2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Günaydın 🥰 İki gündür benim kız kulaklarını çekiştiriyor. Biraz da huysuz gibi.. Diş mi geliyor anlayamadım 🙄 Haftaya kontrolümüz var ozaman anlaşılır..
Günaydın cnm :) dişten olabilirmiş ama enfeksiyon falan da olabiliyor çok huysuzlanırsa bir baktır da ilerlemesin benimki de öyle kulağını tutarak bir iki gün huysuzdu sonra bir gün çığlık çığlığa çekiştirdi enfeksiyon başlangıcı varmış.. sizinki inşallah diştir de minik incileriniz olur:))

GunaydinAtes kac gun surdu ne verdiniz ?
Ateş 2 gün sürdü. 39 a kadar yükseldi calpol etki etmedi dr önerisiyle ibufen verdik.
ama huysuzluk 1 ay sürdü
biraz üşütme vb birşey de olmuş olabilir ikisi bir karıştı ateşi yükseldi
idrar kültürü boğaz kültürü vb yapıldı ateş için

Aynen oyle dusundugum icin cesaret edemiyorum. Ama diger yandan cok stresli bir is olmasi , bebegimede cok baglanmis olmam dusunduruyor.
işin stresliyse bilemem çünkü sevmediğin stresli bir işte çalışmak işkence gibi oluyor :(
daha önce çalıştığım yer benim için de öyleydi.
hergün işe ağlayarak gidiyordum.
şükür rahatım ama bu rahatlık işimden mi benden mi kaynaklı bilemiyorum.
yeni mezun iş deneyimi azken çok geriliyordum şimdi kriz yönetmek kolay geliyor onun da etkisi var.

günümüzün çoğunu iş yerinde geçiriyoruz huzurlu bir ortam şart.
tamamen işi bırakmak yerine iş değiştirmeyi düşün derim.
burada mutsuzsan ne kaybedersin en fazla yine mutsuz olduğun bir işin olur değişen bişey olmaz ama ya iyi bir iş bulursaaaannnnn...:super:
denemeye deger bence

5. ayda sebepsiz herşey bozuldu tamamen başka bir bebe geldi dr baktığında diş yoktu. 6.ay kontrolünde hala yoktu
tatile gittik çığlık çığlığa bittik artık
ateşi yükseldi erken döndük doktoruna geldik diş çıkmış 2 tane iki kontrol arası 9 gün sadece ve diş vardı
şimdi ağlamaları azaldı eski bebem geri geliyor tabiki bir sonraki dişe kadar:)
Aa o zaman umarım diştendir🤲🏻🤲🏻

Canım ayağında salla beşikte bi o yana bi bu yana gidip kurcalama derdindeler, ayağına koy çok ağlarsa alırsın kucağına yanına da uyku müzikli piş piş aç, salla olmadı aralarda ellerini tut hareket etmesin uyusun, benim kızın derdi meme değil ben onu anladım gece emzirmek istedim uyusun diye emmedi bizim tamamen uykuya karşı 😂😂 saftirik kızım benim ileri de sorcam hesabını bunların anne 5 dk daha uyuyım derken 🙈🙈
Kuzum sallanmiyor atıyor kendini aşağı el tutmak yeterli değil benim kinde muzik açıyorum herşeyi o da yok beşikte de hep ayaga kalkıyor artık yere koydum mi agliyor beni mki kalkmak istiyor valla ne olacak böyle bilemiyorum ben de 🤔

S Sevimlipanduf
bsebse bsebse
Kızlar sizin diş çıktı mı? acaba sıkıntınız diş olabilir mi?
Bizim diş çıkınca çığlıklar azaldı uykuya dalma zorluğu azaldı. Gene memeye kalkıyor ama çığlık çığlığa değil.
Gün içinde daha keyifli.
Bizim 5.ayda tüm düzen bozulmuştu o zamandan diş başlamış diyorum artık
Ciddi ateş yaptı biz de diş
Dış cikmadi kuzum daha da sanmıyorum Dr koku gelmiş dedi en son uykusuzluk vs normal demisti ay bilsem ki dış yüzünden valla gik demem ama sürekli böyle olacak diye korkum. Gün içinde 30dk uykumuz gece hep kalkiyoruz meme dışında uymuyor bnimli ne yapsam

Kuzum sallanmiyor atıyor kendini aşağı el tutmak yeterli değil benim kinde muzik açıyorum herşeyi o da yok beşikte de hep ayaga kalkıyor artık yere koydum mi agliyor beni mki kalkmak istiyor valla ne olacak böyle bilemiyorum ben de 🤔
Of Ya napcaz biz 😭😭

Gunaydin kizlar 🌹🌹🌹

Canım ayağında salla beşikte bi o yana bi bu yana gidip kurcalama derdindeler, ayağına koy çok ağlarsa alırsın kucağına yanına da uyku müzikli piş piş aç, salla olmadı aralarda ellerini tut hareket etmesin uyusun, benim kızın derdi meme değil ben onu anladım gece emzirmek istedim uyusun diye emmedi bizim tamamen uykuya karşı 😂😂 saftirik kızım benim ileri de sorcam hesabını bunların anne 5 dk daha uyuyım derken 🙈🙈
Dur anne 5 dk daha dediginde davullarla uyandir. Intikamim aci olacak benim 😂😂
Biz sünnetimizi olduk şuan uyuyoruz hastahaneden çıkmadık daha
Gecmis olsun canim, rahat atlatirsiniz insallah iyilesme suresini

işin stresliyse bilemem çünkü sevmediğin stresli bir işte çalışmak işkence gibi oluyor :KK43:
daha önce çalıştığım yer benim için de öyleydi.
hergün işe ağlayarak gidiyordum.
şükür rahatım ama bu rahatlık işimden mi benden mi kaynaklı bilemiyorum.
yeni mezun iş deneyimi azken çok geriliyordum şimdi kriz yönetmek kolay geliyor onun da etkisi var.

günümüzün çoğunu iş yerinde geçiriyoruz huzurlu bir ortam şart.
tamamen işi bırakmak yerine iş değiştirmeyi düşün derim.
burada mutsuzsan ne kaybedersin en fazla yine mutsuz olduğun bir işin olur değişen bişey olmaz ama ya iyi bir iş bulursaaaannnnn...:super:
denemeye deger bence
Aynen dediginiz gibi , isyerinde cok adaletsizlik oluyordu, birgun wc'ye girip agladim . Dedimki istifa edecegim ama son dk bir test yapayim hamileysem bpsuna istifa etmeyim. Dogum izni imlanlarindan bosu bosuna mahrum kalirim. Gercektende hamileymisim. Bende hemen gebelik bildirimi yaptim. Tum verdikleri haksiz isleri hamileligimi bahane ederek ustumden savdim. Gece 12 lere kadar calisan ben eve bilgisayari goturmedim. Bana pazar gunu calis dediler bende bunu aleyhlerine kullandim. Simdi donuste ne suprizler bekliyor :super: merakla bekliyorum.

Back