2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ay maşallah tüm erkek bebişler herif oluyor sırayla 🥰 bizimkine sıra gelemedi bizden, önce ben ameliyat oldum 2 kere, sonra annem, yarın babam. Nasıl bi seneymiş ya şu 2019 bian evvel bitsin inş. Güzel günler bizi bekliyordur inş🥰 bende tek dişi çıkmış canavarımı sünnet ettireyim inşşş

Her şey üst üste gelmiş. Anneciğine ve sana gecmis olsun. Babana da acil şifalar dilerim gecmiş olsun canım

Var kuzum var da ameliyat gunleri vs oluyo doktorun hangi gub var hangi gun yok bilmiyorum 1 2 gun veriim bakim sislik inmezse sansima gidicem denk gelirse

Geçmiş olsun kuzu. Bence beklemeden başka bi doktora görün sabah erkenden gidip. Acilden polikliniğe yolladıklarında randevu bulamazsak gidip sekreterine durumu anlatıyoruz acilden yönlendirdiklerini vs, onlar kayıt açıp muayene ettiriyorlar. Gerci her devlet hastanesinde uygulamalar farklı oluyor

Canım benim bebeğimde de inek sütü alerjisi var. Bizim doktorumuz keçi sütü ile %90 çapraz reaksiyon gösteriyor diye onu da yasakladı bize. Sizde sorun olmamış sanırım bu çok iyi. Nasıl gidiyor peki sen de diyet yapıyormusun?
Günaydın canım bize teşhisi 2 buçuk 3 aylıkken konulmuştu. Ozaman 1 ay diyet yaptım ve bebeğim anne sütüne + mama ile beslendiği için diyet mama başladık ve kullanmaya devam ediyoruz. Keçi sütü şimdilik bir sorun oluşturmadı inşallah olmaz. Size de geçmiş olsun.

Maşallah pasama 💙 peyniri nasil yaptığını anlatirmisin bende yapayım

O emzik bizde de var icad edene helal olsun

Bizde tattirmalar bitti artık sebze çorbası denemek istiyorum şükür öyle ciddi bir reddetme olmadı
Günaydın canım bende hastasıyım emziğin 😁1 bardak süte kaynarken 4_5 damla limon sıkıyorum karıştırarak kaynatmaya devam ediyorum o zaten yavaş yavaş kıvam almaya başlar. İnet sütüyle yapan arkadaşım süzgece koyup peynir altı suyunuda çorbalarına kullandığını söylemişti ama keçi sütünde peyniraltı suyu olmadı. Maşallah ömere bizdede çok şükür reddetme olmadı. İnşallah olmaz hiçbirimizde..sebze çorbasına kıvam versin diye bişey koyacakmısın

Acile gittim ya kuzum alanindaki doktor daha iyi bilir klasik oldu canim simdi baktim da 14 gun sonraya randevu var napcam bilemedim cisini fln yapiyor sikinti yok cok acil bi durum degildedi dr da
Enfeksiyon demiş yakın zamanda gostereceginiz bir ürolog yada çocuk cerrahına goturseniz bu arada. Sürmeye antibiyotik falan verdimi.

Hadi bakalım dene, bize de söyle 😁 benim 6 ay boyunca emzirdiğim bütün sütü toplasan bi çanak yoğurt etmez heralde 😁😁 kefir vermek istiyorum ama kaçıncı ayda veriliyor ki acaba
Ay cok sogru konuya degindin mayalamakta cok basit onu dun mayasini aldim bor yorumlar korktum sanki zehir 😂😂 vazgectim sonra birinin doktoru kk deki bebeklere verilir diye hicbi bilgi yok vereceksen bile 1 yas uzerinde ver demis

Gunaydin herkesee ❤❤ yine kalkip durdugum bir gece ve iyice anladim.ki en buyuk sebep meme aliskanligi. Deliler gibi agliyor meme almazsa ortaligi yikiyor. Emzirip uyumadan yerine koydugumda yine ayaga kalkip kalkip duruyor sonra agliyor cok fazla ama aglamasi yalandan beni gorunce guluyor. Ne yapicagimi sastim nasil memesiz uyutcam 🙁

Cnim çalışıyor musun çok yorucu olmalı bebekle tahmin bile edemiyorum 😴
tek bebek olsa neyse 34 aylık abimiz var o daha çok yoruyor.

çalışmak da zor evde olmakta.
iki bebe ile evdeyken zona oldum :(
ikisi beraber uyuyunca biraz dinlenme şansım oluyordu.

işte sıcak çay içebiliyorum :)
ama ayaklarını uzatacak zaman olmuyor.

katyamız olmadığı sürece hepimize kolay gelsin :)

Hangi konuda zararli bem kacirdim ne oldu ne bittii
Yok ya kefir icin konusuyorduk zararli degilmis de bi bilgi yok genel olarak dedi tanemtane, benim kv de probiyotikmis prebiyotikmis hepsini takip eder tvdeki uzmanlardan 😁 gecen kefir de veririz diyordu ondan dedm 😁

Gunaydin herkesee ❤❤ yine kalkip durdugum bir gece ve iyice anladim.ki en buyuk sebep meme aliskanligi. Deliler gibi agliyor meme almazsa ortaligi yikiyor. Emzirip uyumadan yerine koydugumda yine ayaga kalkip kalkip duruyor sonra agliyor cok fazla ama aglamasi yalandan beni gorunce guluyor. Ne yapicagimi sastim nasil memesiz uyutcam 🙁
babası uyutsun ama gece sıkıntı benim oglanı ben uyutamıyorum uyumıyor ben de eşim yada annem de 10dk da tamam işlem ben 8den beri uyutmaya ugraşıyorum mesela

Back