5dk fln tuttum ondan mi ki acaba 🤣

Bebeğe yaptığım her şeyi ben tadıyorum önce 😂😂 yenilecek şey mi bakıyorum ondan sonra minnaka yediriyorum 😂😂 ahh ahh benim kız az huylu olaydı ona neler yapardım 😂😂 balkonda domates salatalık yetiştiriyorum biber de var bi kaç saksıda 😂😂
Vallahi bugün aynısını düşündüm bu kızın uslu bir bebegi olsaydı neler yapardi acaba bu haliyle neler yapıyor dedim kendi kendime mutfakta 😍

Ben önleyici mustela kullanıyorum ama oluşmuş pişiği iyileştirmek için hametan merhem kullanıyorum. İyi geliyor canım
Hametan alirsan mavisini al. O daha iyi. Zaten herkesij evinde hametan bulunması lazim. Pisik, yara, yanik vs. Herseye iyi. Bir de ben pisik onleyici desitin mavi kullaniyorum. Cok memnunum
Büyük oğlumda sudocrem hemen gecirirdi. Ben önleyici olarak değil iyileştirici olarak çok faydasını gördüm sudocremin.
Sağolun kızlar eşim bir krem getirmiş eczaneden vermişler iyi gelmezse hametan alayım birde..

Daha once yazmistim bizim doktorumuzun ek gida surecine bakis acisi farkli. Her turlu seyi denetiyor karistirtiyor. Biz artik kabaga domates sogan ve pirinc de ekliyoruz daha istahla yiyor domatesle tatlaninca:) domates listelerde hep sora ki ay ama 3 gün kucuk kucuk denedik bisi olmadi cok şükür
Normal yemek gibi mi yaoiyorsun yani yağda soğanı falan kavurup yoksa hepsini hasliyor musun yine

Back