2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Doktordan geldik kizlar.
Kan ve idrar tahlili yapıldı demir kullanmiyirdum biraz düşük çıktı başlayacağım. B12 de az biraz dusukmus iğne verdi. Bunlar da istahsizligi sebep olabilir dedi.
Kilo alimi, gelişimi normal şükür.
Emmesi az dedim gece emzirme sabaha aç kalksın gün içinde daha çok emecektir ayrıca günde birkaç defa emse yeter çok kasmana gerek yok artık dedi.
Kaşık mamasını sordum onermiyorum evde tahıl yok mu karistir ver dedi 😁
Normal mamayı da sordum gerek yok dedi.
CANIM AZRAMM CANIM AZRAMM canım kabızlık için lifli gıdalar yedikce düzelecek dedi maflor Plas damla verdi bir ay kullanacagiz. Ayrıca poposunda malesef çatlak oluşmuş iki tane krem veddi onun için de.

Son düzenleme:
Günaydın cnm :) dişten olabilirmiş ama enfeksiyon falan da olabiliyor çok huysuzlanırsa bir baktır da ilerlemesin benimki de öyle kulağını tutarak bir iki gün huysuzdu sonra bir gün çığlık çığlığa çekiştirdi enfeksiyon başlangıcı varmış.. sizinki inşallah diştir de minik incileriniz olur:))
Yaa çok sağol kuzum.. inşAllah enfeksiyon değildir 😢

Chiccco alıştırma bardağı kullanan anneler +4 yumuşak uçlu mu, +6 yarı yumuşak uçlu mu kullanıyorsunuz? Yarı yumuşak uçlu olanlar biraz daha sert olduğu için geçiş daha rahat oluyormuş sanırım öyle mi bilemedim. Hangisini alsam?

+4 olanı aldım iyiki almışım disinide onla kaşıyor

41 kere maşallah kızına çok güzel gozleri var maşallah maşallah

Tez zamanda şu alerjiden kurtulsun prenses inşallah

Emerken mi yaoiyor canım
Oglum emerken kulağını resmen koparıyor ama normal zamanda bir şey yok.
İnsalalh sizinki de önemli bir şey değildir.
Senin oğluş emerken de boş durmak istemiyor bence 😁
S sgokcen canım bizim de oldu enfeksiyon aynen zelinanin dediği gibi aralarda kulağını tutuyordu ben de dişe yoruyordum ama bir gece çok şiddetli ağladı kulağını tutarak. Sen de gözlemle canım için rahat etmezse gösterirsin doktora.

Doktordan geldik kizlar.
Kan ve idrar tahlili yapıldı demir kullanmiyirdum biraz düşük çıktı başlayacağım. B12 de az biraz dusukmus iğne verdi. Bunlar da istahsizligi sebep olabilir dedi.
Emmesi az dedim gece emzirme sabaha aç kalksın gün içinde daha çok emecektir ayrıca günde birkaç defa emse yeter çok kasmana gerek yok artık dedi.
CANIM AZRAMM CANIM AZRAMM canım kabızlık için lifli gıdalar yedikce düzelecek dedi maflor Plas damla verdi bir ay kullanacagiz. Ayrıca poposunda malesef çatlak oluşmuş iki tane krem veddi onun için de.
Maşallah Miniş e❤ 🙁 umarım geçer catlaklar da artmaz 🙏🙏

Bayağı tarif var kızlar dikkatinizi çeken bişey olursa paylaşırım

Eklentiler

• B70907D6-3BA3-4F33-9ABE-7FBAA7B0C698.jpeg
    B70907D6-3BA3-4F33-9ABE-7FBAA7B0C698.jpeg
    103,9 KB · Görüntüleme: 62
  • 68A3CE83-A78E-4AF1-9AE1-D00534F8BFFD.jpeg
    68A3CE83-A78E-4AF1-9AE1-D00534F8BFFD.jpeg
    131,7 KB · Görüntüleme: 65
  • 34AD92FE-A957-41E7-83F0-9F0D06ED48FC.jpeg
    34AD92FE-A957-41E7-83F0-9F0D06ED48FC.jpeg
    115,7 KB · Görüntüleme: 61
  • 09134838-0E8D-4819-9C8D-5B7C11139AB3.jpeg
    09134838-0E8D-4819-9C8D-5B7C11139AB3.jpeg
    103,9 KB · Görüntüleme: 56
Doktordan geldik kizlar.

Maşallah oglusuna canım

Bende bir kutu kaşık maması aldım ama bir daha almayı düşünüyorum kendim yaoacagim

Dış cikmadi kuzum daha da sanmıyorum Dr koku gelmiş dedi en son uykusuzluk vs normal demisti ay bilsem ki dış yüzünden valla gik demem ama sürekli böyle olacak diye korkum. Gün içinde 30dk uykumuz gece hep kalkiyoruz meme dışında uymuyor bnimli ne yapsam
Meme düşkünlüğümüz hep vardı bizim de ama 5.ayda çok değişti özellikle çığlıklı ağlamalar geldi gece kalktığımız sayı belli değildi son artık pes ettim gece 3 saat memede kaldı ben oturur şekilde uyudum
Gündüz ne yerde ne yatakta hiçbir yerde durmaz olmuştu
1 ay sürdü huzursuzluk ben de huy değişiyor diye çok korktum ama diş geldi
Şimdi gene kalkıyor ama son 2 gündür 2-3 saatte bir en azından çığlık atarak ağlamıyor
Sizin de belki diş gelir belli mi olur

Günaydın canım bende hastasıyım emziğin 😁1 bardak süte kaynarken 4_5 damla limon sıkıyorum karıştırarak kaynatmaya devam ediyorum o zaten yavaş yavaş kıvam almaya başlar. İnet sütüyle yapan arkadaşım süzgece koyup peynir altı suyunuda çorbalarına kullandığını söylemişti ama keçi sütünde peyniraltı suyu olmadı. Maşallah ömere bizdede çok şükür reddetme olmadı. İnşallah olmaz hiçbirimizde..sebze çorbasına kıvam versin diye bişey koyacakmısın

Tarif için teşekkür ederim
Keçi sütü bulmak zor iç Anadolu da
Bulup yapman iyi olmuş yarasın yedikleri kuzulara

İrmik veya pirinç koysam mi bulgurda olur aslında bilemedim

Günaydın canım bende hastasıyım emziğin 😁1 bardak süte kaynarken 4_5 damla limon sıkıyorum karıştırarak kaynatmaya devam ediyorum o zaten yavaş yavaş kıvam almaya başlar. İnet sütüyle yapan arkadaşım süzgece koyup peynir altı suyunuda çorbalarına kullandığını söylemişti ama keçi sütünde peyniraltı suyu olmadı. Maşallah ömere bizdede çok şükür reddetme olmadı. İnşallah olmaz hiçbirimizde..sebze çorbasına kıvam versin diye bişey koyacakmısın
Karışmak gibi olmasın fakat bu peynir değil sadece süt kestiriliyor o kadar peynir için mayalanma gerek

Bu hangi kitap cnm
Hatice Kubra tongar ın kitabi canım yengem verdi ben almadım baktım guzel tarifler var ama yanlış bilgiler de var sanki mesela 6. Ayında verilmemesi gerekenler 6. Aydan itibaren yedirebilirsiniz yazıyor

Disi cikan analar tecrubeliler yaw bi bakim bende anlarim belki diyenler su fotoya bakarmisinz dis varmi geliyomu yakin mi uzakmi 🤣 dun 6 7 kez kakq yapti nerdeyse saymadımbu saate kdr da 4 oldu

Disi cikan analar tecrubeliler yaw bi bakim bende anlarim belki diyenler su fotoya bakarmisinz dis varmi geliyomu yakin mi uzakmi 🤣 dun 6 7 kez kakq yapti nerdeyse saymadımbu saate kdr da 4 oldu
Antibiyotik ishal yapar kujum geçmiş olsun pipinize =( inşallah bir sorun olmadan atlatırsınız

Back